Şimdi Ara

Driver sorunu yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhabalar dün akşam ekran kartıma güncelleme geldi güncellerken elektrik gitti ortasında tekrar açtıgımda ekran kartı görüntü gelmiyor ama ekran kartını çıkarıl düz bagladıgımda geldi bende nvidianın sayfasından güncel driveri kuruyum dedim nvidia ürünü bulunamadı hatası ile karşılaştım lütfen yardım. Degerli yorumlarınızı esirgemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Driver booster programıyla dene bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Driver booster programıyla dene bakalım.

Yaptım hocam sonra pc kapattım açtım görüntü yok bidaha ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sürücüleri tekrar kuramıyor musun? Yani güncel olan değil de eskilerini. Ayrıca sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Eski sürücüleri tekrar kuramıyor musun? Yani güncel olan değil de eskilerini. Ayrıca sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.

Ne yazıkki sistem açılıyor ama görüntü yok aklıma geldi ama ne fayda

• Onboard giriş varsa onunla dene. Ya da ekran kartını çıkar başka bir pcde dene. Eğer çalışırsa sorun yazılımsal olabilir. Mümkünse başka bir kart edin ve onu dene. Eğer görüntü onda da gelmezse sorun anakart çipset arızası olabilir.

• quote:

Onboard giriş varsa onunla dene. Ya da ekran kartını çıkar başka bir pcde dene. Eğer çalışırsa sorun yazılımsal olabilir. Mümkünse başka bir kart edin ve onu dene. Eğer görüntü onda da gelmezse sorun anakart çipset arızası olabilir.

Sorun ekran kartında çözdüm olayı şu an ama ekran kartını geri nasıl kurtarıcam ? Kafam çok karıştı şu an 4 tane pc de ekran kartını denedim görüntü vermiyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer garantisi varsa ver. yoksa iyi bir tamirci bul. nerde yaşıyorsun? bursa kemalpaşa da iyi ve dürüst bir tamirci tanıyorum. istersen yani yakınsan görüşeyim onunla??
  • quote:

eğer garantisi varsa ver. yoksa iyi bir tamirci bul. nerde yaşıyorsun? bursa kemalpaşa da iyi ve dürüst bir tamirci tanıyorum. istersen yani yakınsan görüşeyim onunla??

Garantisi geçti hocamda aksaraylıyım ben şimdi bir tamirciye verdim inş yapar bekliyoz yarına bu olayı çözmem lazım oyun turnuvam var :(

• Tamam hocam Allah yardımcın olsun.

• quote:

Tamam hocam Allah yardımcın olsun.

Saolun hocam iyi akşamlar

• Sıkıntı Malesef çözülemedi anakrtım bir şeyler uçmuş fln dedi tam anlayamadım ama sıkıntı anakartaymış

• Tahmin ettiğim gibi. Geçmiş olsun kardeşim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.