Şimdi Ara

Droptan zor kurtulduk(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa başıma geldi. buradan bi konuyu hatırladım. arkadaşlar bu tip drop gibi durumlarda etrafa sürekli basın çıkmayın sürekli tıklayın falan diyorlardı. yani sisteme aktif olduğunuzu belirtin tarzında .resimde görüldüğü gibi açık ara ezdiğimiz bir maç tf kazanıp bitirmeye gidiyoruz. nexusun önündeki kulenin teki düştü. diğerinin de canı çok az. 5 kişi sağ bitiricez 10 saniye sonra. bi anda ping fırladı bağlantı kurulamıyor v.s sürekli tıkladım falan biraz canlar indi hareket eder gibi oldu. bi 1-2 dk mücadele ettim. en son hiç hareket kalmadı. ping 600-700lere fırladı. çıktım oyun gözükmüyordu. oyunu kapatıp açtım 27 lpmiz gelmiş çok şükür. size tavsiye bu tip durumlarda oynamaya çalışın. sağa sola tıklayın skill atın birşey yapın. hemen çıkmayın belki faydası olur. o lpyi orda görmeseydim valla çok üzülürdüm. zaten o 2-3 dk sinirden terden sırılsıklam oldum. 1 kere normal game de başıma gelmişti. ilk defa rankedda oluyor. Allah bunların belasını versin. drop mudur ddos mudur her neyse.

Droptan zor kurtulduk(SS'li)

edit. superonline kaynaklı sorun diyor bazı arkadaşlar. inşallah öyledir. bu kadar saçma birşey olamaz. hadi bizim elo düşük high elo da bu nasıl bir acı verir insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 23 Temmuz 2015; 0:04:22 >

• O kule düşmeden nexusun canı nasıl azalmış yav
  • Amaç 12-3 Kappa.

Ya benim hiç başıma gelmedi umarım gelmez de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

O kule düşmeden nexusun canı nasıl azalmış yav

pingden hocam resmi koyarken farkettim. nexusun da can inmiş. nexus kulesi ayakta duruyordu. internet kaynaklı hata diyorlardı. beraber oyuna girdiklerime pm attım. onlar da düşmüş oyundan. ama lp gelmiş. süreyle alakalı herhalde. bizim bitirmemiz 10 saniye falan sürerdi max.
  • Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronz lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: keremliler

Bronz lütfen

peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    10 ay önce açıldı
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 31 dakika Orianna gibi bir şampiyonla 124 farm daha bir dikkat çekici
  • Farmın güzelmiş kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

31 dakika Orianna gibi bir şampiyonla 124 farm daha bir dikkat çekici

Rakam dusuk lakin o farmin oyle olmasi rakipten kaynakli. Erkenden kuleler dusunce koridor pushlandi.+ bot lane seri feedledi. Mide geldikten sonra farmi adcye birakmak zorunda kaldim. Adcmiz de rezaletti. Herseye ragmen rakam dusuk ama skorlar sayesinde o acigi kapattim. Sonucta 15-20 farm 1 skora denk geldiginden kotu sayilmaz.

• Wowow 31 dakika 120 farm gj bro well done

• Bana birkaç maçta bir oluyor. Her şey hareket ediyor canımın azaldığını görüyorum ama ben bir şey yapamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.