Bildirim
Dsmarth HD uydu alıcı ? veya HD +

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hd+ da kaydetme canlı yayını durdurma özelliği var.hd de bu özellikler yok -
quote:
Orijinalden alıntı: *malcolmx*
hd+ da kaydetme canlı yayını durdurma özelliği var.hd de bu özellikler yok
aynen okadar,
e-sata hdd bağlıyorlar 2 lnb giriş yapıyorlar cihaza -
sinemaxi +hd 35 lira ben bunu tavsiye ederim. 2 kablo inme imkanın yoksa hd+ a gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
sinemaxi +hd 35 lira ben bunu tavsiye ederim. 2 kablo inme imkanın yoksa hd+ a gerek yok.
Ben de tam tersine Sinema kanallarında doğru dürüst film olmadığı için Sinemaxi değil Maxi tavsiye ederim. Ama ben dandik filmler de olsa izlerim dersen sinemaxi'nin fiyatı uygun. Örneğin bu ayki filmlere bakmak için google'a sinematv yazıp d-smart'ın değil de sinematv'nin sitesine girip bakabilirsiniz -
KURULUM istiyimmi ardaşlar ?
birde çanak anten vs yok bende -
Arkadasim sinemaxi hd ve hd + plus i sana tavsiye ederim canagi sen al ve cift girisli lnb al kurulumu yaptir ben full paket izliyorum memnunum sinema tv ler filmleri her zaman orjinal oynatiyor mesela sine plus a benzemez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X