Şimdi Ara

Dsmart Uyelik Iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dsmart uyeligimi iptal ettirmek uzere musteri hizmetlerini aradim dilekce fax max biseyler yapmam soylendi fakat nette biraz arastirdigimda bunun tamamen isi yokusa surme oldugunu anladim. Herkes btkya sikayet ediyor bende direkt btkya dikayet edip kurtulayim diyorum fakat tam olarak ne yazmam gerekir bilmiyorum bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncel
  • Dilekçe göndermeden önce şikayette bulundum derdimi anlatmaya çalıştım fakat herhangi bir sonuç alamadim en sonunde dilekçeyide gonderdim ellerine geçtiğine dair sms aldım sonrasinda aradilar bi ton teklif hicbirini kabul etmedim kesin bi dille kapatilmasini soyledim bu seferde ayin 10un da tarafiniza sms gelecek ve 1 hafta icersinde dsmart a ait elinizdeki urunleri herhangi bir bayimize goturebilirsiniz dendi anlayacaginiz hala kapatmadilar isi uzattikca uzatiyorlar boyle firmanin Allah belasini versin daha ne diyeyim. Btkya yeni bir sikayet gondericem umarim bu sefer sorun kokunden cozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 4 Haziran 2016; 15:00:40 >
  • Ben de Dsmart illetinden sonunda kurtuldum...
    İlk başta çağrı merkezini arayarak iptal ettirmek istediğimi söyledim, ikna etmek için kafamı ütülediler ben istemiyorum lütfen iptal işlemini başlatın dedim, iptal edilmesi için posta ya da faksla kimlik fotokopisi ve üyelik numarasını göndermemi istediler..telefonu kapattıktan sonra 2 kere aradılar hala ikna etmeye uğraşıyorlar ağzımı bozmamak için kendimi zor tuttum..btk'ya şikayet yazısı yazdım: Dsmart iptal işlemlerini zorlaştırmaya çalışıyor posta ya da faks yollamadan en kısa zamanda üyelikten çıkmak istiyorum dedim, 2 dün sonra dsmarttan aradılar işleminizi yaptık receiver modem diğer aparatları teslim etmelisiniz dediler ( bu arada hala ikna etmeye çalışmaları da ayrı olay)
    Diyeceğim şu ki hiç postayla faksla uğraşmadan direk btk üzerinden şikayet yazısı yazın paşa paşa iptal ediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istabur1 -- 4 Ağustos 2016; 12:51:07 >
  • Bugun itibariyle arayip telefonda interneti iptal ettirdim. Ediyorum dedim ettirdin fac max bisey yok yani.
    Aslinda komple iptal ettirecektim ama tv de belgeseller oldugu icin 17 liraya tum kanallar sinema eglence diZi ve ek belgeselleri alinca kalsin dedim isime geldi

• En yakın bayiiye gidip iptal formu doldurup dilekçe verirseniz sonra sizi arayan mh görevlisine istemediğinizi belirtirseniz iptaliniz gerrçekleşr.

• ********Üye nolu D-Smart kullanıcısıyım. D-Smart a kayıtlı cep telefonum **** *** *** **
    Bir süre önce paket taahhütüm bitmesi sebebiyle üyelik iptali için D-Smart tarafından ******tarihinde arandım. İptal için Dilekçe, Kimlik fotokopisi ve D-Smart kart numarasını verdikleri adrese posta yolu ile göndermemi ancak bu şekilde iptalin gerçekleşeceğini belirttiler.

Bir telefon ile üye olduğum halde neden telefonla iptal edilmiyor da bir takım evrak işlemleri, posta işlemleri ile masraf ve zaman yönünden zarara uğrayıp mağdur kalıyorum?

İptalin telefon yoluyla yapılmasını rica eder yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

Bu şekilde şikayet yazdım, 2 gün sonra aradılar evrak falan istemeden iptali gerçekleştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktower01 -- 11 Ağustos 2016; 16:24:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk Fatura
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D smart bayisine giderek iptal dilekçesi yazdım arayan soran da olmadı iki gün sonra tv ve internet üyelikllerimin ikisi birlikte iptal oldu.

Hayret ettim bende ararlar iptal etmeyeyim diye teklif sunmalarını bekledim ama hiç bir şekilde aramadılar iptal dilekçeniz tarafımıza ulaştı bilgi verilecek mesajı geldi iki gün sonra iptal oldu aboneliğiniz şeklinde mesaj geldi.

Bu aralar üye sıkıntısı yaşamıyorlar demekki Çabucak kurtuldum bu illetten.
  • Selam arkadaşlar benim de TTNet taahhutum bitti dsmart+internet bakıyorum sizin memnun olmadığınız ne dsmart ta
    internet hizmeti nasıl kopma hız düşüklüğü oluyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.