Şimdi Ara

DROİD DNA 850 TL ; FULL HD EKRAN S4 İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese merhaba .

Elimde bulunan Droid dna model telefonu satmak yada takaslamak istiyorum .

Ürün temiz sayılır . 10-7 temizliktedir .

Full Hd ekranı vardır .
    S4 Pro işlemcisi ve Adreno 320 GPU su vardır .
    16 gb belleği ve tüm günü çıkarabilecek kapasitede bataryaya sahiptir .
    Full HD kameraya sahip 8mp arka kamera ve gene FULL hd kalite de 2.1 mp ön kamera vardır . (hem ön hem de arka kamera FULL HD video çekmektedir . )

Ürün de şu anda sense 5 ve android 4.2.2 vardır . 4.3 yada 4.4 de yapılabilir lakin şu anda ki en iyi sürüm budur . Zaten 1 aya 4.4 güncellemesi butterfly ile birlikte geliyor . HTC ONE den neredeyse hiç bir farkı yoktur . Kamera kalitesi olsun ekran kalitesi kasa kalitesi olsun çok çok üst seviyedir .

Yanında Orjinal creative kulaklıklar (120 tl değerinde ) orjinal şarj aleti ve orjinal usb kablosu verilecektir . Kutusu ne yazık ki kayıptır . Ürün malum yollar ile kayıtlanmıştır lakin kayıt konusunda sıkıntısızdır . Sorunsuz ömürlük kaydı vardır . Kapanma olursa direk benle irtibarata geçebilirsiniz ücretsiz yapılır .

Ürün için nakit 850 TL istemekteyim . Takas fiyatım ise 900 TL dir . Üst model ile takas olabilir . Düşük model ile düşünmüyorum .

İlan linki ve resimlerinin olduğu bölüm ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-ve-full-en-ucuz-full-hd-ekranli-android-kirali-doroid-dna-140159676/detay/

İyi forumlar ...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirituals -- 4 Şubat 2014; 9:35:02 >

• Pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wdt11

Pm

Cevaplanmıştır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.