Şimdi Ara

Driverlar ve Derecelendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tam 2 kere ekran kartım için konu açtım ve ne yazik ki cevaplayan arkadaşlar hep 1. sorumu cevapladı 2. cevapsız kaldı lütfen bu konuda daha duyarlı olun .

İlk sorum şu : Nvidia'nın kendi sitesinde driver güncellemeye girdiğimde mesela 400 serisini açtım bana soruyor 470 mi 460 mı 480 mi bu tarz soruyor . 500 serisini açtımmı sormuyor benim ekran kartım gtx560 acaba direk sormadan 64 bit i seçip indirsem sorun olur mu ?

İkinci sorum : Ben sadece ekran kartını güncelleyebiliyorum anakart , cpu güncellemeyi bana öğretebilirmisiniz .

Cpu Modelim: AMD Phenom 2 x4 955 3.2 ghz

Anakart Modelim : GIGABYTE m68mt - s2

Üçüncü problemim ise bilgisayarın derecelendirmesi 5.9 gözüküyor bunu nasıl yükseltebilirim.

Uzun uzun yazdım, üşenmeyip okuyana şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeytaniAvci -- 8 Temmuz 2012; 14:52:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

Merhaba arkadaşlar. Tam 2 kere ekran kartım için konu açtım ve ne yazik ki cevaplayan arkadaşlar hep 1. sorumu cevapladı 2. cevapsız kaldı lütfen bu konuda daha duyarlı olun .

İlk sorum şu : Nvidia'nın kendi sitesinde driver güncellemeye girdiğimde mesela 400 serisini açtım bana soruyor 470 mi 460 mı 480 mi bu tarz soruyor . 500 serisini açtımmı sormuyor benim ekran kartım gtx560 acaba direk sormadan 64 bit i seçip indirsem sorun olur mu ?

İkinci sorum : Ben sadece ekran kartını güncelleyebiliyorum anakart , cpu güncellemeyi bana öğretebilirmisiniz .

Cpu Modelim: AMD Phenom 2 x4 955 3.2 ghz

Anakart Modelim : GIGABYTE m68mt - s2

Üçüncü problemim ise bilgisayarın derecelendirmesi 5.9 gözüküyor bunu nasıl yükseltebilirim.

Uzun uzun yazdım, üşenmeyip okuyana şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum :)

1) Seçenek yoksa yükleyin, sorun olmaz. Bazen ayrım oluyor ama bazen ayırmıyorlar. Sorun olursa da silerseniz düzelir.

2)Anakart internet sitesinden modelini bulup chipset, ses kartı gibi driverları indirebilirsiniz. CPU driverı yoktur.

3) Derecelendirmeye çok takılmayın. Büyük ihtimal HDD düşürüyor derecelendirmeyi. Çok takılmayın ona...

• 1.. 5 serisini indirmen yetrli üstad sorun çıkmaz.. zaten bunu ındırıp kurupda görebilirsin ..diyelim sorun oldu silersin olur biter ..ötesi bir durum olmaz merak etme .. ama doğru sürücü 5 sersisi ..

2.. anakart cpu güncellemesi diye bişi yok .. yani şöyleki anakartınızın markası modeli nedir ? kendı sıtesınden o markanın modelını bulup gigabyte asus v.s.. hangisi ise ..o modelin içeriğini indirip sırası ile kuracaksın ...

3.. bilgisayarın derecelendirilmesine gelince onemsenecek bir durum değil ..performansla uzakdan yakından alakası olmayan bir durum yani..
  • Beyler ben beceremiyorum bu işi ya anakart ve cpu da yardımcı olabilirmisiniz
  • marka model nedir ..
  • üstte bilgiler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

Beyler ben beceremiyorum bu işi ya anakart ve cpu da yardımcı olabilirmisiniz

Selam
    CPU ve Anakart güncellemelei elbette yapabilirsiniz.
    CPU için @Bios güncellenmeli. Eğer CPU'da bir sorun yaşamıyorsanız, güncellemeye gerek yoktur..
    Anakart için ise, özellikle Chipset güncellendikten sonra diğer güncellemeler arkasından sıra ile kurulabilir..

Güncelleme yapabilmek için sizin anakart modelinden 2 tane var ve bunlar çok farklı @Bios ve sürücü içermekteler.
    Siz bilgisayarın kapağını açın, arka çıkışların/portların en altında Rev 1.3 mü, yoksa Rev 3.1 mi yazıyor ona bakın.
    Yanlış bir şey yüklerseniz(özellikle @Bios) anakartınız açılmayabilir!

Her 2 revizyon için anakartınızın linki aşağıdadır. Buradan işletim sisteminize uygun olanları ve istediğiniz sürücüleri indirip kurabilirsiniz.
    GA-M68MT-S2 (rev. 1.3) Bunun hemen altında other version : rev. 3.1 linki var. Ona tıklayarak diğer anakart sürümüne ulaşabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nvidia için evet olur.

windows 7yse zaten bunları kurmak gerekmiyor ki sende biraz psikolojik takıntı olmuş herhalde onları yükleyince birşey değişecek sanıyorsun..neyse sen bana özelden gel ben sana driver programı atarım.anakart için yongasetlerini bulup yükler. cpu için birşey yok zaten. yeterki için rahatlasın.

derecelendirmeyide kafana takma.
  • Takıntıdan ziyade the witcher 2 assasins of kings'i ultra ayarda açmıyordu sistemim daha düşük sistemelr açtığına rağmen updatesi varmış ben oyunu bitirip sildikten sonra öğrendim o yüzden şuan bilgisayarımın nasıl çalıştığını bilmiyorum max payne 3 ü indirdikten sonra eğer yine çalıştırmazsa yardımcı olursunuz sanırım . Yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

nvidia için evet olur.

windows 7yse zaten bunları kurmak gerekmiyor ki sende biraz psikolojik takıntı olmuş herhalde onları yükleyince birşey değişecek sanıyorsun..neyse sen bana özelden gel ben sana driver programı atarım.anakart için yongasetlerini bulup yükler. cpu için birşey yok zaten. yeterki için rahatlasın.

derecelendirmeyide kafana takma.

Selam ve günaydın
    Sanırım yorumu sadece kendi bilgisayarınız için yaptınız?
    Win7 her anakartın sürücülerini yükler diye bir kaide yoktur bjk__murat! Eski anakartlar için belki tamamını yükleyebilir. Ama @Bios'u hiç bir işletim sistemi yüklemez!

Şu olabilir; Win7 modifiye edilirken ve bu esnada güncel sürücüler entegre edilirse, bu başka bir şey ama orijinal Win7'de böyle bir şey yoktur. Özellikle üst seviye chipsetli yeni anakartlarda.
    Bilginize ve kolay gelsin..

• Bilgi için teşekkürler . İleride tekrar sizlere bir kaç soru sorucam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.