Şimdi Ara

dsmart neti kapatıp goknet veya hürnet firmalarından internet açtırmak mantıklı mı yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar şu an 8 mbit hızda akkli dsmartnet var ben bu üyeliği iptal edip bu dediğim firmalara ayda 100 130 arası para ödesem 25 30 mbs hızlarda akksiz internet paketini alsam internette kopmalar olur mu bir porta 4 kablo takıyolarmış falan diyosunuz onun ne olduğunu anlamadım tam olarak yani güvenilir değil bu firmalar sanırım hep internet mi kopuyor yoksa klasik yüksek hız verince snr değeri düşmesinden dolayımı kopuyor millette.Hat değerleri modemde yazdığına göre download için snr:29dB zayıflama 2.5dB upload için snr 15dB zayıflama: 4dB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaya413 -- 4 Ağustos 2015; 5:03:40 >

• emrekaya413 E kullanıcısına yanıt
    24 mbit ve üstü vdsl, fiber paketlere geçebilmek için herhangi bir İSS firmasına önce telefon numaranızdan altyapıyı sorgulatın. Ben de dün itibariyle Goonet'ten Binet'e aboneliğimi transfer edip geçtim 35 mbit vdsl2 100 gb akn olan pakete 75 tl ödeyeceğim. Dilersen 24 mbit 75 gb akn olan paketi seçersin o 65 tl. Taahhüt veya sabit telefon hattı taşıma gibi zorlamada yok zaten. AKN'siz Türk Telekom'un altyapısını kullanarak Al-Sat hizmeti veren firmalar belli zaten; Goonet, Binet, FixNet, Netgalaksi, Hürnet... vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 4 Ağustos 2015; 7:38:02 >
  • anladım dostum şimdi benim asıl merak ettiğim nokta altyapın uygun dediler mesela bende o zaman açtırıyorum yapın dedim sözleşme imzaladım mesela bu ttnetin altyapısında port olayı falan varmış diyolarya bir kişinin kullanıcağı porta 4 kişi bağlıyolarmış falan diyolar böyle birşey var mı yoksa rekabetten dolayı mı ttnetten daha ucuz bu firmalar ve bu port olayında çakallık yapıyorlarsa o zaman internette sürekli kesilmeler mi olur snr değeri hat zayıflaması normal olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaya413 -- 4 Ağustos 2015; 12:35:25 >
  • Türk Telekom Al-sat hizmetlerindeki altyapıda ne hızda yavaşlama ne de kopma falan yaşamazsın. Tabi eve gelen telefon hattı kablosunda oksitlenme vb. fiziksel etkenler olmadığı sürece. SNR olayı santrale yakınlıkla doğru orantılı bunun port ile bir alakası yok. Artı saha dolabında takılı olan vdsl kartına birden fazla hat bağlanır ve hepsinin port ayarları telekom tarafından sağlanır. Senin portun kimseyle ortak olamaz. Her İSS telekomdan kiralama yoluyla tahsis ettiği portu abonelerine sunar. TTNET ne veriyorsa Türk Telekom daha kötüsünü vermesi söz konusu bile olamaz. TTNET tekel oldu böyle söylentilerle..
  • o zaman en ucuz olan neyse ona göre almak lazım ucuz etin yahnisi olayından korkmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

24 mbit ve üstü vdsl, fiber paketlere geçebilmek için herhangi bir İSS firmasına önce telefon numaranızdan altyapıyı sorgulatın. Ben de dün itibariyle Goonet'ten Binet'e aboneliğimi transfer edip geçtim 35 mbit vdsl2 100 gb akn olan pakete 75 tl ödeyeceğim. Dilersen 24 mbit 75 gb akn olan paketi seçersin o 65 tl. Taahhüt veya sabit telefon hattı taşıma gibi zorlamada yok zaten. AKN'siz Türk Telekom'un altyapısını kullanarak Al-Sat hizmeti veren firmalar belli zaten; Goonet, Binet, FixNet, Netgalaksi, Hürnet... vb.

dostum yanlış anlamadıysam göknetden binet'e geçmişsin göknet kullanma test etme şansın oldumu hızı nasıl kopmalar oluyormu online oyunlara hiç girdinmi sıkıntı yaşıyormusun?
  • goonet ten binet e geçtim diye yazdı sanırım ben bugün göknete başvurmayı düşünüyorum önce bi bilgi alimde yazarım gene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos
    dostum yanlış anlamadıysam göknetden binet'e geçmişsin göknet kullanma test etme şansın oldumu hızı nasıl kopmalar oluyormu online oyunlara hiç girdinmi sıkıntı yaşıyormusun?
    Yok ben Goonet kulladım Göknet değil. O firmayı da biraz araştırdım özelleştirilmiş paketleri ve fiyatlar baya uygundu ama benim pek içim rahat etmedi müşteri desteği konusunda. Diğer firmalarla ilgili hiç değilse internet kafeciler forumlarında yorumlara bakıp takip ediyorum performans ve kalitesi nasıldır diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 6 Ağustos 2015; 3:45:31 >
  • gökneti 1 hafta önce aramıştım istanbula standart paket fiyatlarından hizmet veriyoruz demişlerdi dün gene aradım üyelik yaptırcaktım istanbula hizmet veremiyoruz ay sonu datacenter acılabilir falan fıstık dediler kesin mi dedim ağzında bişeyler geveledi anladımk göknetin istanbula gelmesi zor bende şimdi başka bitanesini denicem zaten 0850 li numaraları bile yoktu müşteri hizmetlerinin
  • biraz önce hürnete başvurdum istanbula hizmet veriyorlarmış 32mbit vdsl akk siz aylık 154 tl bakalım kargo ile sözleşme yollayacaklar burdan paylaşıcam deneyimlerimi yardımı dokunur akksiz internet isteyenlere
    not: tabi önce hattım destekliyormu diye adres verdim kontrol ettiler bakalım tam hız alabilicekmiyim eskiden 8mbit adsl+2 modunda Snr Margin: 29dB ve hat zayıflaması :2dB idi bakalım vdsl de ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaya413 -- 6 Ağustos 2015; 17:29:00 >
  • Hocam, taahüdle 32 mbit akn'siz 154 tl değil dimi? diğer firmalarda taahüdsüz 159 tl'den veriyordu. Binet 12 ay taahüdle 139 tl'den veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmeyin göknete donuyo namıssız akşamları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.