Şimdi Ara

Dsmart hd platformundan hd+ geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yılı aşkın zamandır dsmart hd kullanan biriyim giriş paketi abonesiyim 19tl ödüyorum. şimdi fiyatlara bakarken hd plus giriş paketi 21tl olduğunu gördüm
    Tek çanak kullanan biriyim kayıt işi nasıl oluyor ne kadar kayıt yapmaya yarıyor?
    Benim asıl işime yarayan tekrar izle özelliği nasıl işliyor? internete bağlayınca kanal d star gibi kanalların geçmiş bölüm dizilerini izleyebiliyormuyum? ne kadar zamanda geçmiş bölümler ekleniyor?
    yoksa onun içinde başka abonelikler gerekiyor mu?

müşteri hizmetleriyle görüşmeden fikir verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Merhabalar

2 yılı aşkın zamandır dsmart hd kullanan biriyim giriş paketi abonesiyim 19tl ödüyorum. şimdi fiyatlara bakarken hd plus giriş paketi 21tl olduğunu gördüm
    Tek çanak kullanan biriyim kayıt işi nasıl oluyor ne kadar kayıt yapmaya yarıyor?
    Benim asıl işime yarayan tekrar izle özelliği nasıl işliyor? internete bağlayınca kanal d star gibi kanalların geçmiş bölüm dizilerini izleyebiliyormuyum? ne kadar zamanda geçmiş bölümler ekleniyor?
    yoksa onun içinde başka abonelikler gerekiyor mu?

müşteri hizmetleriyle görüşmeden fikir verirseniz sevinirim

Tek çanaktamw çiftli lnb kullanıp çift sinyal almanız gerekiyor. Geçmiş bölümleri izleyemez sadece kaydettiginiz yayını izleyebilirsiniz. Bir kanalı izlerken başka kanalı izleyebilirsiniz.ayrıca zamanlayıcıyı kullanarak oto kayıt kullanabilirsiniz ayrıca iphone kullanıcısı iseniz mobil kayıt özelligini kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denish35 kullanıcısına yanıt
    çift lnb nasıl oluyor? zaten ikili çoklayıcı kullanıyorum diğer oda için o halde nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

çift lnb nasıl oluyor? zaten ikili çoklayıcı kullanıyorum diğer oda için o halde nasıl olacak?

Yani cihazınıza tek çanaktan 2 kablo inmesi lazım buda 2li lnb kullanarak yapılması gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denish35 kullanıcısına yanıt
    ne saçma bir işmiş tekrar hat döşemek gerekir uğraşmaya değmez. herhalde durdur başlat ileri geri sar için buna ihtiyaç olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SD yayından HD yayına geçmek ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.