Şimdi Ara

Drop Hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya adamlar drophack yapıyorlar bizim takımın hepsinin ping tavan yapıyor oyunu çöküyor kimin yaptığınıda tespit ettim itirafta etti lol supporta şikayet edicem diyorum tınlamıyor adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorkmazBilisim -- 15 Ağustos 2014; 20:52:10 >

• Tr allah a emanet normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trde ban mı atılıyor lae

• Küfürden perma yiyen var siz hala ban atılmıyo diye geveleyin boş boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: J0N0Mi

Ya adamlar drophack yapıyorlar bizim takımın hepsinin ping tavan yapıyor oyunu çöküyor kimin yaptığınıda tespit ettim itirafta etti lol supporta şikayet edicem diyorum tınlamıyor adam

Ya şu olay nasıl yapılıyor? Bu gün ilk kez oldu bana daha önce hiç karşılaşmamıştım nalet olsun

Bende öğrenip millete yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Küfürden perma yiyen var siz hala ban atılmıyo diye geveleyin boş boş.

3333. raporundan sonra peşpeşe aldığı 99. cezadan sonra atılıyodur , eminim.
  •  Drop Hack

yapan çocuğu buldum qnq al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Drop rateler !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Ya adamlar drophack yapıyorlar bizim takımın hepsinin ping tavan yapıyor oyunu çöküyor kimin yaptığınıda tespit ettim itirafta etti lol supporta şikayet edicem diyorum tınlamıyor adam

Ya şu olay nasıl yapılıyor? Bu gün ilk kez oldu bana daha önce hiç karşılaşmamıştım nalet olsun

Deep webte olması lazım ama apralımı bilmiyorum
  • 4 afk oldu benım oyunumda da 10 dakika önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejoo97

4 afk oldu benım oyunumda da 10 dakika önce

bizim takımda kopup durdu ve önlenmedi yenilgi seriden düştüm
  • quote:

quote:

quote:

su deep web e girdin mi ben cesaret edememistim herkes diyor kesin virus yersin bot olarak kullanirlar seni vs.Unutmustum sen diyince genr hatirladim bu agi

• Abi bunları banlamıyolar, hesap satışı yaptım diye benim hesabı banlamışlardı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

quote:

quote:

quote:

su deep web e girdin mi ben cesaret edememistim herkes diyor kesin virus yersin bot olarak kullanirlar seni vs.Unutmustum sen diyince genr hatirladim bu agi

bu adamlar bu hileleri deep web den topluyorlar orda paylaşım serbest nasıl olsa kimse bilmiyor böyle şeyleri diye koyuyolar linki alan kazanıyor

• Geçen bizede aynısı oldu skype üzerinden arkadaşla oyuna girdik sadece 2 mize saldırı yapıldı. Kim yaptığınıda tahmin ettik karşıdan. Ama bir cacık olacağı yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.