Şimdi Ara

DSC W70 NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu makina nasıl... hangi özellikleri iyi ve hangi özellikleri kötü..

hangi seviyede cekim yapabilirim bu makina ile...

kullananlar yardımcı olabilir mi..

• benim önerebileceğim güzellikte, amatörler için fazlasıyla yeterli bir makina bence. sony kalitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 19 Mayıs 2007; 20:07:50 >
  • Kompakt sınıftan taşıması ve kullanması kolay pratik şipşak rsimler çekmek için ideal bir makine.Gayet güzel resimler çekiyor.
    Tabii bu makine ile doğal olarak öyle elle ayarlama yapma imkanları yok.Çeşitli hazır çekim modları vardır.Manzara,alacakaranlık,makro çekim vs..Ya da otomatik modda çakim yaparsınız.Ben w100 kullanıyorum.Bazı ayarlara izin veriyor w100,ama w70 de bu yok bildiğim kadarıyla.Diğer yandan otomatik modda fotoğraf kaliteleri aynı zaten. W70 i tavsiye edebilirim.
    Ben ufaktan bazı ayarlar yapmak isterim dersen W100 ya da n1 tavsiye derim.yok ben ayarlarla uğraşmam bana pratik şipşak lazım diyorsan w70 yeterli.
  • w70 2006 nın modeli istersen bu senenin modellerinden olan w55 e bakabilirsin gerci pek farkı yok ama. w80 e de bak derim ben eğer bütçeni aşmazsa. w80 de IS ve yüz tespiti falan var. işe yarar özellikler.
  • çok teşekkürler arkadaşlar. w70 i inceledim biraz aklıma yattı gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.