Şimdi Ara

DRUİD ARKADAŞLARDAN YARDIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Druid Talentleri hakkında bi kaç şey sormak istiyorum.. değerli yorumlarınızı bekliyorum...
    Önecelikle istediğim druid tipini söylüyeyim..
    Formları kullanmayı sevmiyorum ve pvp de cok iyi oliyim diye bir derdim yok.
    Tek istediğimi iyi heal ve buff lara sahip olmak ve Büyüleriminde güçlü olması..Tabi olabiliyorsa..
    Bu şekilde talentlerimi ayarlamak istiyorum..yardımlarınızı bekliyorum

• bufflarının ve heallerinin güclü olmasını istiyorsan restoration gideceksin ama healden fazla buyulerim iyi olsun diyorsan 30 balance agacına verip moonkin formu acmadan restoration talentinden natures swiftmend açacaksın .... tabiki bunlar lvl 60 da pvp icin verilecek talentler ... pve istiosan 35 küsür restoration vereceksin , karşındaki adamlar seni cok zor öldürür hot buyulerin sayesinde ama sende onları cok zor oldurursun :)
  • Tam İsteğimi anlatamadım sanırım. Ben kendıme ve party arkadaslarıma yetıcek kadar heal,buff ve en kullanıslı işe yarar balance büyülerni istiyorum. bu dogrultuda bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberbaz -- 2 Aralık 2006; 13:37:53 >
  • balance buyuleriyle gitmek mantıksız olur düşük lvllerde ... yapacagın iş şu olacak once kendin lvl kasabilmek icin mecburen feral gideceksin sonra arkadaslarına heal ve bufflarla destek vermek icin restoration cok ileride +spell dmg ler veren itemler toplayınca balance resto olarak deistireceksin talentleri...
  • restorasyon talentine git heal ve sa?lam buff atmak istiyorsan
  • vazgeçtim söyle sorayım yeniden

Malum restorayonda her heal ve buff işime yarımıycak dimi? Sadece En lazım olanları ve balancede enyuksek damege veren en işe yarayan büyüleri acmak ıstıyorum..Malum balance verıcegım skill daha fazla olcak.. bu konudada bi görüş alayım size zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiberbaz

vazgeçtim söyle sorayım yeniden

Malum restorayonda her heal ve buff işime yarımıycak dimi? Sadece En lazım olanları ve balancede enyuksek damege veren en işe yarayan büyüleri acmak ıstıyorum..Malum balance verıcegım skill daha fazla olcak.. bu konudada bi görüş alayım size zahmet

talent ağaçları sadece büyüleri yönlendirir yeni büyü vermez (özel durumlar hariç ama genelde spell vermez,güçlendirir). sen arkadaşlarıma yararlı olayım ve kendim de biraz idare edebileyim diyorsan balance+restoration gideceksin.. zaten full res gitmenin anlamı yok. sadece gerekli olanları al ve balance aban ki 1v1 durumlarda ezik kalma

• ha işte ... buff istion dimi ? = improwed mark of the wild verecen 5 tane sonra bi altında 5 tane improved healing touch verip 3 tane reflectiona vereceksin sonra aggro cekmemek icin fazla diil 2 tane agro indirici talente ver (şimdilik) sonra natures swiftmend acana kadar saga sola(heal arttıran talentlere) ver ve 21 talent point restoration git ...
    sonra balance agacında natures grasp ac istersen improved wrath a da ver ... sonra moonfire critical şansını arttıran talente 5 tane ver ...starfire a vericeksin improved , sonra ordan vengance vs vs okuyarak git %20 fln arttıran var onlara ver ^^ ama sakın moonkin formu acma ^^
  • moonkin formu nedir peki arkadasım biraz acıklarmısın degısık bı formamı burunuo? Neden acmamı istemiyorsun
  • evet sadece balance buyulerini kullanabildigin bir form ...%360 armor eklentisi var ama işe yaramaz diim sana :D normal halde olman daha avantajlı...
  • 3% extra crit ve üzerinde armor varken müthiş avantajın olur ... normal formda bi warrior charge'lasa sana normal formdayken, 3-5 sn sonra ölürsün ama eğer moonkin'deysen 360% extra armor (ayı daki armor'a) sahip olacağından (ben de 9k civarıydı sanırsam ) warrior kolay kolay dmg veremez ve kolay ölmezsin ...

ama onun yerine nature swiftness'a verip bi anda canını fullemeyi tercih edebilirsin ... o da senin tercihin
  • ns almak daha mantıklı cunku sadece warrior yok bu oyunda :D mage ve warlockda sopayla dalacak diil :D yada dier casterlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Basar

3% extra crit ve üzerinde armor varken müthiş avantajın olur ... normal formda bi warrior charge'lasa sana normal formdayken, 3-5 sn sonra ölürsün ama eğer moonkin'deysen 360% extra armor (ayı daki armor'a) sahip olacağından (ben de 9k civarıydı sanırsam ) warrior kolay kolay dmg veremez ve kolay ölmezsin ...

ama onun yerine nature swiftness'a verip bi anda canını fullemeyi tercih edebilirsin ... o da senin tercihin

• bc ile moonkin form aura sı %5 yapmışlar en azından test serverında öyle
  • zaten bc de balance gidenler moonkin i kesinlikle açacak yoksa kasması baya zorlar ... lvl 70 olmak icin moblarla savaşacaksın ve lvl kasabilmek icin armor lazım :) %5 olduysada değmeyin balance druidlerin keyfine :) birde force of nature gelmişki tadından yenmez :)
  • quote:

ns almak daha mantıklı cunku sadece warrior yok bu oyunda :D mage ve warlockda sopayla dalacak diil :D yada dier casterlar

Zaten bir mage yada warlock un karşında druidin şansı çok düşük.
  • Druid dediğin healer olur. Hem pvp yapayım hem adam keseyim hem heallıyım dersen işler sarpa sarar. Adam gibi ya heal git ya feral yada balance ama benim tercihim full restodur hatta yeni patchle 51 pointi restoya verecem. 730 heal done var bende kendime HoT atarak mage felan staffla kesiom. Zati PvP oyunu değil.

Ama sen dersen ben raid yapmıcam instance falan o zaman feral git derim. Ama instance yapacam diosan full resto git.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.