Şimdi Ara

Driver Pack Solution Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attıktan sonra driverleri tek tek yüklemek yerine ''driver pack solution'' adlı program ilede tüm driverlerimi eksiksiz yükleyebilirmiyim bulabilir mi yani? (Lite olan versiyonu kullanıyorum.)

• Yükler ekran kartın iyi bişeyse onu kendi sitesinden yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steppa Simian

Yükler ekran kartın iyi bişeyse onu kendi sitesinden yükle.

Çok teşekkürler bu arada neden kendi sitesinden? Kendisi yüklerse kötü versiyon mu olur ?
  • furkansoygur kullanıcısına yanıt
    Hayır, DPS'nin yüklediği sürücü eski olabilir veya kendi sitesinde yeni bir güncelleme gelmiş olabilir eğer kartınız yeni ise.
  • 12 gb iso dosyasını indirmek için 2 gün bekledim çok uzun sürüyor tavsiyem birde online advanced driver uptader diye bir program daha var çoğunu denedim en stabil olan bu 2'si
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

Hayır, DPS'nin yüklediği sürücü eski olabilir veya kendi sitesinde yeni bir güncelleme gelmiş olabilir eğer kartınız yeni ise.

Tamam bu arada diğer bütün anakart ses kartı yani kısacası olması gereken herseyi bulabilir degil mi çünkü drivers klasörüm silindide ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

12 gb iso dosyasını indirmek için 2 gün bekledim çok uzun sürüyor tavsiyem birde online advanced driver uptader diye bir program daha var çoğunu denedim en stabil olan bu 2'si

tamamdır çook teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkansoygur kullanıcısına yanıt
    Hocam inanmazsınız, İntel'in çipset bilmemneysini bile bulup yüklüyor. Ben bile hayret ediyorum o şey ne işe yarayacak diye.
  • Ben bu programı 3 senedir kullanıyorum en sağlamı dp 13 versiyonudur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.