Şimdi Ara

#DSL Bağlantınızda Problem var HATASI Lüfen yardım#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden olmazdı ben interneti komşudan alıyorum bu gün gireyim dedim DSL Hattınızda Problem var falan diye bir yazı çıktı ve bu sorun 20sn de bir gidip geliyor bu yazıyı o arada yazdım lütfen yardım edin.

SORUNUN TAM YAZISI

DSL Bağlantınızda Problem var

Modeminiz yerel santral ile DSL bağlantısı kuramadı. Modem üzerindeki DSL ışığı modem santrale bağlanmaya çalışırken yanıp sönecek ve bağlantı sağlandığında sabit olarak yanacaktır.

Genel Bağlantı Problemleri'ni kontrol ettikten sonra, bağlantı durumunu tekrar kontrol etmek için buraya tıklayınız. Eğer modeminiz hala DSL bağlantısı kuramıyorsa teknik yardım için servis sağlayıcınız ile irtibata geçiniz.

NASIL ÇÖZÜCEM BUNU YAHU!

• 192.168.2.1 adresindeki ayarlarınız değişmiş olabilir. Bunun için hangi firmanın internetini kullanıyorsanız kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayarak ayarlarınızı düzeltebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Bossize

192.168.2.1 adresindeki ayarlarınız değişmiş olabilir. Bunun için hangi firmanın internetini kullanıyorsanız kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayarak ayarlarınızı düzeltebilirsiniz.

Yok değişmemiş hocam ben 192.168.1.1 adresinden giriyorum onla alakkalı bir durum değil diye tahmin ediyorum
    *Bossize | Tüm Sorunlara 7/24 Destek !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossize

Büyük ihtimalle sorun ordan olabilir, eğer eminseniz müşteri hizmetlerini arayınız oradan sorununuzu kesin olarak çözebilirler.

İnternet komşunun yani uğraşmak istemiyorum acaba geçiçi mi geçen hafta 1 kere olmuştu sorun sayfası geldi sonra gitti bidaha gelmedi? Yarına geçer mi acaba
    *Bossize | Tüm Sorunlara 7/24 Destek !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Port Sorunu Lütfen Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.