Bildirim
dsmartdan lig tv seyretme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
her iki platformunda kartı bulunmakta fakat gerekli ayarlamalarmı lazım yoksa . seyretmem olanaksızmı . seyredebilirsem ne gibi ayarlamalar yapmam lazım bilgi istiyorum ... d smart receiverdan lifg tv yi seyretmek istiyorum . acil cvp bekiyorum -
benim bildiğim kadarıyla olmuyor ama daha bilgili arkadaşlar detaylı cevap verebilirler.. -
D-Smart'da Lig TV izlemek olanaksız. Uydu alıcısına gerekli ayarlar ve ayrı satılan kart takılırsa izlenebilir ama bunu müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı öğrenebilirsiniz. Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak sadece D-Smart kullandığınız receiver marka ve modelini belirterek bilgi almayı deneyin. -
izleniyor.cihaza lig tv modül ve kartı takınca izlersin. -
ama o zaman da dmart izleyemezsinç. bildiğim kadarıyla çift modül girişi yok dsmart receiver larında. -
Bilmeden yanlış bilgilendirmeyin.
D-Smart da çift modül var. LigTV kartı takıldığında D-smart'dan ligtv izlenebiliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: safedanger
D-Smart da çift modül var. LigTV kartı takıldığında D-smart'dan ligtv izlenebiliyor.
-
quote:
D-Smart da çift modül var. LigTV kartı takıldığında D-smart'dan ligtv izlenebiliyor.
Kardeş bizzat kendiniz bu şekilde izleyebildiniz mi? Teşekkürler.... -
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
ama o zaman da dmart izleyemezsinç. bildiğim kadarıyla çift modül girişi yok dsmart receiver larında.
tam aksine çift modül var. -
d smartta çift modül var arkadaşlar digitürkün modülünü almanız yeterli -
digitürk kart satımını bırakmadı mı?d smart çıktığı zaman sadece receiver olarak satmaya başlıyoruz demişlerdi. -
evet lig tv modül-kart nerden edinebiliriz -
quote:
evet ama digitürk artık sadece lig tv üyeliği vermiyor.yani Turksat dan şu an yeni bir abonelik alarak D-smart cihazıyla lig tv seyredemezsiniz... -
İyi güzel hoşda kullanıcının üyeeliği sirüsde ise türksat dan ligtv izleyemez!!! İstediği kadar modül olsun isterse 10 girişli modül olsun. Eh digitürkde türksat üzerinden artık abone almadığına göre ligtv yi d-smart üstünden izlemeniz imkansız... -
ne sirüs e yaw.w3 demek istedin herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: svs
İyi güzel hoşda kullanıcının üyeeliği sirüsde ise türksat dan ligtv izleyemez!!! İstediği kadar modül olsun isterse 10 girişli modül olsun. Eh digitürkde türksat üzerinden artık abone almadığına göre ligtv yi d-smart üstünden izlemeniz imkansız...
-
Arkadaşlar bende eski DT uyumlu zap recever var ve antenim Türksata dönük Cumartesi akşamıda bana misafirliğe gelecek arkadaşımda DT üzerinde LİG tv abonesi kartı getirse benim recever'a takıp izleyemez miyiz??? Benim receverın modüle ihtiyacı yok modülü içinde sadece kart takmak lazım kartı taksak olurmu yani... -
quote:
Orjinalden alıntı: asiyimben
ne sirüs e yaw.w3 demek istedin herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: svs
İyi güzel hoşda kullanıcının üyeeliği sirüsde ise türksat dan ligtv izleyemez!!! İstediği kadar modül olsun isterse 10 girişli modül olsun. Eh digitürkde türksat üzerinden artık abone almadığına göre ligtv yi d-smart üstünden izlemeniz imkansız...
Harbiden sirus nerden çıkmış :):) . W3 olacaktı. Pardon yanlış bilgi vermişiz. Aklım sirusda da bu aralar neyse. Düzelttiğin için sağol... :)
-
quote:
Orjinalden alıntı: woltagen
Arkadaşlar bende eski DT uyumlu zap recever var ve antenim Türksata dönük Cumartesi akşamıda bana misafirliğe gelecek arkadaşımda DT üzerinde LİG tv abonesi kartı getirse benim recever'a takıp izleyemez miyiz??? Benim receverın modüle ihtiyacı yok modülü içinde sadece kart takmak lazım kartı taksak olurmu yani...
izleyemezsiniz büyük ihtimalle.. digiturk kart , eutelsat üzerinden yayınları açabilmektedir.. zap cihazında çalışmaz.. bununla birlikte zap kartla lig tv izleyen biri de eutelsat a yönlenmiş digiturk cihazında lig tv izleyemez
ama arkadaşın türksat üzerinden üye olsaydı senin cihazına kartı takıp rahatlıkla izleyebilirdiniz..
umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
quote:
Orjinalden alıntı: woltagen
Arkadaşlar bende eski DT uyumlu zap recever var ve antenim Türksata dönük Cumartesi akşamıda bana misafirliğe gelecek arkadaşımda DT üzerinde LİG tv abonesi kartı getirse benim recever'a takıp izleyemez miyiz??? Benim receverın modüle ihtiyacı yok modülü içinde sadece kart takmak lazım kartı taksak olurmu yani...
izleyemezsiniz büyük ihtimalle.. digiturk kart , eutelsat üzerinden yayınları açabilmektedir.. zap cihazında çalışmaz.. bununla birlikte zap kartla lig tv izleyen biri de eutelsat a yönlenmiş digiturk cihazında lig tv izleyemez
ama arkadaşın türksat üzerinden üye olsaydı senin cihazına kartı takıp rahatlıkla izleyebilirdiniz..
umarım yardımcı olabilmişimdir.
Benzer içerikler
- digiturk açılmıyor kırmızı ışık yanıyor
- digiturk gelişmiş kurulum ayarları
- bein connect uydudan izle
- digitürk 4k kutu
- digitürk sinyal seviyesi nasıl yükseltilir
- türksat frekans
- digitürk kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X