Şimdi Ara

DSG Şanzıman (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

quote:

10 bin lira isteyecek dermanları mı kaldı abi.

Genel merkez bayinin tepesine çökmüştür bile, sosyal medyayı bu kadar yakın takip ediyorlarsa ya bu konuyu ya da ekşi'deki başlığı görmüşlerdir şimdiden.

Bu ifşa temizinden 20 arabaya mâl olmuştur şimdiye kadar.

Kardes burda ciddi suc var. Vw Almanya bile karışır bu ise bence.

İşten anlayan ve Facebook kullanan birisi gerekli sayfalarda belgeyi paylaşsa çok daha hızlı bir müdahale olabilir bence.

Olabilir aslında. Sen metni çevirmeye başla istersen

Yazı dili beni aşıyor abi, akademik yazma becerileri dersini almadım daha

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

Doğuş oto denen mafyavari kuruluştan iğne bile almayacaksınız aslında, yurt dışında fiyatı makul olan arabayı burada sana mercedes fiyatına ittiriyor. Vergi felan demeyin, istese Paşa paşa kâr yaparak avrupa fiyatına satar, ama türkiyede yolunacak çok kaz olduğu için bindirip satıyor. Ben sırf doğuş oto satıyor diye vw almıyorum. Yıllar önce kazığını yediğim için beter olsunlar türkiyede satamazlar inşallah da anya konya anlarlar

Belki her araçta öyle değildir,özellikle de dizelleri işin içine katmıyorum ama kullandığım aracın almanya fiyatı daha boş donanımla daha pahalıydı ben satın aldığım zaman(Eylül 2013).
  • Yaklaşık 4 senedir aktif olarak forumdayım, Doğuş Çay'ın yaptığı kepazeliklerin birçoğunu okudum ve gördüm ama şu zamana kadar bu kadar ileri gidebileceklerini hiç düşünmemiştim. Sözün bittiği yerdeyiz, bu konuyu çoğu kişiye okutturacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Henuz arayip soran yok, zaten boyle bir beklentim de yok. Benim amacim herkesin gercekleri ogrenmesi. Bu konuda suphesi olanlara belgenin aslini, yaptigim telefon gorusmesi kayitlarini, islem faturasini gosterebilirim. Ayrica servisteki gorevlilerde olaya sahitler, tum surec Dogus oto genel merkezinin direktifi ile gerceklesmistir.

Zaten belgede ödeme yapılacak kurumun ismi net olarak belirtilmiş.Herşey ayan beyan ortada.

Cesaretiniz için tebrik ederim hocam.
  • sizin o parayı ödemeden önce herhangi bir danışmanık bürosundan hukuki opsiyonlarınızı öğrenmek için bilgi almanız lazımdı. en fazla 1000 lira masraf öder dava açardınız.
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Doğuş pek kafaya takmaz ama kağıdı imzalatan bayiyi zor günler bekliyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş otonun insanları söğüşlediği yeter..
  • Hiç birşey olmaz arkadaşlar, adamlar eğer en çok araba satışı yapan marka oluyorsa orda hiç bir sorun yok demektir.Neyi düzeltsinler ki her şey yolunda.Zevk almak hoşuna gidiyor bizim milletin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Görünen o ki Doğuş otonun ileri zekalı bayisi kendi ayağına sıkmış. İnsanda fındık kadar beyin olsa müşteriyi açık açık tehdit ettiğini belgeleyen bir belgeyi hazırlamaz.
    Bu arada fotoyu paylaşan arkadaşta bu belgenin aslı vardır umarım. Aslının olmaması halinde doğuş karşı atağa geçip asılsız itham vs. diye tazminat davası açabilir. Ayrıca arkadaşın imzası haricinde şirketin de imzası yoksa bu belgeyi sen kendin hazırlamışsın diyebilirler. İnşallah bu konu iyice düşünülerek ve hazırlıklı bir şekilde açılmıştır, yeni bir mağduriyete yol açmaz.

Bayi ile alakası yok. Metnin Sonunda Doğuş Bilmemne Ticarete 10000 ödeneceği yazıyor. Demek ki Doğuşun haberi var bu kağıttan kürekten. Bu işlerin içinde olan birisi olarak söylüyorum ki bir Bayi kafasına göre böyle kağıt hazırlayıp Doğuşa şu kadar ceza ödeyeceksiniz deyip imzalatmaya afedersiniz totosu yemez, yiyemez. Kan alırlar adamdan. Sen bayilik vereceksin sonra bayinde bir halt dönecek, ana dağıtıcıdan habersiz böyle kağıt imzalatacaksın. Bayiliği kaybeder ki en büyük sorun budur zaten bayi için.
    Ha eminim ki doğuş çıkıp bayi kafasına göre hazırlamış bu kağıdı bizim alakamıs yokki :( :( :( diyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 18 Şubat 2014; 23:57:00 >

• Valla korkudan manuele devam ettim ama alan pişman almayan pişman arkadaş halbuki resmen nimet gibi bir şanzıman ama çok korkutucu 5 yıl sonra arkaya bakmadan kaçmak gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Yaklaşık 4 senedir aktif olarak forumdayım, Doğuş Çay'ın yaptığı kepazeliklerin birçoğunu okudum ve gördüm ama şu zamana kadar bu kadar ileri gidebileceklerini hiç düşünmemiştim. Sözün bittiği yerdeyiz, bu konuyu çoğu kişiye okutturacağım.

Yazık gercekten bu ülkeye ve insanlarına.

• quote:

Yaklaşık 4 senedir aktif olarak forumdayım, Doğuş Çay'ın yaptığı kepazeliklerin birçoğunu okudum ve gördüm ama şu zamana kadar bu kadar ileri gidebileceklerini hiç düşünmemiştim. Sözün bittiği yerdeyiz, bu konuyu çoğu kişiye okutturacağım.

Bizim de bir komşu Polo almayı düşünüyor.Geçen oturup konuşmuştuk.

Bi dahaki denk gelmemizde bu olaydan bahsedeceğim.Sözüme de itibar eden bi insan.

"208 veya Fiesta'ya bak, gerisine karışmam karar senin" diyeceğim.
  • Valla korkudan manuele devam ettim ama alan pişman almayan pişman arkadaş halbuki resmen nimet gibi bir şanzıman ama çok korkutucu 5 yıl sonra arkaya bakmadan kaçmak gerek...

• quote:

Adamlardaki rahatlığı hala kafam almiyor abi

İşle ilgili sıkıntılı olaylarda bir benmi rahat olamıyorum diye hep düşünürüm.bir sıkıntı çıksa bütün günüm düşünceli gecelerim uykusuz.bu adamlardaki relaxlığına hayret ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW bayilerinin bu ukalalığı ve birçok sorunu kullanıcıya yıkmaya çalışmaları kabul edilir şey değil. Doğuş otonun müşteriye karşı tutumunu hepimiz kınıyoruz ancak Volkswagen in bu konuyla alakası yok bence.
    Ben de uzun zaman DSG li araç kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. DSG nin rahatlığı da hiçbirşeyde yok. Araştırdığım kadarıyla 7 ileri DSG şanzumanlardaki sıkıntı kuru kavramadan kaynaklı imiş ve bu sorun da çok yoğun trafiğin ve nem vb olan yerde sık rastlanıyormuş. 2009-2010 ve 2011 modellerde rastlanan bu sıkııntı servisler tarafından çok iyi biliniyormuş. Kavrama yada mekatroniğin değişimi ile hallediliyormuş ve 2011 den sonra bu kronik sorun çözülmüş. Ve piyasaya bakarsak DSG şanzuman hakikaten eşi olmayan bir şanzuman. Burda anti-VW cilerle hükümete yakınlığıyla tanınan bir şirkete siyasi bir kin besleyenler toplanmış biraraya. E işin içine bir de her fırsatta hükümete verip veriştirmek için fırsat kollayan ekşi de girince.

Bence buradaki sorun o servisin bu işi en geç ihtardan sonra çözmemesi ve olayın buralara kadar büyümesi. Doğuş otonun bu tutumuna siyasi yaklaşmak yerine bu konu başlığını açan arkadaşımızın yaptığı gibi tüketici haklarımızı korumak adına yaklaşmalıyız. Doğuş oto tüm bayi-servislerini müşteriye daha iyi davranma ve sorunlarını daha çabuk çözme konusunda uyarmak zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 18 Şubat 2014; 23:58:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

https://www.facebook.com/vwturkiye de paylaştım fotoyu

Hatta elimle kalp yapıp paylaşsaydım daha tatlı olurdu

O da son zamanlarda moda oldu, yaptıkları kepazelikleri örtmeye çalışıyorlar ama DH Otomobil Genel'i kandıramazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

VW bayilerinin bu ukalalığı ve birçok sorunu kullanıcıya yıkmaya çalışmaları kabul edilir şey değil. Doğuş otonun müşteriye karşı tutumunu hepimiz kınıyoruz ancak Volkswagen in bu konuyla alakası yok bence.
    Ben de uzun zaman DSG li araç kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. DSG nin rahatlığı da hiçbirşeyde yok. Araştırdığım kadarıyla 7 ileri DSG şanzumanlardaki sıkıntı kuru kavramadan kaynaklı imiş ve bu sorun da çok yoğun trafiğin ve nem vb olan yerde sık rastlanıyormuş. 2009-2010 ve 2011 modellerde rastlanan bu sıkııntı servisler tarafından çok iyi biliniyormuş. Kavrama yada mekatroniğin değişimi ile hallediliyormuş ve 2011 den sonra bu kronik sorun çözülmüş. Ve piyasaya bakarsak DSG şanzuman hakikaten eşi olmayan bir şanzuman. Burda anti-VW cilerle hükümete yakınlığıyla tanınan bir şirkete siyasi bir kin besleyenler toplanmış biraraya. E işin içine bir de her fırsatta hükümete verip veriştirmek için fırsat kollayan ekşi de girince.

Bence buradaki sorun o servisin bu işi en geç ihtardan sonra çözmemesi ve olayın buralara kadar büyümesi. Doğuş otonun bu tutumuna siyasi yaklaşmak yerine bu konu başlığını açan arkadaşımızın yaptığı gibi tüketici haklarımızı korumak adına yaklaşmalıyız. Doğuş oto tüm bayi-servislerini müşteriye daha iyi davranma ve sorunlarını daha çabuk çözme konusunda uyarmak zorundadır.

Ferit Bey hoşgeldiniz.
    Ne yapmayı düşünüyorsunuz bu problem karşısında?

• quote:

quote:

Bizim de bir komşu Polo almayı düşünüyor.Geçen oturup konuşmuştuk.

Bi dahaki denk gelmemizde bu olaydan bahsedeceğim.Sözüme de itibar eden bi insan.

"208 veya Fiesta'ya bak, gerisine karışmam karar senin" diyeceğim.

VW'de çalışan satış temsilcisinin söylediklerini açıkça forumda dile getirmiştim, itiraf niteliğindeydi ve konusunu da açmıştım.

• Durum şu an için sadece sözlük ve forumda etkili olmuş gibi görünüyor, twitter'a geçilse iyi kötü etkinin daha fazla olacağını düşünüyorum.
  • mr.shadowx kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda bayinin bir kabahati yok ki, dedigim gibi tum surec Dogus oto genel merkezinin talimati ile oldu. Bayi islem yapmak icin Dogus otonun onayini bekledi. Ben belgeyi imzalayip, forumda ve twiterde yazdiklarimi silince Dogus oto oyle onay verdi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.