Şimdi Ara

DSLR fotoğraf makinası (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişi sormak istiyorum dslr fotoğraf makinası profesyonel makina mı oluyor ?

• Evet, öyle denebilir. Deniliyor da bir çok sitede falan. Tabi onların da kendi aralarında sınıfları-seviyeleri var. Yani sanki kimi daha pro, kimi semi-pro falan gibi düşünebilirsiniz. Misal Canon 1100D giriş seviyesi d-slr diye geçer
  • Hmm cevap için sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCreeper

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum dslr fotoğraf makinası profesyonel makina mı oluyor ?

Nerden baktığınıza bağlı aslında. DSLR ların içerisinde en pro modellere bakarsak 10 bin TL nin üstüne çıkarsınız. DSLR ların en alt seviyesinde de profesyonel çekimler yapabilirsiniz.

DSLR lar giriş-orta ve üst segment diye ayrılıyorlar. En üst segmente pro makinalar diyorlar ama ben fiiliyatta buna katılmıyorum pek. Sorunuza kısaca şöyle diyebiliriz.

"Mesele çok su götürür fakat ülkemizde DSLR lara profesyonel diye bakılır"""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 18 Aralık 2012; 20:14:13 >
  • arkadaşlar canon 400 d yanında birde sigma 18-200 lens var ben takasla alıcam elimde 3.nesil i5 işlemcili 8 gb ramli 1 tb harddiskli 1 gb 250 bitli bir masa üstü pc var onunla takas yapmayı düşünüyorum sizce değer mi ? Üstüne 200 tl alıcam sizce nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum dslr fotoğraf makinası profesyonel makina mı oluyor ?

Nerden baktığınıza bağlı aslında. DSLR ların içerisinde en pro modellere bakarsak 10 bin TL nin üstüne çıkarsınız. DSLR ların en alt seviyesinde de profesyonel çekimler yapabilirsiniz.

DSLR lar giriş-orta ve üst segment diye ayrılıyorlar. En üst segmente pro makinalar diyorlar ama ben fiiliyatta buna katılmıyorum pek. Sorunuza kısaca şöyle diyebiliriz.

Sağolun bide DSLR'lerin 500TL'lik olanları var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

Sağolun bide DSLR'lerin 500TL'lik olanları var mı ?

Birinci elde hayır yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm En az 1.000 TL mi oluyor ?
  • arkadaşlar yardım edicek kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

arkadaşlar yardım edicek kimse yok mu ?

yardım etmek isterim ama sanırım bilgisayarınıza değer biçme konusu sıkıntılı. Sizin araştırıp karar vermeniz daha uygun sanki. 400D lerin fiyatları sahibinden de belli. Lens fiyatlarıda belli. Bilgisayara biçtiğiniz fiyat da size kalmış.
  • peki sizce ben zararlı mı çıkıyorum karlı mı bide bu makine ve lens alınır mı yardımcı olursanız sevinirim pek anlamıyorum bu bu dslr makinalardan yeni başlicam o yüzden araştırıyorum yarın takası gerçekleştirmeyi düşünüyorum makina hiç kullanılmamış nerdeyse alıcağım kişide pek anlamıyor almış öyle bir iki defa çekmiş bırakmış yardım ederseniz çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

peki sizce ben zararlı mı çıkıyorum karlı mı bide bu makine ve lens alınır mı yardımcı olursanız sevinirim pek anlamıyorum bu bu dslr makinalardan yeni başlicam o yüzden araştırıyorum yarın takası gerçekleştirmeyi düşünüyorum makina hiç kullanılmamış nerdeyse alıcağım kişide pek anlamıyor almış öyle bir iki defa çekmiş bırakmış yardım ederseniz çok iyi olur

bilgisayar donanımlarıyla ilgili biriyim fiyat olarak pek bilmem ama bilgisayarınızdaki parçaların tam detaylarına bakmak lazım. eğer düşündüğüm gibi bir sistemse oyuncu bilgisayarı denebilecek düzeyde. (tahminime göre konşacak olursam) 8GB ram olduğuna göre i5 işlemci 2500k sınıfında ve performansında bir işlemcidir. bu işlemci ve ram'e de amd 6850/7850 yada üst sınıf bir kart ideal olacağını düşünürsek. 400D ile oldukça fazla kazık yiyebilirsin. sen sisteminin tam model isimleriyle PM at bana bakalım bi

• hocam benim sistem bu

İŞLEMCİ : İ5 3450 4 ÇEKİRDEK 22NM TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLMİŞTİR 3.1 GHZ TURBO 3.5 GHZ 6MB ÖNBELLEK

ANAKART : GIGABYTE H61M-DS2 DDR3 DESTEKLİ

RAM : KINGSTON 8GB (2x4GB) KIT Hyprex Genesis DDR3 1600MHz CL9 Ram SOĞUTUCULU

EKRAN KARTI : SAPPHİRE 5830 EXTREME 1 GB 256 BİT DDR5 ÇEKİRDEK HIZI 800 MHZ BELLEK HIZI 4000 MHZ

HARDDİSK : WESTERİN DİGİTAL 1 TB 7200 RPM

KASA : XIGMATEKASGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA

MONİTÖR : AOC21.5" F22S+ GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

İŞLETİM SİSTEMİ : WİNDOWS 7 ULTİMATE 64 BİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 18 Aralık 2012; 23:09:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.