Şimdi Ara

Driver booster3 güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • driver booster dan wireles güncellemesi yaptım ve internete bağlanamıyorum sorunu tam olarak çözemedim yardımcı olabilirmisiniz

• Kabloyla bağlamayı bi deneyin. Bağlanırsa aida64 programını indirin ve wifi kartının modelini öğrenin. Sonra o modele göre netten wifi driver'ı indirip elle kurarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü kurulu gözükmüyor ethernette calışmaz laptop markanız nedir ? uygun sürücüyü download edip manual kurun
  • Şu cümleyi söyleye söyleye dilimde tüy bitti: "Sürücüleri güncellediğini iddia eden bu tip programlara sakın güvenmeyin!" Güncelleyeyim derken olan sürücüyü de bozmuş. En iyi çözüm wi-fi kartının modelini öğrenip sürücüyü indirmek ve manuel kurmaktır.
  • kablo ile bağlayıncada olmuyo denemiştim. laptop markası lenovo 580 wifi kart modelini nasıl öğrenebilirim. yardımlarınız için saolun
  • Z580 modelimi ? O ise Google yazdiginda cikiyor driverin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver Yükleme
    geçen ay açıldı
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Bluetooth driver
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arıyorum şuanda bide sorun algılamada şöyle yazıyor
  • Verdigim linkten driverini kurun duzelicektir

• malesef hiçbirsey değişmedi.belki ben yanlış driver yükledim ama wifi ike ikgilileri yükledim hep siz bana tam bi link atabilirmisiniz
  • Aynı işlemi akşam yaşadım y550p bilgisayarıma kablo ile bağlayarak güncellemesini tamamlattırdım sorunum kalmadı kablo ile bağlayarak driver boosteri tekrar güncelleme yapmasını sağlayın
  • sorun zaten güncelleme yapılmasında güncelleme yarıda kalmadıki tamamlansın hem kablo ilede bağlanılmıyo farklı bi sorun bence bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.