Şimdi Ara

Driver Pack Solution bütün pcleri tanırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Driver Pack Solution bütün pcleri tanırmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gökalp95

arkadaşlar Driver Pack Solution bütün pcleri tanırmı ?

Selam
    Tanır ama siz işletim sistemine göre istediğinizi indireceksiniz. Win7 kurmuşsanız, gidip XP sürücülerini indirirseniz elbette sürücüler çalışmayacaktır.

Bence siz bu yazılımdan uzak durun! Bir çok uygun olmayan veya istemediğiniz şeylerle karşı karşıya kalmanız hiçten bir şey..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: gökalp95

arkadaşlar Driver Pack Solution bütün pcleri tanırmı ?

Selam
    Tanır ama siz işletim sistemine göre istediğinizi indireceksiniz. Win7 kurmuşsanız, gidip XP sürücülerini indirirseniz elbette sürücüler çalışmayacaktır.

Bence siz bu yazılımdan uzak durun! Bir çok uygun olmayan veya istemediğiniz şeylerle karşı karşıya kalmanız hiçten bir şey..
    Kolay gelsin..

cevap için teşekkürler
  • Ben kullandım özellikle eski bilgisayarlar için iyi bir çözüm ben hep driverini bulamadıgım ve xp olan sistemlerde kullandım sorun yaşamadım benım notebookda deneyim dedim bilgisayar cacık oldu haberiniz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Ben kullandım özellikle eski bilgisayarlar için iyi bir çözüm ben hep driverini bulamadıgım ve xp olan sistemlerde kullandım sorun yaşamadım benım notebookda deneyim dedim bilgisayar cacık oldu haberiniz olsun

Selam @yhackup
    Yukarıda yazdım bir çok surun yaratacaktır diye ve uzak durun diye de ekledim kardeş..
    En sağlam sürücü paketleri DriverPacks.net sitesinden alınanlardır. Adamlar REKLAM diye bir şey eklemiyorlar ve helâl olsun bu insanlara diyorum..

Kaç yıldır kullanırım ve CD veya DVD'ye işletim sistemine göre sürücüleri entegre ederim. Bir defa hata veya sürücü yüklemediğini görmedim. %99.90 sürücüleri her bilgisayar için yükleyebiliyor. Tavsiyemdir..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.