Dsmart almadan önce forumda bir çok olumsuz şey okumuştum ama hata ettim ve dikkate almadım. İşte dsmart ile başıma gelenler ve Btk ya yaptığım şikayet.
Yaklaşık 5-6 aydır dsmarta üyeyim. Daha önce yine aynı adreste ttnet'e üyeydim. Aynı altyapıyı, aynı kabloyu v.s. kullanan dsmart, nedense bir türlü bağlantı istikrarını sağlayamadı. Defalarca aradım, çağrılar açtırdım. Sonuç yine aynı. Pc nete bağlanıyor fakat bir süre sonra bağlantı kopuyor. Yanlış hatırlamıyorsam 5 yada 6. çağrıdan sonra dediler ki, sizin altyapınız 8 mb ı kaldırmıyor, bu nedenle kopuyor. Hızı düşürmemiz gerekiyor dediler. Aynı altyapı ttnet'de 8 mb ile çalışırken, neden sizinkinde çalışmıyor diye itiraz ettim. Sonunda 8 mb bağlantı parası ödemeye devam ederek, 6 mb'e düşürülmesine razı oldum. Sonuç yine aynı. Yine kopmalar. Defalarca aradım, hep aynı. Çağrılar, ayarlarda değişiklikler yapıldı ama hala düzelmedi. İptal etmek istediğimi belirttim. Sizin kampanyanız dsmart+net, bu nedenle ikisi de iptal olur diyorlar ve 500-600 tl arası bir ceza çıkarıyorlar. Kullanamadığım bir hizmetin bedelini ödemek istemiyorum. Yardımlarınızı talep eder, iyi çalışmalar dilerim.
Bugün aradılar iptal edemeyiz dediler yine. Dedim ki tekrar söylüyorum, derdim iptal etmek değil fakat doğru dürüst hizmet alamadığım bir ürün için niye para ödeyeyim? Ya hizmet verin yada bedelsiz iptal edin dedim. Tekrar döneceklermiş bana ki pek umudum yok açıkçası.
Dsmart almayı düşünen arkadaşlar, kesinlikle uzak durun.
d smart ın twitter adresine de yaz. o da etkili oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
d smart ın twitter adresine de yaz. o da etkili oluyor.
Teşekkürler tavsiye için. Deneyeceğim.
bende tam d-smarta geçmek üzereydim. bende ttnetten geçecektim ama tırstım şimdi. işlemin sonuçlandığında paylaşırsan sevinirim.
ttnet benim 10 mb lik hattı bozdu şuan 7 zor alıyorum akn varken 4 mb bile kabul edibilir bir hız bence dert etme. Hızı biraz daha düşürt.
İki yıldan fazla oldu dsmart net kullanıyorum geçen ay kopma sorun hız düşüklüğü vs gibi bir sürü sorun yaşadım.İki yıldır tek bir sorun yaşamamıştım ama şubat ayı tam bir felaketti.Birçok kez arıza kaydı bıraktım teknik servis geldi birşey yok deyip gittiler.Ankastreden daireme gelen kabloyu komple değiştirttim tekrar müşteri hizmetlerini arayıp çektirdiğim kabloyu ankastrede adsl hattına bağlatmalarını söyledim bu iş için ttnetten elemanlar geliyor, iki defa gelmelerine rağmen koblo bağlantısını yapamadılar yada yapmadılar.Ttnete dönüş için yıldırma politikası olabilir diye düşündürttü bana bu beceriksizlik.O kızgınlıkla dilekçeyi hazırlayıp tam evden çıkmak üzereyken dmart net'ten aradılar, sorununuzu 2 gün içinde çözeceğiz aboneliğinizi iptal ettirmeyin dediler.Gün içinde gelip yapmışlar akşam kontrol ettiğimde internetim düzelmişti.Bir sonraki gün ttnetten aradılar sorununuz düzeldimi diye,biraz maceralı oldu ama sonunda internetim düzeldi.Bulunduğum bölgede başka alternatif bağlantı türü olmadığı için adsl kullanmak zorundayım.Burası İstanbul alt yapı berbat yapacak bişey yok şimdilik.
Haklısınız arkadaşlar altyapı kötü ama aynı altyapı daha önce bu problemi çıkarmıyordu. Btk şikayetinden beridir sürekli arıyorlar. Bakalım ne olacak :)
Eğer tahattüt varsa sözleşmeyi imzalamışsındır çıkarsan parayı ödeyeceksin :/ çünkü adamlar her şeyi yazıyorlar ama siz yinede bir sözleşmenizi okuyun derim :)
Bakalım şimdi de modemi değiştirmeyi teklif ettiler. Bir de onu deneyeceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme