Şimdi Ara

DSL Modem Admin Password

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tüm adsl kullanıcılarına bir hatırlatma yapmak istiyorum. Modeminizin Admin şifresini mutlaka değiştirin ve mümkünse biraz uzun tutup sayı-harf kombinasyonu kullanın.
    Birçok ADSL kullanıcısının modemindeki denemelerim üzerine default admin şifresi, 12345678 veya password gibi şifreler ile modemlerine girebildim. Ne olur ki demeyin :) bir port açıp yetki verirlirse(modemde admin bunu yapabilir :pP ) makinasına da dalınabilir :)
    Ben bu işlerden pek çakmam ama çakan Lamerlerin kurbanı olmayın :)

    Herkese Sevgiler, Saygılar.



  • Hocam sen modemden portu açtın diyelim... windowstaaa hobaa bu modemden geliyor gell gell mi diğecek sanıyorsun ... windowsta açık bir port olmalı ki daha sonra routerlı bir modemde firewall özeliği kulanılıyorsa dediğin yöntemle aşılsın.

    Saygılar.
  • illa port açmasına gerek yok modemin firmware'ini değiştirir bozuk bir firmware yükler bir daha servislere git dur...telnet ile kafadan ip ler yazıp bakın birçok kişi modemin default ayarlarında internette. Telnet ekranında modemin markası zaten yazıyor gidip üreticini sitesinden varsayılan şifreyi ve kullanıcı adını aldınızmı adamın modemindesiniz...aman dikkat..
  • walla açıkladığın için saol, bilmeyen varsa bile artık öörendi.. artık daha çok tehlike altında bilgisayar var :) bari nasıl yapılacağını yazma...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by darkzz</i>
    <br />
    Hocam sen modemden portu açtın diyelim... windowstaaa hobaa bu modemden geliyor gell gell mi diğecek sanıyorsun ... windowsta açık bir port olmalı ki daha sonra routerlı bir modemde firewall özeliği kulanılıyorsa dediğin yöntemle aşılsın.

    Saygılar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Dostum windowsun nasıl elek olduğunu herkes biliyor :) hiç merak etme buyur gel der... Sen benim amacımı yanlış anladın heralde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.