Şimdi Ara

Dsmart ve Dsmart Net Kampanyaları Hakkında Bilgi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

Merhabalar benim LG 47la660s tv var yeni aldım.modül daha önce hiç kullanmadım. Şampiyonlar ligi maçları için dsmart almak istiyorum. Modulle daha uygun geliyor galiba,tv me uyar herhalde. Fiyatı ne olur. Bilgilendirirseniz sevinirim:-)

modüller teknosada satılıyor uyumlu tv'nize.190 tl fiyatı var 2 sene giriş paketli fakat onu yükselttiğiniz zaman ne kadara gelir onun bilgisi malesef elimizde yok.müşteri hizmetleri bilir ancak.

Orijinalden alıntı: achiltendom

Merhaba,
    Şu anda evimizde Dmart Maxi HD izlenmekte.Sanırım 4-5 ay sonra taahhüt bitiyor.29,9TL ödüyoruz ve taahhüt sonunda uydu alıcı bize ait oluyor sanırım.Şimdi bir limitsiz internet paketi almak istiyorum.
    Maxipaket+ 8mp kadar limitsiz (50akn) internetde 24 ay taahhütlü toplam faturamın 69 tl olacağını söylediler.
    İyide bu paket 0 dan dsmart alacaklar için , bizde çanak var kurulu,uydu alıcı var takılı (hatta 3-4 ay sonra mülkiyeti bizim oluyor),telefon hattı var , eve bile gelmeden internet müşterisi yapacaksın(adsl modemimde var) neden aynı bedeli (69,9tl) istiyorsun diyorum , haklısınız beyefendi diyor.
    Acaba bana uygun,yani zaten 18 aydır dsmart üyesi olan ve buna ilave olarak internet almak isteyenleri için bir seçenek var da benmi bulamıyorum.

öncelikle müşteri hizmetleri eksik bilgi vermş 69 + ek ücretlerle 73 tl olur.

eski üyelere internet + maxi kampanyası mevcut değil malesef.herkese aynı fiyattan veriliyor.

internet + maxi paket 73 tl yalın internettede 10tl ek ücret eklenir.

çanak ücreti zaten dahil değil bu fiyata bilginiz olsun.çanak olmasaydı ek ücret alınırdı.

uydu alıcı ve modem göndermek mecburi.elinizde olsun yada olmasın.mecburi olarak gönderiliyor.

size bir önerim kendiniz arayıp mülkiyetin kesin olarak size kalacağını teyit edin çünkü bildiğim kadarıyla dsmart uydu cihaz mülkiyetleri kesinlikle dsmarta aittir.sonrasında sıkıntı falan yaşamayın diye söylüyorum.

SD cihazı olup HD yapmak isteyenler bana ulaşıp smart kart numarası yada telefon numarasını iletirlerse çıkan fiyatı söyleyebilirim.

Orijinalden alıntı: kadere61

Eski müşterilere özel fiyatlar çıkabilmekte.

SD cihazı olup HD yapmak isteyenler bana ulaşıp smart kart numarası yada telefon numarasını iletirlerse çıkan fiyatı söyleyebilirim.

kardeş bende la liga ve şampiyonlar ligi ni hd yayın izlemek için d smarta abone olamayı düşündüm(2 yıl maxi paket) ama aylık 45 tl den 2 yıl taahhüt vermem gerek. fiyat fazla geldi daha uygun bir alternatif varmıdır acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renault Sport -- 3 Eylül 2013; 15:17:38 >

Maxi Paket HD + 8Mbps AKK yok internet 140 lira .Çok geldi ama zaten hangisini seçersem seçeyim 100+ civarında para çıkacak aylık .

Dsmart ve Dsmart Net Kampanyaları Hakkında Bilgi

Bu Maxi Paket için de NTVSpor Smart var mı ? Sanırım yok ?

Daha fazla spor kampanyası ile D-Smart alacağım NTVSmart izlemek için.

Biraz daha bakındım ev telefonu gerekiyormuş,yoksa 10 lira ücret ekleniyormuş ..Direk vazgeçiyorum.Superonline tek çare oluyor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 3 Eylül 2013; 15:40:21 >
  • dsmart maxi hd+8mb limitsiz alacağım. totalde 73 tl'ye gelecek. peki ntvspor smart hd'yi ne zamana kadar ücretsiz izleyebilirim? sene sonuna kadar mı, 6 ay mı, 2 yıl mı? bununla ilgili bayide pazarlık yapılabilir mi?

Orijinalden alıntı: kvolkany

quote:

Eski müşterilere özel fiyatlar çıkabilmekte.

kardeş bende la liga ve şampiyonlar ligi ni hd yayın izlemek için d smarta abone olamayı düşündüm(2 yıl maxi paket) ama aylık 45 tl den 2 yıl taahhüt vermem gerek. fiyat fazla geldi daha uygun bir alternatif varmıdır acep?

malesef daha uygun bir paket bulunmamakta.En uygun 45 tl + 2 tl aktivasyon veya ilk faturada 40 tl ödeyerek 45 45 ödeyebilirsiniz.

Üyeliği düşünürseniz özelden telefon numaramı verebilirim.Kartal real dsmart stand görevlisiyim.

Orijinalden alıntı: Logitéch

Arkadaşınızı davet edin, birer faturanız D-Smart'tan olsun kampanyası hakkında bilgisi olan var mı? Bayilerde bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz?

Arkadaşınızı davet ettiğiniz taktirde sizin 1 aylık faturanız otomatik ödenmiş oluyor.Yararlanmak isterseniz özel mesajdan telefon numaramı verebilirim.Kayıdınızı yapabilirim.

Orijinalden alıntı: eyoruk

Uydunet sözleşme bitmekte..Taşınacağım için uydunet harici bir internet servisi düşünüyorum..Ayrıca D-Smart üyeliği de yapacağım için D-Smart internet paketlerine bakınmaktayım.

Maxi Paket HD + 8Mbps AKK yok internet 140 lira .Çok geldi ama zaten hangisini seçersem seçeyim 100+ civarında para çıkacak aylık .

Biraz daha bakındım ev telefonu gerekiyormuş,yoksa 10 lira ücret ekleniyormuş ..Direk vazgeçiyorum.Superonline tek çare oluyor bu durumda.

Herkesten özür diliyorum geç yazdım.

NTVSpor Smart yok o pakette.Eğer düşünürseniz şöyle yapalım.İnterneti dsmart harici biryerden alırsanız Dsmartıda 45 tl ile birlikte alırsanız 2 yıl ntvsporSMART hediye edebilir ve istediğiniz miktarlarda fatura oluşturulabilir.

Daha detaylı bilgi isterseniz numaramı özel mesajdan verebilirim.
  • Giriş paketi ve 12gb limitli hd paketini kullanıyorum.Ancak tahütüm bitti.Şuan yeni kampanyada sine dizi ve sınırsız 8gb 59tl olan kampanyadan yararlanmak istiyorum.Kurulum ücretini olan 40 tl yi zaten bir kere verdim.Ayrca modem zorunluluğu diye birşeyde yazılmış.Benim oturduğum binada ttelekom kendisi modem veriyor fiber alt yapıdan dolayı ve onu kullanmak zorundayız.Bu kampanyadan nasıl yararlanacağım.
  • Merhaba Arkadaşlar dün itibariyle D-smart HD+ paketine üye oldum Sınırsız internet (50gb kota) kablosuz modem mega paket ayda 93Tl +10 Tl de yalın internet ücreti var. Recever kayıt özellikli harddisk 320 gb olduğunu söylediler. Acaba ne kadar filim kayıt yapabilirim birde d-smart'ın interneti nasıl çevremdeki insanların çoğu interneti beş para etmez diyor ama ben kullanan arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum saygılar.

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Merhaba Arkadaşlar dün itibariyle D-smart HD+ paketine üye oldum Sınırsız internet (50gb kota) kablosuz modem mega paket ayda 93Tl +10 Tl de yalın internet ücreti var. Recever kayıt özellikli harddisk 320 gb olduğunu söylediler. Acaba ne kadar filim kayıt yapabilirim birde d-smart'ın interneti nasıl çevremdeki insanların çoğu interneti beş para etmez diyor ama ben kullanan arkadaşlardan yorumlarını almak istiyorum saygılar.

ne kadar kayıt yapabilirim sorusu size bağlı.Hangi programları,dizileri,filmleri kayıt etmek istediğinize göre değişir.

HD kanallar SD kanallara göre kayıt alanında daha fazla yer kaplar.

Ayrıca 320 GB ın tamamını siz kullanmıyorsunuz.160 GB'ı sizin,geri kalan 160'ı D-Smart BLU hizmetine ayrılmış durumda.

İnternet konusunda memnun olanda var olmayanda.Yakın bir zamanda bende geçeceğim,geçince göreceğiz heralde
  • Merhaba Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle şunu belirtmek istiyorum aslına bakarsanız daha önceden Redline 18500 uydu cihazı almıştım onda da kayıt etme özelleği vardı ama farklı bir formatta kayıt yapıyordu yer kaplamasıda minumum süperdi ama o dosyaları bilgisayarda attığım zaman bilenen dosya uzantıları değildi mkv,mgg,mpgII gibi ayrı bir programı vardı onun sayesinde convert edebiliyorduk buna istinaden sormuştum bu arada d-smart blue nedir acaba bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Merhaba Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle şunu belirtmek istiyorum aslına bakarsanız daha önceden Redline 18500 uydu cihazı almıştım onda da kayıt etme özelleği vardı ama farklı bir formatta kayıt yapıyordu yer kaplamasıda minumum süperdi ama o dosyaları bilgisayarda attığım zaman bilenen dosya uzantıları değildi mkv,mgg,mpgII gibi ayrı bir programı vardı onun sayesinde convert edebiliyorduk buna istinaden sormuştum bu arada d-smart blue nedir acaba bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba

D-Smart Blu webden,cepten,tabletten izlenebilen bir D-Smart yayın aracıdır.Belirli kanalları internetiniz varsa izlersiniz.Yayını geri alabilir,izlediğiniz yere kadar ileri alabilir,D-Smart tarafından yüklenen dizi,film,spor vb. içerikleri paketiniz dahilinde izleyebilirsiniz.

HD+ üyelerine bazı kanallar açık.Smart Spor'larıda izlemek istiyorsanız +5 TL daha vereceksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ben digiturk den gelen eutelsati turksata cevirttim. bunu yapmam yanlis oldu sanirim.. eger d-smart ucretsiz turksat canak veriyorsa ? aklim karisti cunku servis ile konustugumda canak kurulum bedeli 100 lira denildi. sonra ben eutalsat var deyince yonu cevirmek yeterlidir dendi..
    ne yapmam gerek ?eger turksat canak bedava ise bu saatten sonra alabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Uydunet sözleşme bitmekte..Taşınacağım için uydunet harici bir internet servisi düşünüyorum..Ayrıca D-Smart üyeliği de yapacağım için D-Smart internet paketlerine bakınmaktayım.

Herkesten özür diliyorum geç yazdım.

NTVSpor Smart yok o pakette.Eğer düşünürseniz şöyle yapalım.İnterneti dsmart harici biryerden alırsanız Dsmartıda 45 tl ile birlikte alırsanız 2 yıl ntvsporSMART hediye edebilir ve istediğiniz miktarlarda fatura oluşturulabilir.

Daha detaylı bilgi isterseniz numaramı özel mesajdan verebilirim.

ben de simdi okudum bu mesaji. abonelik almis bulunuyorum tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biraz bekleidm açıldı , ama seçim tuşunun hangi tuş olduğunu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 17 Eylül 2013; 20:05:05 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.