Şimdi Ara

driver 3 save game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar driver3de nice a geldim araba falan çaldım şimdi tır konteynırlarının olduğu yere geldim yukarda bi makina var makinayı çıktım ve önümdeki konteynırları nası alacam bilmiyorum nası hareket ettirebilirim bu makinayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turtles2 -- 22 Ocak 2006 15:32:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: turtles2

arkadaşlar driver3de nice a geldim araba falan çaldım şimdi tır konteynırlarının olduğu yere geldim yukarda bi makina var makinayı çıktım ve önümdeki konteynırları nası alacam bilmiyorum nası hareket ettirebilirim bu makinayı?

controllere gir oyun defaulr olarako controlleri ayarlamaz istediğin tuşu ayarla crane left ile sola crane right ile sağa vs vs gidebilirsin onları ayarladıktan sonra hareket edebileceksin

not konteynerlerin üstüne geldiğinde enter ile kilitlenebilirsin yani controllerde default olarak enter a ayarlı

• teşekkürler linkin8888 oldu ama şimdide 50 nin altına düşünce araba patlıyo yanımdaki adam deniz kenarında bi arabaya atladı bende haritadaki yere gittim bi tır duruyo içinemi girecem napacam nası girecem bilmiyorum bide savegame varsa lütfen verebilirmisiniz sırf istanbula gelebilmek için oynuyorum cimbomlumusa@gmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim
  • kimse bitirmedimi bu oyunu
  • full save game:

http://rapid_share.de/files/11574294/D3P_RVL.rar.html

adresdeki altçizgiyi kaldır...

oyunun prog. filestaki kurulduğu dizin içinde saves klasörüne kopyala...
    oyuna başlarken RVL profilini seç...
  • link bozuk
  • quote:

teşekkürler linkin8888 oldu ama şimdide 50 nin altına düşünce araba patlıyo yanımdaki adam deniz kenarında bi arabaya atladı bende haritadaki yere gittim bi tır duruyo içinemi girecem napacam nası girecem bilmiyorum bide savegame varsa lütfen verebilirmisiniz sırf istanbula gelebilmek için oynuyorum cimbomlumusa@gmail.com adresine yollarsanız çok sevinirim

yafff ben oyunu bitirdim msn mi ekle herşeyi sor bana 50 nin altına düşmeden haritadaki gösterdiği yere git ondan sonra sahil geliyo sahilden giden arabaya yanaş adam atlicak arabaya görev bitio zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • full save i de atiim sana
  • quote:

link bozuk

yuh be kardeşim biz uğraşıyoz upload ediyoz sen daha mesajı tam okumadan link bozuk diyosun

boşuna mı yazdık alt çizgiyi kaldır diye...
  • yaw kardeşim sende organize işler gibisinaraba çalmak.tır çalmak...ne iş????
    quote:

arkadaşlar driver3de nice a geldim araba falan çaldım şimdi tır konteynırlarının olduğu yere geldim yukarda bi makina var makinayı çıktım ve önümdeki konteynırları nası alacam bilmiyorum nası hareket ettirebilirim bu makinayı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

quote:

link bozuk

yuh be kardeşim biz uğraşıyoz upload ediyoz sen daha mesajı tam okumadan link bozuk diyosun

boşuna mı yazdık alt çizgiyi kaldır diye...

yok kardeş, alt çizgiyi kaldırınca da olmuyo, link cidden bozuk,rapidshare öle bi dosya bulmuyo...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.