Şimdi Ara

Druid Fire Cat Formu Pach 4.2 Yeni bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Patch 4.2 için PTR devam ederken hazır olarak sunulan Druidlerden birini seçerseniz (Premade) Druidiniz Fandral’s Flamescythe (Firelands Raidindeki Majordomo Staghelm lootu) adlı 2 Hand bir staff ile birlikte geliyor ve bu diğer classları sinir harbine sokacak olan staff, Druidinizin Cat formunu combat sırasında otomatik olarak Fire cat olarak değiştiriyor.

Ne diyelim, druidlerde bir bu eksikti tam oldu…

video
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JpuVCyjyUlM

Not:Alıntıdır kopyala yapıştır yaptım çaldım geçtim
    Orjinali
    http://www.mmo-champion.com/content/2319-Patch-4.2-Valor-Points-Rewards-Firelands-Ragnaros-Video-Blue-Posts-Artworks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 13 Haziran 2011; 12:07:17 >

• mükemmel bi efekt bence, feral açtırtır adama. bizim guildde feral yok hunter olacak büyük zevkle takacam bu staffı
  • Ben de çok beğendim ve druid sahibi olmamda bu durumda çok büyük zevk vericek.

• Eheh süpermiş sırf bakmak için alırım acc. arkadaştan geriye bir kaç günlüğüne alırım.

Diğer sınıflara da kesin trinket ya da offhandle gelen bir özellik verirler böyle.
  • paladin den sonra yeni çoçuğu druid olucak heralde.
  • 62 lwl sonra çok karizmatik olucam desenize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winchester_Dean

62 lwl sonra çok karizmatik olucam desenize

+62 lvl + güzel bir guild + 25 kişinin arasında bu staff için savaşmıcak birileri+4.2 pach gelmesi senin işin zor :)

Not:Ne güzel warrior taşıcaktım donanım haber için şimdi druid mi mage mi rouge mi diye düşün dur 1 aydır karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

62 lwl sonra çok karizmatik olucam desenize

+62 lvl + güzel bir guild + 25 kişinin arasında bu staff için savaşmıcak birileri+4.2 pach gelmesi senin işin zor :)

Not:Ne güzel warrior taşıcaktım donanım haber için şimdi druid mi mage mi rouge mi diye düşün dur 1 aydır karar veremedim.

62 lwl su gibi geçer+Donanim Haber Guildindenim+Ordaki cümleyi anlamadım+patch ise herkese patch

• Diyor ki o staff düşünce kan çıkacak druidler doğayı dengeyi unutup yakacak birbirlerini staffı almak için dkpler bitecek,arkadaşlıklar bozulacak,guilddan-raidden ayrılmalar başlayacak!
    Bu oyunlara gelmeyin Druid dostlarım,Ragnaros ve tebasının bizi bölme çabaları bunlar. Eğer staff düşerse direkt bana verin ben yok edicem...Söz,haribden
  • Dönüşüm için video daki stafı alman lazım direk sana vermezler o stafı grup içinde senden başka druid lerde olucak hunter içinde alınır bu staf yani roll (zar)attırılır bakalım kazanıcak mısın düşme şansı % kaç? bu tür bilgiler önemli belki %1 lik bir şansı olucak kaç kez denenicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Diyor ki o staff düşünce kan çıkacak druidler doğayı dengeyi unutup yakacak birbirlerini staffı almak için dkpler bitecek,arkadaşlıklar bozulacak,guilddan-raidden ayrılmalar başlayacak!
    Bu oyunlara gelmeyin Druid dostlarım,Ragnaros ve tebasının bizi bölme çabaları bunlar. Eğer staff düşerse direkt bana verin ben yok edicem...Söz,haribden

Guilde geliceğim karakteri seçmedim belki bende gelicem druid ile hehe :) benim olmalı bu staff
  • Sizi gidi Gollumlar
    Ben şansıma güveniyorum
  • quote:

Sizi gidi Gollumlar
    Ben şansıma güveniyorum

Hayaldi Geyik oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 17 Haziran 2011; 19:56:23 >

• Hey allahım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.