Şimdi Ara

Driver power state failure. (8 aydır çözülemedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selamlar. başlıkta yazan problem ile aylardır uğraşıyorum. Denemediğim yol kalmadı artık bilgisayarı kırma eşiğine geldim. Bu lanet hata genellikle bir oyun yada program çalışmayı durdurduğunda geliyor. Her zaman olmuyor belli bir düzeni yok. Geçen ay bf4 te veriyordu kendi daha sonra düzeldi. Şuan ise 2-3 oyunda donuyor ve mavi ekran veriyor.

Kayıt defterlerini temizledim.
    Driverların hepsi güncel.
    Pcyi güvenli modda başlatıp aygıt yöneticisinden sarı işaretli aygıtları kaldırdım. Gene aynı
    Milyon kere format attım. Ana driver ve uygulamalardan başka birşey yüklü değil.
    Oyunlarımın hepsi orijinal. Onlarla da alakası yok.
    Driverların hepsini tekrar tekrar kontrol ettim. Hepsi w10.

X550JX kullanıyorum bilen bilir. Hala ilk aldığım günki gibi sadece aldığımda ekstra 4 gb ram ekledim.

Şu sorunu çözmeme yardımcı olun rica ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Eklediğin ekstra 4 Gb rami sök ve bir süre cihazı o şekilde kullan.Ram ile ilgili bir soruna benziyor.Tahminim eklediğin rami çıkartırsan sıkıntılarının son bulacağı yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Eklediğin ekstra 4 Gb rami sök ve bir süre cihazı o şekilde kullan.Ram ile ilgili bir soruna benziyor.Tahminim eklediğin rami çıkartırsan sıkıntılarının son bulacağı yönünde.

+1

Ben de öyle düşünüyorum. Hele bir de markası hi-level se kesin ondandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu günceldir. Geçen gün sinirden bilgisayara yumruk attım hdd bozuldu. Yeni hdd aldım rami soktüm hala alt tab yaptığımda bilgisayar donuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.