|
Mesajınızı okudum Bence asıl akıl yoksunu VAG grubu sizin mesajı direk CEO'ya atıcam 2.0 TSI TDI 'larda vs. bundan sonra DSG kullanmasınlar EDC kullansınlar. |
|

|
Mesajınızı okudum Bence asıl akıl yoksunu VAG grubu sizin mesajı direk CEO'ya atıcam 2.0 TSI TDI 'larda vs. bundan sonra DSG kullanmasınlar EDC kullansınlar. |
|
VW'in tutulmasının tek sebebi 2.elinin hızlı olması yazdığınıza göre hiç VW binmediniz, Performans,Yalıtım,İç ve Dış Malzeme Kalitesi gibi kavramlardan habersiz olduğunuz için bu yorumu yaptığınızı düşünüyorum. |
|
|
100 bin km'den sonra büyük ihtimal kavraması bitmeye başladı yada mekatronik tüp gevşemiştir. Manuel Vites araç bile belli bir km den sonra baskı balata , debriyaj merkezi vs. masraf isteyebilir. |
|
|
|
|
Kısa sürede garantili ve ucuza çözdün, Fakat "DSG SORUNU" diyerek DSG karalaması yapmayı uygun görüyorsun ama ? Artık sanayide dükkanın önünü süpüren çırağa DSG kavrama ve mekatronik arızası tamiratı yaptırıyorlar. |
|
120bin km'de dct aracım var garantisi devam ediyor, sıkıntısı yok ama hiç kavrama değişimi yapılmamış. Bu konuları gördükçe manuel araç alasım geliyor. Arada aklıma geliyor ya bozulursa diye bu psikolojiyle muhtemelen yaza doğru bi benzin otomatik 308 alırım gibi geliyor. |
|
dogruysa korkunc bir durum. cunku onceden servis araciysa garantiden sonra bile olsa cuzi bedellerle yapiyorlardi. cunku dsg mutlaka ariza yapacaktir . kavrama veya mekatronik veya her ikiside eger iyi niyet gitmisse bir tane bile bu sanzimanli arac satamazlar kimsede almaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çift kavramalı sistemler patlamaya hazır bomba desek yalan olmaz. sorunsuz kullanıyorum diyen çok.bir arıza olunca aoovvv. aşağı yukarı her markada benzer sıkıntılar/arızalar/tamirler ve tabi ki masraflar. şanzıman sistemi genel sıkıntılı olduğu için garantiyi de çamura yatırıyor firmalar haliyle. ya tork konvertörlü tam otomatik ya da manuel şanzıman. iki rahmetten biri çift kavramalılara göre çok daha iyidir. bana göre en azından durum böyle :D burada bu tarz başlıklar,konular aralıklarla açılıyor.insanlar gelip çift kavramalı araçlarıyla ilgli yaşadıkları sıkıntıları anlatıyorlar ve gidiyorlar. geçmiş olsun. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 21 Şubat 2022; 19:13:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
türkiyede otomatik vitese binilmez. bayiler otomatik araba alanları parası cebine çok gelen yolmalık keriz olarak görüyor. 300.000 km de anahtar değmeyen manuel şanzıman dolu ortalık bunun oranı da %90 falandır. |
|