Merhabalar benim sözleşmem biteli baya oldu suan sözleşmesiz full pakete 31-34 arası ücret ödüyorum bide şöle sıkıntım var abonelik babamın üstüne babamda vefat etti ve vefat edeli 2 sene oldu beni aradılar 4-5 ay önce işte sözleşme imzalamamı bende vefat durumunu anlattım ozaman üstünüze alın dedi bende en yakın dsmarta gidip danıştım adamda dediki benim tanıdıklarım ve müşterilerimiz var böle durumda sözleşmeye gerek yok dedi müşteri hizmetlerini arayıp danıştım dediki ayda veya yılda 2-3 tl oynar dedi ama öle 40-50 tlyi bulmaz dedi eski üye oldugum için galiba dedim hem o hemde hd alıcınız var diye dedi ve ödemelerinizi aksatmanız sıkıntı olmaz dedi zaten 2 ay ödenmeyince kapanıyor hemen yayın neyse çok uzatmadan ilk sorum
1- şuan resimde görüldüğü gibi full pakete 31-33 arası bi fiyat ödüyorum bu fiyat artarmı ve uygun baya demi full paket sonucunda 60-70 fiyatı var ben 31-33 arası fiyattan alıyorum. 2-sözleşme muhabbeti yüzünden sıkıntı çıkarmı 5 senelik üyeyim
Ve sizin ekliyecekleriniz varsa ekleyin bu olursa bu olur diye teşekkürler şimdiden..