Şimdi Ara

DSC SONY H50 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani bunlardan hangisi olabilir.Benim yakın oldugum H 50....
    Olympus SP 570 UZ
    Panasonic Lumix DMC FZ8
    Nikon Coolpix 8800
    Olympus SP-590UZ
    Nikon Coolpix P80
    Sony Cyber-shot DSCH50
  • Ya arkadaşlar artık kimse burayı okumuyor galiba ,pekinerede bukadar kişi söyleyinde bende oraya geleyim
  • Merhaba arkadaslar. Hollanda'da H50 fiyati suanda 250 euro'ya dusmus durumda. Sizce bu fiyat iyi midir? Tesekkurler..
  • Fiyat baya ii .Ben ABD den 480 ytl ye getiriyorum
  • @tpayidar

Eğer hala almadıysan makineyi FZ28 al derim. fiyat fazla gelirse h50 yi de düşünmeden alabilirsin. ben temmuzdan beri kullanıyorum gayet güzel. hatta üzerindeki dahili efektlerde oldukça etkileyici
  • Sony HX1i çıkardı bizim makinanın papucu dama atıldı artık
  • herkese slm...h50 ye turkce menu yuklenıyomu acaba?nasıl?
    sımdıden herkese teşekkurler
  • Merhaba arkadaşlar H50 kervanına bende katıldım. Çektiğim fotoları paylaşmaktan zevk duyarım ama manuel ayarlar hakkında şimdiye kadar beni tatmin eden bilgilere ulaşamadım Özellikle gece çekimlerinde neler yapmalıyım deneme yanılmaylada öğrenmek var ama kısa yolu tercih ederim :)en küçük ayrıntısına kadar vereceğiniz bilgileri beklemekteyim şimdiden teşekkğr ederim.

standart ayarlarda ilk karelerim.

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• ne kadar ölü burası ya kimse yok
  • nice fotos :) bende 1 2 ay once aldim makineyi guzel ama eksikleri tabi yok degil.verdigim paraya degiyor o ayri.bende bi ara fotograflarimi eklerim.
  • usb kablosunu bulabiliceğim yer ?
  • arkadaslar doguda calısıyorum
    bırısı getırmıs 650 ye 6 taksıtle satıyor sızce alınasımı
    bı de kumandası yoktu sankı kutuda orjınalde hafıza kartı ve kumanda varmı ???
  • Arkadaşlar tekrar Selamlar,
    Daha önce de yazmıştım.

H50 ile en yüksek boyuta fotoğraflar çekiyor olmama rağmen boyutları 4-5 Mp'lik makinelerden daha ufak.. Bu durum fotoğrafı işlediğimde ciddi bozulmalara neden oluyor. Bu konuda bana fikir verecek olan var ise çok sevinirim. Yoksa bu hep mi böyle Oysaki 9 MP lik makine yüksek boyutta fotoğraf elde etmem gerekir diye düşünüyorum..
    Selamlar..
  • arkadaşlar bana geçenlerde hediye geldi bu h50
    ben buna 8gb memory stick pro duo kart aldım
    memory sticki tekrar takın deyip duruyo düzelmiyo
    kartı biraz bastırıyorum çalışıyo sizlerden böyle bir sorun yaşayan varmı acaba
    yada servise gitmeden çözüm sunan
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktorbursa

arkadaslar doguda calısıyorum
    bırısı getırmıs 650 ye 6 taksıtle satıyor sızce alınasımı
    bı de kumandası yoktu sankı kutuda orjınalde hafıza kartı ve kumanda varmı ???

Biraz geç bir cevap ama,orjinalde makine ile birlikte 1 gb hafıza kartı ve kumanda gelir.
  • Arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak.Benim H50 nin şarj cihazı kayboldu.Nerden temin edebilirim.Bir yerde buldum 125 lira istedi.Bu fiyat çok uçuk geldi bana .Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Dostlar selam,
    Birçok makina arasında gidip geliyorum, en son üstünde durduğum makina h50.Bütün konuyu baştan sona okudum.İngiltere'den 550TL civarı bir ücretle getirtmeyi planlıyorum.Önceki sayflarda arkadaşımızın birisi sony garantisinin kıtasal oldugunu söylemiş.Yani Avrupadan alınan bir cihaz bütün avrupada garantili oluyor demişti.Benim ingiltereden alacagım cihaz burda garantili olacak mı ve içinde Türkçe menü olacak mı?

Asıl önemli soru, fiyatı nasıl uygun mu? (İngiltere'de garantisi 1 yıl.)

Bu şekilde h50 mi alıyım yoksa 390TL karşılığında h7 mi alayım? H50 için kendimi sıkıntıya sokmama değer mi sizce?

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, bu aralar artık bir karar verip makinayı sipariş etmem lazım...
  • burası harbiden ölmüş. arkadaşlar yaz geldi tatiller başladı. lütfen güzel karelerinizi eklemeyi unutmayın. canlandıralım burayı tekrar
  • Bekliyoruz ama ses seda yok burada...

Kararsız kaldık P80 mi H50 mi?
  • hx1 al hocam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.