Şimdi Ara

Druid-Worgen/Nelf-Monk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boost'um duruyor, monk veya druid düşünüyordum ama son zamanlarda druid ağır basar durumda. Mainim rogue ve çok severek oynuyorum, cata başından beri sıkılmadan oynuyorum. Tarzı benzediğinden druid seçeneği daha yakın geliyor. Tarzı anlamışsınızdır zaten, uçar kaçar tutar vs. Monk'larda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim. Ama yine de %70 ihtimal druid açacağım. Sorum belli, hangisini tavsiye ediyorsunuz? Görünüş, biçim, racials vs açıklayarak yazarsanız sevinirim. Ayrıca tabi monk oynayanlar ve severler %30 ihtimalini arttırmak için neler söyleyebilir :) ? Şimdiden teşekkür ettim.

• amaç ne?
  • Knightley K kullanıcısına yanıt
    o ne demek?
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Tabi ki PvP için mi PvE için mi boost yapacaksın diye sorulmuş bir soru. Başka ne olabilirdi ki :P :P. Soruna gelecek olursak, Monk boost derdim sana. Nedeni ise bence Monk lar daha zevkli. Tamam karşılaştırma yapıldığında Druid lerin getirisi daha fazla olabilir. Fakat dediğim gibi Monk lar bana daha çok zevk verir oldular. Hatta şöyle söyleyeyim, Druid oynadıktan sonra hep Druid oynamak istiyordum. Fakat Monk u gördükten sonra Monk oynama isteği ağır bastı.
    Konuyu biraz daha açacak olursak, Druid lerin Talent seçenekleri çok geniş. Haliyle Druid oynayanlar farklı zevkleri tadabilirler, Monk lara karşı. İster Feral olarak melee takıl, istersen Balance olarak range. Healer istersen de Restoration. PvP düşüdüğünü varsaydığımdan, Guardian Druid ler gayet güzel iş çıkarmaktaydılar. Bunlara ek olarak Druid lerde ki Mobility, gerçekten de sizi Druid e bağlayan şeydir. Gerek mount kullanmamanız, gerekse root gibi sizi yavaşlatan şeylere karşı çözümlerinizin olması sizi Druid e bağlayan şeylerdir. Eliniz alıştığında gözünüz ne root görüyor ne slow .
    Şimdi bunlara karşı Monk larda neler var. İlk olarak Druid kadar olmasada geniş bir talent seçenekleri mevcut. Bildiğiniz gibi dps, healer ve tank. Dps olarak teknik bilgim yoktur fakat eğlenceli olduğunu söylemek isterim(kendim tecrübe etmedim, sadece duyduğum şeydir). Druid kadar olmasada göz ardı edilemeyecek kadar yüksek Mobility e sahiptirler. Havada karada ne varsa yakalayabilme potansiyeliniz vardır diyebilirim . Healer olarak oynarsanız ister dmg yaparak heal atın isterseniz kaçarak heal atın. Hoplaya zıplaya heal atabilirsiniz. Diğer healer talentlere göre farklı yapıdadır. Uyum sıkıntısı belki yaşayabilirsiniz. Tank olarak hiç deneme fırsatım olmadı fakat rivayetlere göre stat lara göre oynanış şekli değişen, ona göre de farklı tatlar sunan bir spec. tir.
    Uzun lafın kısası Monk u denemenizi tavsiye ederim. Bu arada şimdi aklıma geldi, boost hakkınızı bence Monk için harcamayın. Zamanınız varsa kasın. Level alırken daily görevler ile aldığınız exp. bonusu ile kolayca kasılabilmektedir. İlla ki aklınızda bir üçüncü karakter vardır. Gidin onunla kıyaslayın Druid i .
    Bitirirken söylemek istediğim bir iki nokta vardır ki ne Arena da 2k üstü rating im var nede Raid lerde HC tecrübem. Bu yazdıklarımı casual oyuncu gözünden yazılmış gibi görebilirsiniz.
    Şimdiden iyi eğlenceler .

• Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    peder beyin monk fabrikası var galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkürler, uzun uzadıya cevapladığınız için ayrıca teşekkürler tabi. Sanki son paragrafınız bana daha uyuyor gibi. Hani 3. seçenek muhabbeti boostlamadan dediğiniz. DPS yönelmek istediğimden ve feral mantığının rogue ile çok benzer olduğunu düşünerekten druid boostlamamın beni çok zorlamayacagını düşünüyorum lakin monk biraz daha farklı olduğu için alışma da sıkıntı çekebilirim o yüzden dediğiniz doğru. Casual oyuncu ağzından istedim aslında zaten, neyse tekrardan sağolun
  • khalef kullanıcısına yanıt
    @khalef Ahhh ah, nerede o günler. Blizzard bitirdi küçük esnafı .

@apakk Ne demeye çalıştığınızı pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla mesaj ulaşmış .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belial Solo Inferno Mp10
    13 yıl önce açıldı
    Gehennas Horde Cataclysm Guild
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.