Şimdi Ara

DS3 SAÇMALIĞI (GOLD BİLGİSAYAR İÇERİR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tahta dediğin şey bakır plaket, uhu dediğinde silikondur.

Heralde yanlışlıkla kontorland tarzı kolların devre kartını senin kola monte etmişler. Bildiğin atari kaseti gibi duruyor
  • tuşlarda takılmam vardı aynı muamleyi açıp yaptım eskisinden iyi oldu joystick oynaması içinde pil ile arka kapak arasına sünger tarzı bişi monte ediliyor çok basit bi işlem gözünüz korkmasın kollarımın hepsini tamir ediyorum artık videolar sğlsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Tahta dediğin şey bakır plaket, uhu dediğinde silikondur.

Heralde yanlışlıkla kontorland tarzı kolların devre kartını senin kola monte etmişler. Bildiğin atari kaseti gibi duruyor

hocam sağ taraftaki siyah kutudan çıkan ilk kol sol taraftaki ise gold dan aldığım beyaz kol. bakır veyahut tahta.şuanda usb yeri de kırıldı hiç bi şekilde kullanamıyorum çöp
  • golddan aldığım sahte dualshock
     DS3 SAÇMALIĞI (GOLD BİLGİSAYAR İÇERİR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncl3mo

golddan aldığım sahte dualshock
     DS3 SAÇMALIĞI (GOLD BİLGİSAYAR İÇERİR)

geçmiş olsun hocam yalnız değilmişim izmir de iseniz beraber hareket edelim.
  • Daha önce Gold'dan iki kez aldım. Çeşitli sebeplerde içerisini açmıştım bir tanesinin ancak böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Ben siyah almıştım ve orjinaldi. Beyazla alakalı bir durum olabilir mi diye düşünüyorum.
  • Aynı gold haktan hukuktan ahkam kesmeye de bayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Sony ürünleri için HepsiSony den şaşmayın

Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56279568/f_//tm.htm#56279568

hepsisony de 255 TL
    morfare de 300 TL

:D Şimdide aynı şeyi morfareye yapar mısın ? Bakalım ne olacak

• Gold'da satılan PS3 ve diğer PS3 aksesuarları paralel ithalattır. Bu ürünlerin içinde çakması da olur tamir edilip tekrar satılanları da. Eğer cihaz bozulursa Sony servislerinden yararlanamazsınız, Gold'a gidince de kimse yüzünüze bakmaz. 10-15 TL'nin hesabını yapmayıp Sony Center veya bunun gibi garantili ürün satan mağazalardan alışveriş yapmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 6 Kasım 2013; 21:56:27 >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Yasal yani bu tarz satis yapmalari?

Adamlar iki yil garanti veriyor simdi konsol bozulsa gitsem ne olacak?garantisiz mi o diyecekler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Yasal yani bu tarz satis yapmalari?

Adamlar iki yil garanti veriyor simdi konsol bozulsa gitsem ne olacak?garantisiz mi o diyecekler?

Gold garantisi altında oluyor sanırsam sony eurasia diye değil o yüzden yüzünüze bakmıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.