Şimdi Ara

DS3 SAÇMALIĞI (GOLD BİLGİSAYAR İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorun bir tek bende yok heralde. Ben de ds3'umu gold bilgisayardan almistim gectigimiz ocak ayinda. Fakat bir sorunla karsilasmadim kol gayet saglam ve sahte gibi durmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @_CHARLOTTE_

Zaten o yüzden sağa sola başvuru yapamıyorum.Bir gaz alıp arkama gideceğim sonra diyecek kardeş garanti? ispat yönünde 0'ım.Tek düşündüğüm orada kol alıp herkesin gözü önünde içini açtırtmak.Başka türlü bir şey iddia edebileceğimi ediyorsam da kazanabileceğimi sanmıyorum.
  • Yakın zamanda gold'a gidip bi kol alıp gözlerinin önünde içini açtıracağım bu anlarıda video kaydına alacağım bakalım,göreceğiz sonuçlarını.Bilgilendirme yapacağım buradan.
  • böyle konuları niye gündüz vakti görmem anlamam ki.Ben de golddan 89 liraya almıştım içime kurt düştü demin açtım tahta felan yok her şey normal.zaten düzgün çalışıyordu niye kıllandıysam:)l2 r2 tuşlarını yanlış taktım yaylarını yarın düzeltirim artık.

Söyleyeceğim hepsi aynı olmayabilir yani.Orada açtırıp konrol ettirme fikrini bir daha düşün.Gerçi normal çıkarsa bir tane daha ps3 controllerin olur anormal çıkarsa ne yaparlar bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

böyle konuları niye gündüz vakti görmem anlamam ki.Ben de golddan 89 liraya almıştım içime kurt düştü demin açtım tahta felan yok her şey normal.zaten düzgün çalışıyordu niye kıllandıysam:)l2 r2 tuşlarını yanlış taktım yaylarını yarın düzeltirim artık.

Söyleyeceğim hepsi aynı olmayabilir yani.Orada açtırıp konrol ettirme fikrini bir daha düşün.Gerçi normal çıkarsa bir tane daha ps3 controllerin olur anormal çıkarsa ne yaparlar bilmiyorum?

Katiliyorum. Ben de hicbir sorun yasamadim ne tuslar ne de sarj konusunda. Beyaz olanda vardir belki sikinti ya da aldiginiz yerde (webten almistim).

• Geçmiş olsun yiğitcim. Bende diyorum içinden ne tahtası çıktı.
    Spotçudan aldığım ds3 eminim bundan daha iyi, daha kalitelidir. Aldığın yere gidip aynısını alarak içini açtırman ve bunları kayıt ettirmen iyi fikir. Adamlar bildiğin kaçakçı. Yukarıdaki golddan satın alıp içini açan ve orjinal çıkan arkadaş senin satın aldığın yerden almadı. Başka bir gold mağzasından aldı. Sorun Gold firması değil, gold adı altında çalışan ve bu işi yapan kişidir. Hepsi aynı değildir belki ama 10 ds3ün en az üç dört tanesi bu şekildedir diye düşünüyorum. Birinin denk gelmesi lazım. Satın almadan önce hepsini incele, o şekilde alıp açtır. Adam zaten durumu biliyorsa direk içini açmaya karşı çıkacaktır.
  • Bizim dernekte ceneviz nickli taner abimiz var 1 kaç ay önce falan ds3 aldı aynı sıkıntıyı yaşadı değiştimediler elinde patladı goldun kapısından geçilmez

• Sony ürünleri için HepsiSony den şaşmayın
  • http://www.gold.com.tr/sony-playstation-3-500gb-oyun-konsolu_u#

1-2 günden beri bu indirime bakıyordum. Bugün almayı ciddi olarak düşündüm ama bir yanım da "Bu kadar ucuz olmasının bir sebebi vardır herhalde" diyerek beni yine DH'ye itti. Gold'la ilgili 2-3 konu okuduktan sonra açıkçası şüpheliyim. Sizce Gold'dan bu ürün alınır mı yoksa Vatan gibi yerlerden mi almalıyım? (Vatan'da aynısı 1.300 TL sanırım, aralarında 700 TL fark var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

böyle konuları niye gündüz vakti görmem anlamam ki.Ben de golddan 89 liraya almıştım içime kurt düştü demin açtım tahta felan yok her şey normal.zaten düzgün çalışıyordu niye kıllandıysam:)l2 r2 tuşlarını yanlış taktım yaylarını yarın düzeltirim artık.

elinize aldığınızda anlaşılıyor biri 250 gramsa diğeri 150 gram hissediyorsunuz içinin boş olduğunu bakalım para gelsin bi elime dediğim şeyi uygulayacağım.

izmir gold'dan aldım bu otoban üzerinde olan ege üniversitesine giderken
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Geçmiş olsun yiğitcim. Bende diyorum içinden ne tahtası çıktı.
    Spotçudan aldığım ds3 eminim bundan daha iyi, daha kalitelidir. Aldığın yere gidip aynısını alarak içini açtırman ve bunları kayıt ettirmen iyi fikir. Adamlar bildiğin kaçakçı. Yukarıdaki golddan satın alıp içini açan ve orjinal çıkan arkadaş senin satın aldığın yerden almadı. Başka bir gold mağzasından aldı. Sorun Gold firması değil, gold adı altında çalışan ve bu işi yapan kişidir. Hepsi aynı değildir belki ama 10 ds3ün en az üç dört tanesi bu şekildedir diye düşünüyorum. Birinin denk gelmesi lazım. Satın almadan önce hepsini incele, o şekilde alıp açtır. Adam zaten durumu biliyorsa direk içini açmaya karşı çıkacaktır.

sağolasın cem abi bakalım tek çare onu yapmak kaldı zaten elle anlaşılır bir hafiflik mevcut sahte olanda

• http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1

hakem heyetine başvur uğraş ;ellerine aldılarımı şikayet zarfını anlarlar hep uğraşmamaktan oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1

hakem heyetine başvur uğraş ;ellerine aldılarımı şikayet zarfını anlarlar hep uğraşmamaktan oluyor zaten

hocam başvurmayı düşünüyorum ama fatura var garanti belgesi atıldı yani adam dese ki kardeşim başka yerden aldın bizden almış gibi gösteriyorsun deseler bi kanıtlanabilirliğim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

http://www.gold.com.tr/sony-playstation-3-500gb-oyun-konsolu_u#

1-2 günden beri bu indirime bakıyordum. Bugün almayı ciddi olarak düşündüm ama bir yanım da "Bu kadar ucuz olmasının bir sebebi vardır herhalde" diyerek beni yine DH'ye itti. Gold'la ilgili 2-3 konu okuduktan sonra açıkçası şüpheliyim. Sizce Gold'dan bu ürün alınır mı yoksa Vatan gibi yerlerden mi almalıyım? (Vatan'da aynısı 1.300 TL sanırım, aralarında 700 TL fark var)

Aynı yerden aldım ben cihazımı 320 gb. Bir sorunla karşılaşmadım yaklaşık 1 yıldır da kullanıyorum. Sorun yaşayanlar sanırım mağaza kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

http://www.gold.com.tr/sony-playstation-3-500gb-oyun-konsolu_u#

hocam ben ps3'ümü de gold'dan aldım herhangi bir problem yaşamadım,navigasyon,mouse vs. baya bi alışverişimiz oldu tek sorunu bunda yaşadım ve ciddi bir sorun ne olursa olsun artık uzak duruyorum ve mümkün olduğunca milleti engelliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

quote:

hocam başvurmayı düşünüyorum ama fatura var garanti belgesi atıldı yani adam dese ki kardeşim başka yerden aldın bizden almış gibi gösteriyorsun deseler bi kanıtlanabilirliğim yok.

kredi kartı ile aldıysan çıkar ortaya kredi kartı ekstrenden bulursun nakit aldıysan bile faturanın 2. nüshasını saklıyorlar yeterki aldığın tarihi hatırla hertürlü haklısın yeterki peşinden koş eşşek gibi sana yeni cihaz vermek zorundalar

• Ben de hızlıal'dan halama hediye araç şarjı aldım. Belkin marka.
    Kablosunda bir sıkıntı var telefona zor giriyor, muhtemelen sahte ürün.
    Bu konuyu da gördükten sonra bendeki aletin sahte olduğunu ciddi düşünemeye başladım. Artık gold ve hızlıal'dan hiçbir şey almam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

quote:

kredi kartı ile aldıysan çıkar ortaya kredi kartı ekstrenden bulursun nakit aldıysan bile faturanın 2. nüshasını saklıyorlar yeterki aldığın tarihi hatırla hertürlü haklısın yeterki peşinden koş eşşek gibi sana yeni cihaz vermek zorundalar

hocam faturam var ama dediğim gibi garanti yok

• TR'nin en amatör teknoloji marketidir bildiğiniz sokak esnaflarından farksız bir yer, benim orada çalışan arkadaşım var geçen patron geldi (mağaza müdürü değil Gold'un sahibi))acil paraya sıkışmış mağazanın kasasından 1000 TL alıp gitti dedi ben böyle bir şey görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Sony ürünleri için HepsiSony den şaşmayın

Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56279568/f_//tm.htm#56279568
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.