Şimdi Ara

DriverPack Solution 2010 Sürücü Aramaya Son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürücüleri otomatik bulur ve yükler. Türkçe dil desteğide var. Program Özgürlisanslıdır ve dolayısıyla yasaldır.

Download linklerini görmek için tıklayın.

DriverPack Solution 2010 Sürücü Aramaya Son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 20 Ekim 2010; 0:53:34 >

• bunu bende denemiştim. kendi bilgisayarımda sorunsuz çalışmıştı fakat müşterinin pc'sine format atıp windows xp'yi kurduğumda hernedense bir türlü pencere tam olarak açılmıyordu. sürekli bir hata mesajı veriyordu. acaba bunun çalışması için netframework, vcredits, directx gibi sistemde kurulu olması gereken başka program/programcıklar olmalı mı?
  • tam bişi diyemem ama galiba sizinki eski sürüm. yeni sürümde bu hata giderilmiş bide yeni format atınca çözünürlüğü 1024*768 yapabilirsiniz o zaman tam ekran oluyor.

çalışması için net frameworks a gerek var mı bilmiyorum

benim format cdlerim net framework entegreli zaten
  • I.E. 7.0 yüklü olmayan sistemlerde hata mesajları alırsınız. Yeni kurulan windows I.E. 6.0 olduğu için önce bunu güncellemeniz lazım. I.E. 8.0 de olabilir ama en az I.E. 7.0
  • en iyisi sen ie8 wmp11 net frameworks entgreli Xp cd si kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

I.E. 7.0 yüklü olmayan sistemlerde hata mesajları alırsınız. Yeni kurulan windows I.E. 6.0 olduğu için önce bunu güncellemeniz lazım. I.E. 8.0 de olabilir ama en az I.E. 7.0

evet galiba bu bahsettiğinizden çalışmadı olsa gerek. Çünkü benim pc win7 64bit. haliyle ie 8 var. denediğim pc'de ise winxp sp3 kurdum. default olarak ie 6 kurulu geliyor. Büyük ihtimal bu sebeple sorun çıkardı. Cevap için teşekkürler. bir dahakine i8 kurduktan sonra deneyeceğim inşallah.

Bu arada daha yeni indirmiştim 1 ay olmuyor. 2010 versiyon olarak torrentten çekmiştim eski sürüm değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 7 Ekim 2010; 21:56:55 >
  • işi gereği sürekli format atmak durumunda olanlar ve iş bilmez arkadaşlarını kıramayanlar için bulunmaz program malumunuz insanımızın sürücü cd lerini saklamak gibi bir huyu yok internetten indirirsiniz buna ne gerek var demeyin her zaman internet olmuyor format atılan yerde ve tek tek aramaktansa tek tıkla her şeyin hallolması güzel bir kolaylık yalnız linkte verilen eski sürüm programı indirdim çalıştırır çalıştırmaz eski sürüm uyarısı verdi linkteki program 10.0 yenisi 10.6 direk kendi sitesinden indirilebilirhttp://drp.su/download.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

işi gereği sürekli format atmak durumunda olanlar ve iş bilmez arkadaşlarını kıramayanlar için bulunmaz program malumunuz insanımızın sürücü cd lerini saklamak gibi bir huyu yok internetten indirirsiniz buna ne gerek var demeyin her zaman internet olmuyor format atılan yerde ve tek tek aramaktansa tek tıkla her şeyin hallolması güzel bir kolaylık yalnız linkte verilen eski sürüm programı indirdim çalıştırır çalıştırmaz eski sürüm uyarısı verdi linkteki program 10.0 yenisi 10.6 direk kendi sitesinden indirilebilirhttp://drp.su/download.htm

hayır linkteki 10.6 önizleme seni yanıltmasın

edit: Önizlemeyi yeniledim ojinaliyle ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 20 Ekim 2010; 0:54:05 >

• program günceldir
  • bu program sayesinde formattan sonra 5 dk da iş tamam
  • hocam eline sağlık şimdi indiriyorum beni nasıl bi dertten kurtardın anlatamam
  • indiriyorum bakalım yeni driver bulacak mı?
  • sistem hazırsa yeni driver bulmaz

diyelim ki bi tanıdığa format attınız iki saat cd aramayın bunu kullanın 5 dk

bu işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.