Şimdi Ara

Drogba 35 yaşında diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam 90+3'te 2 adamla boğuşup faulu kazandı

• Bence GS Drogba'ya rağmen turu geçti. Faul kazanmış olabilir ama Drogba maç genelin de çok kötü oynadı. Benim bildiğim Drogba dan eser kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bence GS Drogba'ya rağmen turu geçti. Faul kazanmış olabilir ama Drogba maç genelin de çok kötü oynadı. Benim bildiğim Drogba dan eser kalmamış.

+1907 eski drogbadan eser yok, benim beklentim yuksekti ama eskisi kadar iyi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drogba mı nerenle izledin pardon ayrıca sneijder haftaya kesik yer macin adami selcuk

• Drogba çok kötüydü bu maç.
    Tebrikler.
  • quote:

Bence GS Drogba'ya rağmen turu geçti. Faul kazanmış olabilir ama Drogba maç genelin de çok kötü oynadı. Benim bildiğim Drogba dan eser kalmamış.

%100 2 tane gollük pas verdi maçta adam bir daha izleyin onlar gol olsaydı şuan maçına adamı Drogba derdiniz.
  • Drogba pek bi şey yapmadı zaten maç boyunca. Ben de oynasam o kadar oynardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam alinmayin ama Drogbayi hic begenmedim bugun ne zaman cikaricak diye bekledim.Burak her anlamda daha ustun bi firvet.Hep burak vs drogba kim oynar deniyordu bana gore Burak su haliyle cok daha ustun bi futbolcu kiymetini bilin.

• quote:

+1
  • Ceyrek finalde yok sanirim umut varsa bittik zaten herturlu bittik

• Drogba olmasaydı kaç tane hava topu alabilirdik acaba bunu da bi söylerseniz sevinirim.
  • BEYLER DROGBA SÜPER MÜTHİŞ OYNADI DEMEDİM ZATEN. ADAM GEREKENİ YAPMAYA ÇALIŞTI TOP İNDİRDİ TOP TUTTU 2 TANE %100LÜK GOL PASI VERDİ GEREKENİ YAPTI BEN ADAM 35 YAŞINDA İŞ YAPAMAZ ARTIK DİYENLER İÇİN YAZDIM. ADAM 35 YAŞINDA SCHALKE GİBİ 2 OYUNCUYLA 90+3 DE MÜCADELEYE GİRİP FAUL ALDI BORU DEĞİL, TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

%100 2 tane gollük pas verdi maçta adam bir daha izleyin onlar gol olsaydı şuan maçına adamı Drogba derdiniz.

Gollük pas mı verdi. İngiltere de oynarken hem lig hem Avrupa da defansları ipe dizen adam bu akşam son dakikalar da aldığı faul hariç defansın arasında kayboldu gitti.
  • Sneijder'e kötü diyorlar
  • Sneijder ile Drogba'ya laf edenler var. Drogba eski Drogba değil ama adam net üç kişiyi bağlıyor kendine, hava toplarını kapıyor, çok da güzel boşluk oluşturuyor. Sneijder'a hiçbir şey demiyorum, oyunu ortada; çıktıktan sonra hücumda pek de varlık gösteremedik ve resmen beyni alınmış takıma döndük.
  • drogba ilk yarıda iyi oynadı ama 2.yarı pili bitti aldığı tüm topları ezdi f.t oyuncu değişikliğini bna göre yalnış kullandı sonuç olarak ç.finale kaldık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Gollük pas mı verdi. İngiltere de oynarken hem lig hem Avrupa da defansları ipe dizen adam bu akşam son dakikalar da aldığı faul hariç defansın arasında kayboldu gitti.

Ne bekliyorsun acaba? Senin Türk futbolcun 30 yaşından sonra dökülürken elin adamı 35 yaşında 90 dakika oyun çıkarıyor her maç.

• quote:

Lan adam çıktığı bütün kafa toplarına kafa vurdu.Belki basit görünebilir ama topa Eger karsı takim oyuncusu kafa vursa atağa çıkacaklar.Ayrica adam fiziğini cok iyi kullandı hep faul kazandırdı.Bu yaşta Boyle oynamak her oyuncunun harcı degil.

• drogba nın sahada bulunmasının rakipte yarattığı psikoloji yeter.
  • Drogba kötü diyenler kıskançlıktan ne yazdıgını bilmiyor illa gol mü atması lazım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.