Şimdi Ara

DS mi Wii mi Alıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeterince param var. Nintendolardan birin almak istiyorum.

Hangisi daha ucuz?
    Hangisi daha güzel?
    Hangisinin oyunları daha kolay bulunur? Oyun fiyatları neler?

Yazabilir misiniz?

• ds lite kullanıyorum oldukça beni oyalıyor özelliklede r4 kartını aldıktan sonra oyun bulma derdin kalmıyor müzik ve filim seyretmeside cabası ds ve setini wii ye göre daha ucuz kapatabilirsin fiyat bakımından sana tavsiyem bence bir oyun sitesine girip bu iki konsoldaki oyunları araştır gelecekte neler çıkıcak diye bir bak ama ds yi kesinlikle tavsiye ediyorum
  • Teşekkürler.. Bi araştırma yapıyım.
    DS oyunları ne kadar?
  • 75-100ytl bildigim kadarıyla
  • daha önce psp kullanmışsan ds isteklerini karşılamayabilir eğer daha önce herhangi bir nintendo konsolu kullanmışsan ds al
  • Bu sorunun cevabı ne kadar sosyal olduğunla doğru orantılı. Ama, ben günümün büyük bir çoğunluğunu evde geçirmeme rağmen DS aldım. Tabi şu da var, tahminimce Wii biraz daha uzun vadeli bir konsol olur, şu an için.
  • evde raha oyun oynama fırsatın oluyorsa kesinlikle wii almanı tavsiye ederim dostum fiyat olarak ds litenin fiyatları ortalama 200ytl civarı 100ytlde r4 ve 1gblik kart desek 300ytlye gelir oyun almana gerek kalmadan oynarsın. wiinin fiyatları ise ntsc-u versiyonlarının sıfırı 310 lira civarı ona bide çip taktırırsın 40ile 85ytl arası var çiplerin fiyatları sonra 5ytlye alır mis gibi oynarsın ama her ikiside evinde olan biri olarak sana tavsiyem wiidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ds yerine psp al daha avantajlı olmazise wii alderim
  • Evde Fazla durmuyorsan kesinlikle ds al ama evde dışarıdan daha cok zaman geçiriyorsan wii al
  • Wii
  • amaaaaaaan
    bu da soru mu beeeeeeeee
    tabi ki Wİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
    yani Wİİ TABİİİİİİ BENCEEEE::::
  • Bir süre sonra kumanda sallamak moralini bozabilir(ki bende oldu).Bence ds nin oyunları daha sürükleyici ve eğlenceli ayrıca alacağın bir r4 ile oyun konusunda hiç sıkıntı yaşamazsın
  • Evde oturuyorsan Wii al. Gezerim dolaşırım, film izler mp3 dinlerim, internete girerim oturduğum cafe'de falan diyosan DS al. Hatta 12 ay taksit muhabbetleri ile ikisini bir seni kasmadan alabilirsin. gittigidiyor.com a bak biraz.
  • Wii varken DS alınmaz.
  • Bende wii ve psp slim var.İkisi arasınd abile wii derim.
  • ya şimdi biraz wsert olucak ama bence ikisinide alma ikiside war bende şu an tamam ilk başta oynuosun ama hiçbi zaman devamlılık yok bu aletlerde ..........
  • Wii daha avantajlı ve kalıcı bir seçenek ama tabi evde daha çok duran birisi için,ben nintendo yunlarını pek sevmesemde sonuçta hem wii de hem ds de dünya lideri satış olaak,hangisini alırsan al pişman olacağını sanmam.tabi Mrio ve arkadaşlarını seviyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Wii varken DS alınmaz.

bende sana katılıyorum 2sinide kullanan biri olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MagnetO__

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Wii varken DS alınmaz.

bende sana katılıyorum 2sinide kullanan biri olarak

Katılmıyorum. İkisini de oynadım. İkisi de apayrı şeyler.
  • Bende şu aralar DS Lite'a merak sardım yani DS Lite'da alıcam.

Ama Wii varken DS Lite gerçekten alınmaz ama arşivci biri Wii olsa bile DS Lite alır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.