Şimdi Ara

ds3 gizli menü(ctrl+f1 değildir)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar xtreme... sitesinde gezinirken çok ilginç bir gizli menü gördüm ve sizle bunu paylaşmak istedim,ds3 git gide beni şaşırtıyor!!! işte buyrun gizli diğer menünün resimleri...

http://img170.imageshack.us/img170/6890/1rl8.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/3701/2mk2.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/4733/3hq3.jpg

• ds3 gizli menü(ctrl+f1 değildir)!!!
    şeklinde başlık yazmışsın . halbuki ctrl+f1 dir olucak

P4 bordların hemen hemen hepsinde vardır o menü
    Amd lerdede olabilir
    Gigabyte kullanıcıları zaten bilirler o menüyü Gigabyte bir bordun biosta ram timinglerini göremiyosan hemen ctrl f1 yaparsın demekki gizlenmiştir yani.
    Zaten Gigabyte 1 bordu o menüyü açmadan kullanıyosan o bordu defult kullanıyosun demektir
    Ama iyi olmuş paylaştığın bilmiyenler olabilir yada Gigabyte ı yeni kullanmaya başlıyanlar olabilirler
    ve bu gizli menü kullanma klavuzunda falan yazmaz
    MIB ve CIA destekli modellerinde o menü sayesinde ulaşılır o ayarlara (PAT) ta o menüden ulaşılanlar arasında.

Edit : Bende daha kapsamlı 1 link veriyim : Gigabyte GA 965P DS3 Core 2 Motherboard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 25 Ağustos 2006; 5:15:23 >

• dostum resimleri dikkatli incelersen göreceksin ben sana ram timinglerinden bahsetmiyorum zaten ctrl+f1 her allağın kulu biliyor advanced chipset menu sü var dene bakalım ctrl+f1 basarsan çıkıyormu bu menü(1.resme dikkatlice bak)
    bu menu sayesinde ıch ve mch nin sıcaklığını görebiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

dostum resimleri dikkatli incelersen göreceksin ben sana ram timinglerinden bahsetmiyorum zaten ctrl+f1 her allağın kulu biliyor advanced chipset menu sü var dene bakalım ctrl+f1 basarsan çıkıyormu bu menü(1.resme dikkatlice bak)

tamamda nasıl çıkıyomuş bu menü onu yazmamışlarmı.

• Bende çalışmadı tony anlatmış..

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112335
  • Advanced chipset Features ten bahsediyorsan hemen hemen hepsinde çıkıyo o menü en eski p4 modelinde bile
    Advanced Chipset Features zaten Ram timingleri + MIB + PAT Advanced Chipset Featureste çıkıyo bahsettiğim şey bu , Ana menüde ctrl+f1 yapmadın vede menülerde ram timingleri göremiyosan bazı boardlarında ctrl+f1 yapmadıyysan göremeszin, kullandığın Gigabyte board ta ram timinglerini buraya konmuş oluyo yani Advanced Chipset Features e + Diğer menülerdede extra şeyler çıkıyo mesela Advanced Bios features te HDD Smart capability bile veya PC açıldığında bios önce AGP yemi yoksa PCI a mı baksın şeklinde olan o basit seçenek bile normal menülerinde gözükmüyo yani bu basit ayar bile Ctrl+f1 le çıkıyo , HDD Samart mode ve IDE kontrolleri + SATA detaylatrı gibi .
    Sana dediğim şey şu : CTRL+F1 bastığında bios ana menüsünde Advanced Chipset Features Hemen hemen bütün p4 modellerinde var bundan bahsediyorum

Edit : Ayrıca hala ( ds3 gizli menü(ctrl+f1 değildir)!!! ) diyo başlık değilse nedir anlatırsan bilgilensin herkes

Bu ds3 te Advanced Chipset Features menü bomboşmuş 2 tane şey var orda

Sende benim verdiğim linke iyi bak diğer menülerde çıkan extra şeylerinide görücexin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 25 Ağustos 2006; 13:22:20 >

• 965 ve 975 chipsetli modelerde en azında ds3 ve dq6da yok advanced chipset fea....yukarıda tonynin anlattığı metodla çıkıyormuş..normal oalrak sadece ctrl+ f1 ile bu menü çıkmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    F6 ve F10 a basınca ne oluyor?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

dostum resimleri dikkatli incelersen göreceksin ben sana ram timinglerinden bahsetmiyorum zaten ctrl+f1 her allağın kulu biliyor advanced chipset menu sü var dene bakalım ctrl+f1 basarsan çıkıyormu bu menü(1.resme dikkatlice bak)

tamamda nasıl çıkıyomuş bu menü onu yazmamışlarmı.

PC Health Status sekmesşndeki Fan Speed Control Method u (Intel (R) QSI konumuna getirip save edip çıkıyosun sonra biosa tekrar girdiğinde ana menüde CTRL+F1 yapıyorsun
    Bu kısım böyle olucak sonra save edip çıkıyorsun restart atıyo tekrar giriyorsun biosa .

Yukardaki resimdeki ayarı yapıp biosu kaydedip restarttan sonra bu ana menü ekranına geliyorsun tekrar

CTRL+F! yapıyosun

Ve bu menü karşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 25 Ağustos 2006; 14:32:12 >

• çok basit biosa girin load optimeze default... onaylayın ve biostan çıkın...
    bios tekrar girin pC Health Status sekmesşndeki Fan Speed Control Method u (Intel (R) QSI konumuna getirin
    ve bu ekranda f10 yapın ve karşınıza global reset diye bir uyarı verecek enter layın ve bilgisayar kapanıp açılcak
    ve artık ctrl+f1 yaptığınızda bu menü çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.