Şimdi Ara

Drone almak isteyenler için rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, konu doğru yerde mi bilemiyorum ama sonuçta Dronelarıda "oyuncak" sınıfı haricindekileri fotoğraf ve video çekimleri için satın alıyoruz. O nedenle buraya açmayı doğru buldum.

Xiaomi Fimi X8 SE 4K drone almak isteyenler için iki ayrı video hazırladım.

Biri yurtdışından satın almanın en sorunsuz yolu.

Bir diğeri ise Xiaomi Fimi X8 SE aldıktan sonra ihtiyaç duyacağınız aksesuarlar nelerdir?

Umarım faydalı olabilirim.

İyi forumlar.

• Selamlar şöyle bir baktım ama özellikleri pek iç açıcı değil. 1080p video kayıt ediyor 4k fotoğraf çekiyormuş. Kumandası kalem pil ile çalışıyor. Drone bataryası 4.5 saat sarj 25dk uçuş süresi diyor. Ben Xiaomi ile 2 saat bile sürmeden fullüyorum pili...

Drone 320Gr yani kayıt ettirmeniz gerekiyor. Uçuş hızı 15M/s yani saatte 54km süratte uçabiliyor. Büyük ihtimalle sport modda elde ettiği hızdır. Hızı güzel. Anladığım kadarıyla çarpışma sensörleri varmış, bu da güzel bir özellik.

Bu tür cihazlarda yazılım çok önemli. Mesela Xiaomi'yi 4 kere çalıştırdım her çalıştırdığımda bir güncelleme yaptı. Birinde GPS bağlantısı için yaptı, birince kamera için yaptı, birinde de genel update diyip yaptı. Bu drone'da yazılım yönünü kullanmadan bilemeyiz. Fiyatı 1200TL, gümrüğe kesin takılacaktır aliexpressten alındığı için. %40 gümrük ödeseniz 1500tl civarına gelecektir. Fiyat sizin için büyük değilse risk almaya değer. İnternette incelemeleri vardır, kamera kalitesine almadan önce mutlaka bakmanızı öneririm. Size kendi çektiğim 1080P ve 4K Xiaomi çekimlerini paylaşıyorum.

1080P

4K

Edit: Almayın hocam, youtube üzerinden dronenun incelemelerine baktım, görüntü çok fazla titriyor ve sallanıyor. Kamera gimbal'ı stabilizeri yok gibi birşey... Oyuncak niyetine alınır ama ben çekim yapıcam vs için alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 12 Ocak 2020; 19:0:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.