Şimdi Ara

Dsmart 777. Kanal? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 saatir bekliyorum. Cihazın fişini çekip taktım yinede açmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende sadece 777 ve 401. Kanal gösteriyor napıcaz ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç saatinde açılcak dimi arkadaşlar 1 no lu kanalda 5 dk bekleyin diyor bende. Bekliyorum ama gene aynı

• Bende açıldı sıkıntı yok.2012 model hd alıcım.777 de sd tivibu koymuşlar görüntü iğrenç geliyo büyük ekranda.elle hd frekans ekledim izliyorum

• Hem elle ekledim... hem de 777.kanali takip ediyorum. Hiç birinde açmıyor.

Dsmart'ın Goldmaster HD cihazı var. 1 saattir 1 nolu kanalda bekledim olmadı. 3 defa fişi çektim taktım olmadı. Müşteri Hizmetleri ne ulaşmaya çalışıyorum orası da ulaşılması halde.Ne yapacağız anlamadım...

• 777 d smart açık şu anda..
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    elle nasıl eklediniz Dsmart'a acaba ? Ben de HD kutu kullanıyorum her kanalda 10 ar dakka bekledim tık yok.Müşteri hizmetleri desen kendine hayrı yok.
  • Açıldı arkadaşlar ama yayın kötü gibi hd değil galiba sd yayın...

• ozzykay O kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde bende de. 11853 frekansında iki tane tivibuspor hd çıkıyor. ikisini de manuel olarak ekledim. 11797 frekansındaki sd kanalı da ekledim. hepsinde biss uyarısı çıkıyor ve 1 no.lu kanalda 5 dk bekleyin diyor. yine de açılmıyor. 777.kanal da aynı şekilde.
  • yayın sd galiba hd değil idare etçez artık yapçak bişi yok açıldı 777
  • evet şu an düzeldi. 11853 v 27500 frekansından manuel olarak eklediğinizde hd yayın izleyebilirsiniz. 777.kanalda çok kalitesiz sd yayın var.
  • Bide şöyle deneyin.frekansı girince sinetivi bilmemne bilmemne birsürü kanal geliyor.ekleyin hepsini.bende discovery de tivibuspor çıktı mesela.her kanalda bekleyin.tivibuspor bbenimde göstermedi ama discovery den tivibuspor çıktı.frekansı ekledikten sonra gelen discovery

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

evet şu an düzeldi. 11853 v 27500 frekansından manuel olarak eklediğinizde hd yayın izleyebilirsiniz. 777.kanalda çok kalitesiz sd yayın var.

aynen hocam o kanal kapalı değildi açıldı hd yayın var :)
  • timurmrt kullanıcısına yanıt
    Menü ayarlar kullanıcı ayarları kanal ekleme hocam.gir frekansı kaç kanal çıkıyosa hepsini listeye ekle bak bakalım.bende çıkan kanallarda discovery açınca tivibu gösteriyor.acaip.her kanalda bekle biraz.fişi çek tak bide

• Arkadaslar yayın geldi... Bu sefer de ses yok...

Bu devirde bu teknoloji bu sistem.. Ayakta alkışliyorum

EDIT: Dsmart in 777. kanalında ses yok ve görüntü çamur gibi. Elle eklediğim kanalda ses var ve görüntü kat kat iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzykay -- 20 Ağustos 2015; 21:06:22 >
  • ne iğrenç bi görüntü kalitesi bu ya!!! Resmen çamur, adamların yüzünü bırak forma numarasını zor okuyorsun! yazık size!!!
    buna mı 39tl istiyor bu yüzsüzler.
    herşeyi ağzınıza yüzünüze bulaştırdınız bi bu kalmıştı!
  • agulec kullanıcısına yanıt
    Sizin alıcı sd mi hocam.hd ise frekans girin elle güzel görüntü var tavsiye ederim

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    dsmart HD kutu, manuel kanal ekledim (11853'ü) daha sonra 777.kanal'a da geldi, şuan ikiside berbat ötesi.
  • agulec kullanıcısına yanıt
    11851 25000 H 2/3 Bende bu ekli hocam listenin sonuna kanallar geliyor ordaki tivibuyu dene.yayın hd pırıl pırıl

• manuel eklediğimde 777 de aynı hd bir türlü bulamadım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.