Şimdi Ara

Dry Clean Express Kuru Temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dry Clean Express, Türkiye’nin Kuru Temizleme uzmanı olma amacıyla 2006 yılında Yönetim kurulu başkanımız Fatih AVŞAR tarafından kuruldu.

https://www.drycleanexpress.com.tr/

Evet markamız 2006 sonu AGS grup olarak kurulmuş bir marka Türkiye'de sektördeki boşluğu görerek şirketimizin kurmaya karar vermiş olduğu bir marka şu an Türkiye'de yaklaşık 80 noktadayız ve Türkiye'de en hızlı büyüyen 100 marka arasındayız sektörde Öncü 100 sektörde gideriz oldukça büyük bir yatırımla girecek Türkiye pazarına Bu anlamda ve çok başarılı olduk şimdi bu başarımızı Avrupa pazarlarında diğer dünya pazarlarına da gerçekleştirmek istiyoruz Bununla ilgili Şimdi artık ulusal franchise fuarlarına katılıyoruz bayim olurmusun fuarı da yaklaşık 6 seneden beri katılmak değil ve oldukça memnun oluruz şimdi yeni yatırımcılarla yeni iş ortaklarımızla beraber dünya pazarında İnşallah bu ve bunun gibi fuarlarla daha büyük yatırımlara imza atmayı planlıyor isteğiniz bir özellik varmış özellikle İşin başında durup işi takip ediyor olmaları gerekiyor Bu bizim için olmazsa olmazlardan birisi franchise ile büyüyor olmamızın sebebi bu işin takibi yakın takibi oldukça önemli hizmet sektörü Sonuç olarak Eğer iş yakından takip edilirse hakikaten oldukça yakın bir zamanda iyi bir başarı geçeriz neyle buluruz kaldı ki Kuru Temizleme sektörü dünyanın en iyi para kazan birisi olarak geçiyor eğer doğru yerde doğru konseptle doğru şekilde ifade edilirse meslek oldukça kazançlı bir yatırım yaklaşık 85 bin euro gibi bir yatırım bedenimiz var ne kadar sürede Peki çıkartabilirler doğru yerde işe olabilirse yaklaşık 18 ay gibi bir kısa bir zamanda kendi kendini amorti eden bir işletmeden bahsediyor Türkiye çapında biz Türkiye'de bu eksiği görerek yola çıktık ama şu an artık dünya pazarında bu işi en iyi yapan ların arasındayız solisti artık dünya çapında adından söz ettiren bir marka olmak istiyoruz hakkında görüşleriniz nelerdir fuar var bize hakikaten bir yerlere getirdiğini inanıyoruz bize kendileri çok fazla çok memnunuz bundan sonraki farlarınızı mutlaka olmayı planlıyoruz eklemek istediğin bir şey var mı Olarak yatırımcılarımızın bekliyoruz fuarımız da oldukça kazançlı ve sağlam bir yatırım iş kolu olarak insanlara tavsiye edebiliriz oyuncularımızı fuar standı da bekliyoruz .

AGS grubunun 2006'nın sonunda 2007'nin sonunda kurmaya karar verdiniz gördük yani şu anda Türkiye'nin 82 ayrı bölgesinde hizmet vermekteyiz sektörün olması gereken yerin çok daha gerisinde olduğunu görüyoruz Bu nedenle şirket olarak Hem Türkiye'de hem de Avrupa ülkelerinde ya da Arap ülkelerinde oldukça büyük bir yatırım kararı almış durumdayız yeniden çok kızdı büyüdük bu hızlı büyümeyi hiç hız kesmeden Şimdi sen önce de bu sektörde bu işi yapan ya da sizinle beraber yapan şirketler var ama hizmetteki bir takım boşlukları gördük gördük dediniz bu boşluklar nelerdi Yani sizi bu işte esas Biz de bu işin içinde olmalıyız Bu boşlukları bir doldurmalıyız dedirten şey neydi kum temizlemeyi değil yani Türkiye'de standartlar belirlenmemiş Yani insanlar doğru standartları ne olduğunu hiçbir zaman kavrayamamış her öğrenemem işler sadece bir hizmet almışlar ama doğru mu yanlış mı Farkında olmadan bu hizmeti almışlar Avrupa'da Evet bu hizmetin şartları belirlenmiş işte hangi kurallar da hangi çerçevede yapılacağı belirlenmiş Ken Maalesef geri kalmış 3. dünya ülkelerinde Biz kendimize söylemek istemiyorum ama maalesef Gelişmekte olan ülkelerde diyelim bizim ülkemizde bunlar bu altyapı doğru şekilde kurulmamış insanlar Evet hizmeti almış adama hiçbir zaman doğru hizmeti alamamışlar Biz bunu gördük ya yapmış olduğumuz Ar-ge çalışmaları çerçevesinde Türkiye'de bu eksiğin fark ettik ve dünyanın en gelişmiş makine sistemleriyle en iyi konsepte en iyi hizmet kalitesi ile burada Türkiye pazarında denize doğru hizmeti vermeye çalış çok da başarılı oldu ya İnsanlar Evet bu farklı hizmeti her zaman aldıkları hizmeti bu şekilde farklı daha iyi kalitede çok daha Yüksek kalitede aynı rakamlarla çok daha Yüksek kalitede aldıklarını çok memnun oldular ve Bize gelen talepler oldukça olumlu yerdeydim hizmetin kendisi zaten aslında yani insanın hayatı kalitesini yükselten bir sektör faaliyet gösteriyor ama insanlar Galiba kendini verildiği kadarını kabul etmiş bugüne kadar gel bu hizmet böyle yapılır,  ama daha fazlasını yani beklentilerini yükseltememiş tüketici Siz bu beklentilerin yükselttiniz o Boşluğu siz de bir işin içinde olduğunuz için bizlerin göremediği hizmet noksanlığını Siz görüyorsunuz Meslek Lisesi bir akademi hiçbir altyapı yok yani Bizim kendi kendini yetiştirmiş diye tabir ettiğimiz insanlar bu işi yapıyorum diye ortaya çıkmış ve işte ufak şortlar kurarak bu hizmetleri vermeye çalışmışlar Biz bununla ilgili bir Akademi kurduk Yani bir fabrika kurup Daha doğrusu 2000'de Aslında sektörün gelişmesi 2003 hikayemizi 2003'te başlıyor çok büyük Marmara Bölgesi'nin ve bundan dolayı fabrikasını kurduk buradan Silivri'den ta ki adapazara kadar çok ciddi bir istikal kurarak bütün buradaki oteller restoranlar bütün kurumsal iş merkezlerine çok büyük bir günde yaklaşık 50 ton çamaşır yıkayarak Çok ciddi bir kurumsal destek verdi yıkama desteğe ver orada kurmuş olduğumuz bu fabrikayı bir Akademi gibi bir meslek lisesi gibi düğün ettik ve orada çok kaliteli personeller çalıştırdık geliştirdik onlara ve sanki bir akademi'de ders alıyormuş gibi dersler verdik ve orada yetişmiş olduğumuz personelleri 2007 senesinde kurmuş olduğunuz dry clean express içmesen bireysel müşterilere hitap etmek düşüncesiyle kurmuş olduğunuz Dry Clean Express te çalışmak üzere kullandırdık hizmeti alan personeller bu kurmuş olduğumuz mağazalarda insanlara işte alıştıkları hizmetini dışında daha kaliteli hizmet vermeye başladılar standartları çok daha yüksek kalite sert iler böyle meydana geliyordu Seni okudum bellerini çarşıda şöyle bir mail atıyorum Ben şu elbiseyi şuradan bir sene önce almıştım bir ilk gün bu elbiseyi böyle giyindim bir de 1 sene sonra sizin şu şubenize verdim Bu ve elbisemi ve Bir sene sonra bir de bu elbiseyi ilk günkü gibi giydim yani Çok ciddi bir işte yıkama temizleme ütüleme prensiplerine işte kaliteli üretim prensiplerine bağlı olarak güzel bir servis veriliyor ve insanlarda Bulut servisten oldukça ünlü kalıyor şimdi servisle hizmet çok önemli ama bir taraftan da tabii Bu işlem sırasında uygulanan Bu işlem uygulayan makineler ve kullanılan teknoloji burada çok önemli çünkü yani ne kadar iyi de güler yüzlü hizmet verirseniz verin Sonuçta ürünün o Makinadan çok iyi bir şekilde çıkıyor olması lazım Doğru şöyle bir şey var biz Bu sektöre kararlarımızı meşgulde şu da var kuru temizleme arasında itibar görmeyen söylendiği vakit itibar görmeyen bu şekilde tekrar 2 Amerikan şirketi bir Alman şirketinin yapmış olduğu araştırınız Araştırma sonucunda bu şekilde başına giden bir söylendiği vakit itibar görme Ama en çok para kazandıran dünyada en çok para kazandıran 10 sektörün arasında kuru temizlemeci var oldukça yüksek yani onlara düzeyinde ev bu kadar çok karma aşı olan bir sektör ama aynı zamanda Kuru Temizleme ciddi bir operasyon kimyasalla bir temizleme yapıyorsunuz kıyafetleri Tamam ben bir kimyasalla temizle Eğer bu kullanmış olduğunuz ekipman kimyasalları temizlediniz ol elbiseleri temizlediğiniz kimya sıvı eğer doğru mu ki Arda doğru şekilde kullanamaz iseniz işte Günümüzde en korkulan hastalıklar kanserojen etkileri olan kontrolü denetimi var Türkiye'de bugün Maalesef yok çünkü Türkiye'de bu sektörün en büyük yatırım yapan şirket ve biz bunu bakanlık yetkilileriyle gerekli görüşmeleri yaptık biz bu ciddi bir yatırım yaparken bu sektöründe belli bir yere gelmesi açısından ciddi tavsiyeleriniz olduk kendilerini onlar da değerlendirdiler Avrupa ülkelerinde bu işin nasıl standartları Türkiye ülkede de standartları olması gerektiğini düşünüyordu insanlara sağlık üründen nasıl peki dünyada belgeleniyor mu bu standartlar sağlık konusunda insan sağlığını örneği kanserojen madde içermediği ya da insana zarar vermediği konusunda bir belgeli belgesi var mı dünyada bu işi Şöyle ki Evet ben yine iniyor Ama bu bir operasyon yani denetim süreci herhalde bir bir gözetleme süreci oluşuyor değil mi Evet Şöyle ki yani ekipmanı kullandığınız sürece doğru şekilde operasyonun doğru ettiğiniz sürece Evet biz sağlık ve siki yok Ama dediğim gibi bu doğru ekipman Türkiye'ye girmemiş Evet yani maalesef Avrupa'da Avrupa ülkelerinde Tam da burası kardan dolayı hurdaya ayrılmış bu kiralar Maalesef geri kalmış ülkelerin ve bizim gibi Gelişmekte olan Türkiye gibi ülkelere girmiş ve burada kişide üçüncü şahıslar döndün Şahıslar bu eski makine alarak burada sektörde hizmet vermeye başlamışlar Siz bunların dışındasınız ama değil mi sen değil o yüzden bu kadar hızlı O yüzden çok ciddi bir müşteri var o yüzden bu kadar çok talep oluyoruz Bu anlamda ve Avrupa ülkelerinin bile yapmadı yatırım yapıyoruz yani üzerinden bile oldukça olumlu yaklaşımlar var Şirketimize neredeyse Avrupa ülkeleri Bir de artık bizim arkamızda takip eder hale geldi dünyada en çok kazandıran 10 meslek ten birini yapıyorsunuz bu anında girişimcileri de aslında çok önemli bir uyarıda bulunmuş olduğunuz bu işte sıfır kilometre makinelerle yapmak gerekiyor demek ki doğru sıfır kilometre Yani evet bu standartlara uygun mu kenara yaptığınız sürece hiçbir almıyorsun hedefiniz ne son cümle alayım Sizden sonra nasıl göreceğiz sizi kaç şehirde var Varın demiştiniz kaç şube Türkiye'de hemen her ilde En az 1 Şube olmayı biliyorsun doğru Aynı zamanda Avrupa ülkelerinde ve Arap ülkelerinde büyüme içerisindeyiz büyük şirketlerle görüşüp bizim gibi büyümeye yönelik şirketlerin satın almasını yaparak daha hızlı büyüme modeli 

www.drycleanexpress.com.tr
    Dry Clean Express | Türkiye'nin Kuru Temizleme Uzmanı – Türkiye'nin Bir Numaralı Kuru Temizleme Uzmanı Dry Clean Express'in Resmi Web Sitesi | Kuru Temizleme İle İlgili Şube Ve Bilgilere Ulaşabilirsiniz.
    https://www.drycleanexpress.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxsafa -- 2 Eylül 2021; 18:40:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.