Bildirim
Driver Pack Solution Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yükler ekran kartın iyi bişeyse onu kendi sitesinden yükle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Steppa Simian
Yükler ekran kartın iyi bişeyse onu kendi sitesinden yükle.
Çok teşekkürler bu arada neden kendi sitesinden? Kendisi yüklerse kötü versiyon mu olur ? -
Hayır, DPS'nin yüklediği sürücü eski olabilir veya kendi sitesinde yeni bir güncelleme gelmiş olabilir eğer kartınız yeni ise. -
12 gb iso dosyasını indirmek için 2 gün bekledim çok uzun sürüyor tavsiyem birde online advanced driver uptader diye bir program daha var çoğunu denedim en stabil olan bu 2'si -
quote:
Orijinalden alıntı: ERIKCI
Hayır, DPS'nin yüklediği sürücü eski olabilir veya kendi sitesinde yeni bir güncelleme gelmiş olabilir eğer kartınız yeni ise.
Tamam bu arada diğer bütün anakart ses kartı yani kısacası olması gereken herseyi bulabilir degil mi çünkü drivers klasörüm silindide ondan soruyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Camouflage``
12 gb iso dosyasını indirmek için 2 gün bekledim çok uzun sürüyor tavsiyem birde online advanced driver uptader diye bir program daha var çoğunu denedim en stabil olan bu 2'si
tamamdır çook teşekkür ederim -
Hocam inanmazsınız, İntel'in çipset bilmemneysini bile bulup yüklüyor. Ben bile hayret ediyorum o şey ne işe yarayacak diye. -
Ben bu programı 3 senedir kullanıyorum en sağlamı dp 13 versiyonudur..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X