Bildirim
Drop Hack
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tr allah a emanet normaldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trde ban mı atılıyor lae
Küfürden perma yiyen var siz hala ban atılmıyo diye geveleyin boş boş.
quote:
Orijinalden alıntı: J0N0Mi
Ya adamlar drophack yapıyorlar bizim takımın hepsinin ping tavan yapıyor oyunu çöküyor kimin yaptığınıda tespit ettim itirafta etti lol supporta şikayet edicem diyorum tınlamıyor adam
Ya şu olay nasıl yapılıyor? Bu gün ilk kez oldu bana daha önce hiç karşılaşmamıştım nalet olsun
Bende öğrenip millete yapayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Fastidious
Küfürden perma yiyen var siz hala ban atılmıyo diye geveleyin boş boş.
3333. raporundan sonra peşpeşe aldığı 99. cezadan sonra atılıyodur , eminim. -
yapan çocuğu buldum qnq al. -
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
quote:
Ya adamlar drophack yapıyorlar bizim takımın hepsinin ping tavan yapıyor oyunu çöküyor kimin yaptığınıda tespit ettim itirafta etti lol supporta şikayet edicem diyorum tınlamıyor adam
Ya şu olay nasıl yapılıyor? Bu gün ilk kez oldu bana daha önce hiç karşılaşmamıştım nalet olsun
Bende öğrenip millete yapayım
Deep webte olması lazım ama apralımı bilmiyorum -
4 afk oldu benım oyunumda da 10 dakika önce -
quote:
Orijinalden alıntı: nejoo97
4 afk oldu benım oyunumda da 10 dakika önce
bizim takımda kopup durdu ve önlenmedi yenilgi seriden düştüm -
quote:
quote:
quote:
Deep webte olması lazım ama apralımı bilmiyorum
su deep web e girdin mi ben cesaret edememistim herkes diyor kesin virus yersin bot olarak kullanirlar seni vs.Unutmustum sen diyince genr hatirladim bu agi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abi bunları banlamıyolar, hesap satışı yaptım diye benim hesabı banlamışlardı ya -
quote:
Orijinalden alıntı: emg125
quote:
quote:
quote:
Deep webte olması lazım ama apralımı bilmiyorum
su deep web e girdin mi ben cesaret edememistim herkes diyor kesin virus yersin bot olarak kullanirlar seni vs.Unutmustum sen diyince genr hatirladim bu agi
bu adamlar bu hileleri deep web den topluyorlar orda paylaşım serbest nasıl olsa kimse bilmiyor böyle şeyleri diye koyuyolar linki alan kazanıyor
-
Geçen bizede aynısı oldu skype üzerinden arkadaşla oyuna girdik sadece 2 mize saldırı yapıldı. Kim yaptığınıda tahmin ettik karşıdan. Ama bir cacık olacağı yok...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X