Şimdi Ara

Dropbox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 400 kadar resmimi Dropbox adlı uygulamada muhafaza ediyordum. iPhone dan files menüsünden camera uploads adlı dosyayı silince resimlerde gitti.
    Bu resimleri geri almamın bir yolu var mı? İnternetten araştırdım ama orda yazılan herşeyi yaptım iphonedan sildiğim resimleri dropboxun sitesinden geri alamadım bir türlü
    iphone 5 7.1, windows 7 kullanıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• yukarı +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerkanka

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 400 kadar resmimi Dropbox adlı uygulamada muhafaza ediyordum. iPhone dan files menüsünden camera uploads adlı dosyayı silince resimlerde gitti.
    Bu resimleri geri almamın bir yolu var mı? İnternetten araştırdım ama orda yazılan herşeyi yaptım iphonedan sildiğim resimleri dropboxun sitesinden geri alamadım bir türlü
    iphone 5 7.1, windows 7 kullanıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Web üzerinden dropboxa girin. Sildiğiniz dosyaları event altında tutuyor dropbox. Tekrar yükleyebilirsiniz.
     Dropbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintech -- 17 Haziran 2014; 21:32:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Fikir ilginç geldi. Denedim, tam dediğiniz gibi olmadı:

Events altında bütün yaptığınız işlemlerin kaydını tutuyor ve ilgili nesneyi seçtiğinizde onu size gösteriyor. Ama silinmiş bir nesneyi gösteremiyor doğal olarak. Hatta ismini değiştirdiğiniz bir nesneyi de artık o isimde bir nesne olmadığından silinmiş kabul ediyor.

Hiç Events'e gitmeden Files'tayken, sağ üstteki search alanının hemen solundaki çöp simgesine tıklayıp "show deleted files" derseniz bingo'. Silinen dosyalarınız görünür oluyor. Dosya ya da klasörünüze sağ tıklayıp "restore" edebilir, isterseniz kalıcı olarak silebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.