Şimdi Ara

Druid Başlangıç Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • survival of fittest cok önemli bir tank için...
    quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Ayı dediğin druidin talenti böyle olur !!

http://www.wowhead.com/?talent=0zZEGGscroxuioVx0z
  • Rehber olarak değil, skillerin açıklaması olarak hazırlanmış bir yazı... Ne bir pvp taktiği ne başka birşeyvar... Ayrıca ingilizcesini okumuştum daha önceden, zaten alıntıladığını söylemişsin, wikipedia olabilir..
    not: bir druid sadece dps gitmicekse ( ki offtanklık yapamayan druidi raide almazlar) feral aggression gitmesinin hiç bir anlamı yok.. Hele -%3 crit yeme sansı veren bir skille vermeyip ona vermek demek ben bu işi bilmiyorum demekle aynı şeydir :) Sırf bu sof talenti sayesinde druidler def. ratingi o kadar iyi olmasa da prot war.lar kadar ve daha fazla dayanabiliyorlar...

Ha bu arada druidin dem. roar ı her zaman warriorun shoutu tarafından silinir. Bu yüzden raidde bir tane bile warrior varsa, ( olmayan raidde yok) sizin dem. roara 10 rage harcamanızın hiç bir anlamı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galdor -- 29 Nisan 2008; 20:00:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: galdor
    Sırf bu sof talenti sayesinde druidler def. ratingi o kadar iyi olmasa da prot war.lar kadar ve daha fazla dayanabiliyorlar...

Aklıma gelmişken paylaşayım dedim.

Bir MT/OT Druid'in crit immune'e ulaşması için gereken Defense Rating 475'tir. SoF'a(Survival of the Fittest) 3/3 Skill Point harcanması durumunda crit immune ulaşılması için gereken Defense Rating 415'e düşüyor.

MT/OT olmayı düşünen arkadaşlara başlangıç olarak kullandığım kaynağı refere etmek isterim.
    http://druid.wikispaces.com/Druid_Tanking_Guide

• Havada uçar,suda yüzer,karada kaçar,maşallah 4 mevsim lastiği gibi bu druidler...
  • healer olmanın avatajlarını ve dezavantajları nedir.
  • dezavantajın tek başına 1 mob bile kesemezsin , avantajı meleeler seni kitelemeden hotları dize dire bear olursun kesemezler , ayrıca aynı şekilde hotları korudugun adamada dizmen lazım... hee yanında bi rog varsa abolish bulunsun üstünde mazallah adamlarda her türlü zehir var...

edit: instant cast healin olmadıgı icin(direk heal) reju ve swiftmend den başka caren yok peşinde melee varsa.(ns dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 30 Haziran 2008; 6:40:13 >
  • ya ben yeni başladım şu asagıda soylediklerini biri tercume etseniz.. bişe anlamadım. lvl 34 oldum(nigth elf druid healer). 10 feral geri kalanını restoration kastım. 1'e 1 de kaçmak dışında hiç bir şey yapamıyorum. tek yapabildigim moonfiremi ne.. zaman suresi olmayan tek büyüm.( starfire var ama uzun suruyo) kendime heal atana kadar biçiyolar beni.
    zırh dersen yok gibi bişe... sağlık da az.. adam beni bir şeyler donduruyo.. kımıldayamıyorum.. sonra da kesiyo beni.. cogu zaman çita olup kaçmaya çalışıyorum ama kaçamadan ölüyürum.. yardım pls...
    birde; kuş formunu nasıl elde edicem.. su formu için epey gezmiştim...
    quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

dezavantajın tek başına 1 mob bile kesemezsin , avantajı meleeler seni kitelemeden hotları dize dire bear olursun kesemezler , ayrıca aynı şekilde hotları korudugun adamada dizmen lazım... hee yanında bi rog varsa abolish bulunsun üstünde mazallah adamlarda her türlü zehir var...

edit: instant cast healin olmadıgı icin(direk heal) reju ve swiftmend den başka caren yok peşinde melee varsa.(ns dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 18 Temmuz 2008; 23:46:56 >

• Bu arada target Cyc içindeyken damage alınca bozulmaz silinmez vs vs yanlış yazmışlar
  • cevap veren yk mu?

quote:

Orjinalden alıntı: ahrimar

ya ben yeni başladım şu asagıda soylediklerini biri tercume etseniz.. bişe anlamadım. lvl 34 oldum(nigth elf druid healer). 10 feral geri kalanını restoration kastım. 1'e 1 de kaçmak dışında hiç bir şey yapamıyorum. tek yapabildigim moonfiremi ne.. zaman suresi olmayan tek büyüm.( starfire var ama uzun suruyo) kendime heal atana kadar biçiyolar beni.
    zırh dersen yok gibi bişe... sağlık da az.. adam beni bir şeyler donduruyo.. kımıldayamıyorum.. sonra da kesiyo beni.. cogu zaman çita olup kaçmaya çalışıyorum ama kaçamadan ölüyürum.. yardım pls...
    quote:

dezavantajın tek başına 1 mob bile kesemezsin , avantajı meleeler seni kitelemeden hotları dize dire bear olursun kesemezler , ayrıca aynı şekilde hotları korudugun adamada dizmen lazım... hee yanında bi rog varsa abolish bulunsun üstünde mazallah adamlarda her türlü zehir var...

• yaw çok abes bişemi sordum cvp veren yok...
  • quote:

yaw çok abes bişemi sordum cvp veren yok...

sen eger restoysan amacın adam kesmek degil zaten kite yapıp heal basmak.kuş formunu sanırım bi dungeon questiyle yapıyordun(tam emin degilim)
  • quote:

cevap veren yk mu?

quote:

ya ben yeni başladım şu asagıda soylediklerini biri tercume etseniz.. bişe anlamadım. lvl 34 oldum(nigth elf druid healer). 10 feral geri kalanını restoration kastım. 1'e 1 de kaçmak dışında hiç bir şey yapamıyorum. tek yapabildigim moonfiremi ne.. zaman suresi olmayan tek büyüm.( starfire var ama uzun suruyo) kendime heal atana kadar biçiyolar beni.
    quote:

kuş formunu level 68 de alabilirsin, sadece outlands de kullanırsın. level 68 de % 60 hızla alıyorsun druid trainerdan. swift flight form(%280 hız) quest zincirinden sonra alınıyor.

level atlamak istiyorsan feral oynamanı tavsiye ederim, daha rahat edersin. restoya level 65 den sonra geçersin, yada 70 olduğunda.

• Bu arada yeni başlayan tank druidler genelde en çok merak ettikleri konu crit immune olayıdır.
    Paladin,Warrior un aksine resi druide faydalı bir stattır. Özellikle yeni yeni item kasarken crit immune olmak için çok işe yarıyor.
    Peki crit immune olup olmadığınızı nasıl en kolay yoldan öğrenirsiniz ?

Karakter ekraranına geliyoruz ve şu iki statı topluyoruz;

1-Defence orda decreases chance to be hit and crit hit by x,xx%
    2-Resiliance ordada reduces periodic damage and chance chance to be crit hit by x,xx%

Bunları alt alta koyup topladığımızda 2,60 ı geçiyorsak ve Survival of the Fittesti fullediysek crit immuneyizdir.

Crit immune olduktan sonra daha fazla def veya resi kasmaya gerek yoktur, bu noktadan sonra diğer statlara önem verilmesi gerekir. En başta armor/hp yükseltilmeye çalışmalıdır. Paşa paşa crushing blow yiyeceğimiz için armor ve hp en önemli statlarımızdır. Dodge zaten istesenizde istemesenizde geliyor ve fazlada abartınca tps düşüşü (dodge dodge dodge ve 0 rage :)yaşanıyor %30-40 larda tutulması iyidir.

• quote:

quote:

o lvlde restorationa verirsen 2ayda 70 olursun ... o lvl de ferale vereceksin , %30 hızlandırma , %4 dodge , %6 crit vs vs... sonra cat formda çok rahat mob kesersin ... lvl 68 fln oldugunda restoya döner instancelarda hazırlık yaparsın 70 öncesi ...
    ayrıca mob keserken , hibernate ve entangling roots kullanmayı ihmal etme bunlar senin kaçış büyülerin :)

yazdığım kavramları lvl 70 olunca anlarsın... wotlk gelmeden 70 olmaya bak :)

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

BDodge zaten istesenizde istemesenizde geliyor ve fazlada abartınca tps düşüşü (dodge dodge dodge ve 0 rage :)yaşanıyor %30-40 larda tutulması iyidir.

• quote:

Yüzyıllık uykularından Burning Legion'un tehdidini durdurmak için uyandılar

uyanmaz olsalarmış ..
  • Üzerimize giydigimiz armorlar ayı yada cat formunda da işe yarıyor mu? helaer olarak int.'i daha yuksek giysiler giymeyi tercih ediyorum ama bu seferde armor çok düşuk kalıyor. 1000 cıvarında armorum var. hem int hem armor olan giysi pek yok. sizce nasıl bir kombinasyon olmalı?
  • İyi bi açıklama olmuş ama özellikle feraldeki talentlar biraz pvp ağırlıklı olmuş sanki çünkü pvede Faerie Fire (Feral) boss keserken pekde işe yaramaz şunun şurasında 600 armor kırıyo ilk bakışta insanını gözüne çok gibi geliyor ama onun asıl görevi rougelara karşı invis. dezavantajını kaldırmak değil mi?
    Ayrıca eğer druid hybrid bi charsa buna göre dpsde olsa Thick Hide a verilmeli bence çünkü druidin özelliği her an her işe yarayabilen bi char olması buna göre dps iken de Bear Form da ortalamanın üzerinde bi armorla ortamı kurtarabilmeli sonra misal Nature's Grasp bana göre sadece PvP'de işe yarayan bi talentzira zindanda 130k lık bi elitepeşinde koşarken orjinali indoor çalışmayan bi skillin chance on manner buffu anlamsız ki zaten bu buffın normal forma dönüp atılması gerektiğini düşünürsek 1-2 snlik o sürede ayıyken 2,5-3 k çakan bi mob o bi anda 8-9 kyı oturtuverir.

Ayı için olan feral talent düzeneğindede Nurturing İnstictin olmaması mantıklı,ama diğer bi yandan Primal Tenacity yerine Survival of the Fittest tankın fullenmesi esnasında daha uzun dayanabilmesi açısından (cirtic yeme şansını düşürüyor) daha yarayışlı olur sanki...

Resto ağacında Intensitye verilmesi ilk bakışta Enrage instant 10 rage vermesi bakımından iyi gibi duruyor ama şahsen ben onun yerine Feral'den Ferocitye vererekte rage sorununu halledebilirim böylelikle restodan o 3 puanı Mark buffını güçlendirmek için harcayarak charı daha kalıcı olarak biraz daha güçlendirebilrim zira Bear Formda armor 2. plandadır warrideki block açığını kapatmak için dodgea yüklenilmesi gerekir ama armorun katkısınıda unutmamak gerekir. Bunlar tabi tamamen benim düşüncem size göre yanlış olan birşey varsa okumak isterim bana faydası olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.