Şimdi Ara

dsmartnet dlink dsl-2640u firmware (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
26.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cem650

10 numara çalışıyor hiç bir sıkıntı yok

arkadaşlar lütfen acil yardım edin bu dlink 2640u H/W ver:C4,F/W ver:1.0.47 modemime telefonum wifi üzerinden baglanıyor teevevizyonum bağlanmıyor benim eski modemim vardı huawei onu taktıgımda sorunsuz baglanıyor.dlinkte agı görüyor sifreyi giriyorum bağlanmıyor modem kullanma kılavuzunuzu kontrol edin diyor.biraz araştırdım buna benzer bi kac konu vardı modemi güncelleyin diyodu.simdi asıl sorum bu sorunumu cozebilecek 1 arkadş varmı?veya modem güncellemeyi bilen bir arkadaş bana bunun en yeni fimwire ini atabilir mi?teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakreisa -- 19 Haziran 2014; 23:01:37 >
  • hatalı firmware uyarısı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 22 Haziran 2014; 18:50:03 >
  • kuraflano K kullanıcısına yanıt
    Merhaba 1.0.45 versiyonunu kullanıyorum TTNET ile bağlandıktan yaklaşık 10 dk. sonra kopma yaşıyorum fix hiç değişmiyor , daha sonrada kafasına göre bazen kopuyor bazen kopmuyor.1.0.47 olanı gönderir misin?
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Bendeki 1.0.45 ve daha büyük kodlandırmaya sahip 1.0.32 nasıl en güncel oluyor sizin güncellemeden önceki versiyonunuz kaç?
  • kefaret kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bendeki tplink modem arızalıydı firmaya gönderdim.
    elimde kullanmadığım d-link 2640u modem vardı onu kurdum
    canavar gibi çalışıyor sorun yok ama port açamıyorum bendeki
    version 1.0.45

torrent için port açabilen arkadaşlar varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

Aha da taze firmware i..

http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2640U/Firmware/1.0.32/

anteni değişiyor ben 7db anten takmıştım gayet stabil çalışıyor son firmwaresinide yükledim umarım son firmwareden sorna sapıtma olmaz...

Hocam ben çözemedim 2640-u nun anteninden bahsediyorsunuz değilmi?
    Sökmeye çalıştım ama olmadı. Değişim olmuyor diye biliyorum. Nasıl yaptığınızı anlatırmısınız lütfen.

• benimki değişilebilen bir anteni vardı sizdeki sanırım sökülmüyor..
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    ben anteni çıkarmak isterken kırdım bendeki modem aynı marka fakat anteni değişmiyor arkadaştaki modem farklı bir sürüm sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Bendeki 1.0.45 ve daha büyük kodlandırmaya sahip 1.0.32 nasıl en güncel oluyor sizin güncellemeden önceki versiyonunuz kaç?

http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2640U/Firmware/

Linkte modemin altına bak.Versiyonun C4 ise bu kernel ı kullan diyor.Altında da

20131121_1359_DSL_2640NRU_v1.0.32_cfe_fs_kernel 06-May-2014 16:22 3.8M

son modifiye tarihi 06-May-2014 yazıyor.Daha yeni yok hala ..
  • ONIONBUD kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Buarada kopma sorununun firmwareden değilde eve gelen hattan olduğunu anladım. SNR Margin değerlerim çok kötüydü yaklaşık 1 haftalık TTNET maceramdan sonra 8 mbit 'e kadar olan tarifemi ilk defa gerçek 8 mbit ve iyi sinyal değerleriyle kullandım o günden beridir de hiç kopma yaşamadım.
  • Firmware 1.0.47 herhangi bir yerde var mı, bilen?

Yahut en üst sürüm hangisi? 1.0.32 yi kurdum ama ortalık dağıldı, 1.0.45 e döndüm fakat ilk hali 1.0.47 idi sanırım.
    Teşekkürler.
  • 1.0.47 firmware lazım arkadaşlar. sitesinde 1.0.32 var ama benim modemdeki orjinali 1.0.47 idi ve sitesindekini kurdum her şey çorba oldu. yardımınıza ihtiyacım var. 1.0.47 elinde olan varsa rica etsem paylaşabilir mi.
  • selam millet,
    yeni modem geldi ZyXEL VMG3312-B10B
    Eski modemim DSL-2640U idi
    şimdi bu DSL-2640U yu diğer modemin ağını genişletmek için kullanabilirmiyim.
    ne yapmam gerekir.
  • Merhaba arkadaslar
    Bu modem 32 mbit destekliyormu ?
    Vdsl öle bişey deniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerckr O kullanıcısına yanıt
    Adsl+ destekli modem bende kullanıyorum iyi değil
  • Yani yeni bir modem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar bende 2 el ama kullanılmamış vodefoneden alınmış D-Link DSL-2640U modem buldum sıfır gibi 50 tl şuan airties rt 204v3 kullanıyorum acaba d link daha iyi bir modem mı ve vodefoneden ttnete bağlasam sorun olur mu
  • 192.168.1.1 adresi açılmaz oldu usb den firmware da yok sanırım modem çöktü.Wifi ışığıda gitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.