Şimdi Ara

Driver Bulucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kaliteli bildiğiniz bir sistemde ki eksik driverleri bulup yükleten bir program var mı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Driver Doctor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driver Finder pardon

• Hocam pm den link atar mısınız full
  • DriverGenius gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

DriverGenius gayet güzel.

Hocam onu şuan indiriyorum cracklı olarak deniyeceğim
  • Ücretini ödemenizi tavsiye ederim, sonuçta bu yazılımı üreten kişi bu işe zaman ve emek harcıyor. Piyasada ücretsiz sürücü bulucu yazılımlar da mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth driver
    3 ay önce açıldı
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onlardan önerebileceğiniz var mı hocam
  • Iobit ürünleri gayet kaliteli oluyor. Bu ürününü kendim denemedim ama isterseniz buradan bakabilirsiniz: Tıkla

Yazılım ücretsiz olduğu için, yükleme esnasında büyük ihtimalle reklam amaçlı programları yüklemenizi önerecektir. Dikkat ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 4 Mayıs 2014; 19:13:44 >
  • Teşekkürler. Ootomatik bulucu istememin nedeni ise birkaç kez kendim indirdim ama driveri indirdikten sonra sorunlar oldu bilgisayarda. Bilgisayar açılınca ilk normal 5 dakika sonra acayip yavaşlıyor ekran karaıyor ve gidiyordu. Sonra sildim ve bu konuyu açtım. Nedeni ne olabilir sizce
  • Ekran kartınızı elle güncellemenizi tavsiye ederim.
  • driver bulmanın nesi zor anlayamıyorum. popüler olmayan notebooklar hariç diğer notebookların bile driverları kolay bulunuyor, kaldı ki masaüstü pc driverlarını bulmak daha da kolay. ati'nin driver sayfası belli, nvidia'nın driver sayfası belli, intel'in driver sayfası belli, realtek'in driver sayfası belli, creative'nin driver sayfası belli... kısacası programlar kullanarak driver yüklemek bana sağlıklı gelmiyor; kurduğunuz driver yükleme programı yanında zararlı programlarla gelebiliyor ve en güncel driver'ı bulma garantisi de yok. windows 95 zamanından beri hiç bu tarz program kullanma ihtiyacım olmadı... ne masaüstü pc için ne de laptop için...
  • Kardeş acip bakicaksin AIDA64 ten google da arican zor değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Beyler kaliteli bildiğiniz bir sistemde ki eksik driverleri bulup yükleten bir program var mı ?

driverpack solution programı en ideali ve en güvenilir olanı.Ben kullandım ve herkese tavsiye ederim.torrenttan bulabilirsin.eski yeni hertürlü donanımın driverini halleder.
  • tabikide driverpack ben onu kullanıyorum
  • Driver Genius ile çok güzel olmasada sorunlarimi hallettim. Driver Pack de denerim bir ara

• Kesninlikle İObit driver booster.İnternetten serialini bulursun, pro versiyon yap adam akıllı güncelle driverlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Kesninlikle İObit driver booster.İnternetten serialini bulursun, pro versiyon yap adam akıllı güncelle driverlerini.

Tesekkurler onerin icin ama neden kizdin

• slim drıwer gayet güzel ve ücretsiz bir program
  • Kızmadım yav ne kızması
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.