Şimdi Ara

DS Lite aldım ama.... (sorularım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo ds lite aldım bugün 2. el temiz makina ama sorularım var.

1.nintendo 3ds alamadım fiyatı beni aşar ds lite aldım ama ds lite ile dsi arasında ne fark var ikisinede farklı oyunlarmı var ?

2.dsi cihazında internet varmış ama ds lite yok gibi bişi duydum ds litede internete girilmiyormu ?

3.nintendo ds litede resim yapabileceğim bir program var mı ?

4.pspnin grafikleri harika ama ben ısınamadım sıkıldım ds lite eğlenceli diye seçtim.sizce tercihim doğrumu ?

5.bana tavsiye edebileceğiniz oyunlar varmı ? zeka ve ingilizce gerektiren ingilizcemi ilerletmek istiyorum.

6.film izlenebiliyormu ?

3)resimle ilgili oyunlara bak bulabilirsin
    4)psp aksiyon tarzı oyunlar için mükemmeldir ds ise saece strateji oyunlarında tam verim verir sen hangi tarzı beğeniyosan seçimin ona göre doğru veya yanlış olabilir
    5)pokemon serisi dragon quest yugioh gibi oyunlarda çok fazla konuşma ve görev vardır ingilizcen olmadan yapamazsın eğer geliştirmek istiyorsan bu oyunlar sana göre
    6)r4 ün varsa evet
  • sabahınız hayrolsun ;) 1 haftadır psp ve ds araştırıyordum an itibariyle olmasa da bir kaç saat önce ds lite almalıyım dedim.. ve yardım almak için buraya koştum.. satılık ds lite'i olan forumdaş varsa ben talibim arkadaş, vesselam.
    Onuru için yaşadığını ispatlayan milyonlarcasıyla aynı coğrafyada, aynı kültürün birer ferdi ve lakin adeta bir bütünün zerreleri olarak yaşamaktan duyduğum mutluluktan ve heyecandan daha büyüğünü duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.