Şimdi Ara

DriveClub - Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ps4 aldıkları için zora oyunu savunmaya çalışanlar hemen belli oluyo. kasmayın bukadar ya. oyun eğlenceli olabilir ama ortada yenilik yok. ps4 ün hakkını vermiyo belliki. hele forza horizon 2 yi gördükten sonra bu oyun tam bir komedi. adamlar drive club konusuna resim atmışlar bi an euro truck simulator sandım, o derece kötü ışıklandırması var oyunun. göz var nizam var. ayrıca the crewda o özgürlüğü yaşadıktan sonra burda görünmez duvarlar rezalet olmuş. nerden tutsan elinde kalıyo oyun.
  • Hayırdır Sony ile aranız mı bozuldu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 9 Ekim 2014; 1:41:19 >
  • Normalde bir oyuna çöp demeyi sevmiyorum ama bu oyuna çöp desem bile çöp e hakaret olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    GT_55 Amcaya;<br>Amca sen Sony çalışanı falan mısın? Değilsen bu yazıdan sonra senin Sony Türkiye de <br>çalışma olasılığın yüksek. Abi bu ne ya adam roman yazmış resmen 1 yıl önce ne açıklamışlar hepsini hatırlıyo hatta yapımcıların bilmediklerini bile bilme olasılığı var.Üşenmemiş yazmadığını bırakmamış bence daha fazla yazmasını engelleyen de karakter sınırlaması olmuş bıraksan kitap yazar yani...Ya amca emekliik yaşın gelmiş belki emekli maaşı bile alıyosun ama uğraştığın şeylere bak! Torunların bile vardır senin ayıp ya!


    :D :D :D
  • Daha eline dualshock 4 almamış adamlar gelip burada yorum yapıyor. Oyun beğenilir veya beğenilmez buna oynayan kişiler karar verir. Öyle inceleme okumakla, internetten video izleyip sallamakla olmuyor. Oyunu oynayıp beğenmeyen birine saygı göstermek durumunda herkes ancak pc başından boş sallarsanız ancak fukara avuntusu yapmış olursunuz. Bu kadar dert etmeyin ps4 kullanıcısı değilseniz sizi etkileyen bir durumun olmaması lazım, eğer etkiliyorsa ya oyunu oynayamamanın verdiği bir çekememezlik var ya da sizde sorun var.

    Oyun hakkındaki görüşlerime gelecek olursak, bence güzel bir oyun ve her yarışseverin oynaması gereken bir yapım olmuş. Eksikleri var elbette ancak bunlar oynanışa etki eden unsurlar değil ve oyunun arkadasında ciddi bir güncelleme desteği var. Gelecek olan özelliklerle daha da iyi olacaktır. Grafiksel olarak tatmin edici diyebilirim; çevre detayları, araçların içi ve dışı, yola dökülen yaprakların üstünden geçince uçuşmaları özellikle hoşuma gitti. Ancak oyuna genel olarak baktığımda bir forza killer diyemem, güncellemeleri beklemek lazım. Tanıtılan özellikler de geldiğinde fikrim değişebilir. Eğer oyun iki ay daha geç çıksa ama bu özelliklerle gelmiş olsa bu kadar eleştirilmezdi. Son olarak diyeceğim denenmesi gereken bir oyun, buradaki youtube oyuncularını dikkate almayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BadGuy

    Daha eline dualshock 4 almamış adamlar gelip burada yorum yapıyor. Oyun beğenilir veya beğenilmez buna oynayan kişiler karar verir. Öyle inceleme okumakla, internetten video izleyip sallamakla olmuyor. Oyunu oynayıp beğenmeyen birine saygı göstermek durumunda herkes ancak pc başından boş sallarsanız ancak fukara avuntusu yapmış olursunuz. Bu kadar dert etmeyin ps4 kullanıcısı değilseniz sizi etkileyen bir durumun olmaması lazım, eğer etkiliyorsa ya oyunu oynayamamanın verdiği bir çekememezlik var ya da sizde sorun var. <br> <br> Oyun hakkındaki görüşlerime gelecek olursak, bence güzel bir oyun ve her yarışseverin oynaması gereken bir yapım olmuş. Eksikleri var elbette ancak bunlar oynanışa etki eden unsurlar değil ve oyunun arkadasında ciddi bir güncelleme desteği var. Gelecek olan özelliklerle daha da iyi olacaktır. Grafiksel olarak tatmin edici diyebilirim; çevre detayları, araçların içi ve dışı, yola dökülen yaprakların üstünden geçince uçuşmaları özellikle hoşuma gitti. Ancak oyuna genel olarak baktığımda bir forza killer diyemem, güncellemeleri beklemek lazım. Tanıtılan özellikler de geldiğinde fikrim değişebilir. Eğer oyun iki ay daha geç çıksa ama bu özelliklerle gelmiş olsa bu kadar eleştirilmezdi. Son olarak diyeceğim denenmesi gereken bir oyun, buradaki youtube oyuncularını dikkate almayın.


    Tabi canım kimsenin yaptığı incelemeler ve izlediğimiz videolar önemli değil zaten hatta bundan sonra kimse inceleme yapmasın video koymasın. Oyuna para verip biz görelim böylesi hem heyecan verici hemde süpriz olur.




  • Bu inceleme olmamis yav he he tarzinda oldu bittiye getirilmis saniyorum ki forzaci kendisi , suana kadar gt4 gt5 tum nfs serileri ve dirt serilerini satin almis biri olarak parayi hak eden %100 luk tek yaris oyunu driveclub oldu benim icin butunu ile harika gercekten arabalar arasi diye bi sacmaliktan bahsetmissin ama sana kalkip clio verip karsina mclaren cikmiyor hepsi cok iyi ayarlanmis zaten "gercekten" oynayan insan begeniyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl bir fanlıktır arkadaş ya yapımcılar bu kadar oyunu savunmamıştır oyun 1 sene ertelenmiş daha ne güncellemeyle hava durumu gelmesinden bahsediyorsunuz adamlar beceremedi işte sony her şeyi 10 numara yapacak diye bir kaide yok kimse her şeyi 10 numara yapamaz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • http://gfycat.com/ExhaustedOblongArmednylonshrimp
    şu gife bakan dediğimi daha iyi anlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kusurabakmayın ama söylemek zorundayım gördüğüm en saçma inceleme olmuş. İlk inceleyen olmak için inceleme yapılması kadar saçma bir şey olamaz. Sanki oyun hiç oynamadan inceleme yapılmış gibi söylenen neredeyse hiç bir şey doğru olmamış. Ayrıca oyunun hemen hemen her şeyi eksi olarak görülüp puan olarak 7,6 verildiğini ilk defa görüyorum. İnceleyen kişi tabi ki kişisel yorumunu katacaktır. Oyunu beğenmemiş te olabilir fakat hiç olmazsa düzgün bir inceleme yapmak için oyuna biraz zaman ayırsaydınız. En azından oyuna sahip olmayanları doğru bilgilendirmiş olurdunuz.
  • Horizon 2 şahane gerisi hikaye ve balon patlar
    Horizon 2 gibi artarnatif yarış oyunu yapılmadığı sürece pist yarışları hepsi çöp tür nokta

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    "Günlerce oynamamıza rağmen hava koşullarına denk gelemedik" dedi, incelemeyi kapattım.<br><br>Çok abartılı , keskin cümleler kullanılıyor. Varılan sonuca uymayan, yanlış bir bilgi olduğunda yada yanlış bir varsayım olduğunda düzeltilmesi daha zor olan cümleler... <br><br>Şu üslubunuzu bir gözden geçirin. Sanarsın hepsi serveti fünun sanatçısı olmaya çalışıyor. Bu akımı kimin başlattığı da belli.<br><br>Burada 1 hafta update ile gelecek olan hava koşulları konuşuldu, bir editörün bırak haberi olmamasını, nasıl olur da koca oyunun incelemesine katacak kadar bilgisiz olması...<br><br>3 tane çalışanı olan site sizden daha önce, aynı gün içinde hem yazılı, hem video inceleme hemde "lets play" tarzı ilk bölümünü çekti. Adamlara bir sefer sitenizde yorum yapılamıyor dendi, adamlar gitti tasarımcı yazılımcı tuttular sitelerini adam ettiler. Biz burada hala kaybolan, "gönder" dediğinde uçup giden yorumlarla, açılmayan videolarla uğraşıyoruz. Sonra gökhan reyiz SS istiyor :)) Konu dışına çıktım , özürlerimi kabul edin...<br><br>7 dakikalık inceleme, yarısı yanlış bilgilerle dolu. Oyunda ki hasar modellemesinin kozmetik olacağı söylendi. Oyunun arcade olacağı 1 yıl önce söylendi, hava olaylarının update ile geleceği söylendi.<br><br>Neyse. Başarılarınızın devamını dilerim ^^


    bende tam aksine tunahan ın o kesin cümleleri kullanmasını seviyorum inanın diğer hiçbir editörün incelemesinde kafamda bu kadar net düşünceler oluşmuyor. inceleme dediğin böyle yapılır oyuncuyu muallakta bırakmayacaksın Tunahan umarım bu baya baya baya haksız eleştrilere(eleştri dememek lazım aslında ama neyse) kulak asıpta oyun inceleme konusundaki heyecanını yitirmez.Sizin istediğiniz şeyi ben biliyorum. büyük gelmesi dört gözle beklenen yapımlar oldumu ve bekleneni veremediği zaman o yapımın fanları ya da bulundugu platformun fanları üzülmesin diye editör fazla dövmeden oyunu idare ederek anlatsın maksat kimse bozulmasın.. bu zamanında yapıldı bsc de ama ilk defa tunahan da bu akdar kesin ve kararlı bir tutum görüyorum ve bu bence site adına çok olumlu bir gelişme. İNCELEMEDEKİ TEK KUSUR puan olmuş. keşke azıcık daha cesaretli olup bassaymış 6 yı. Onun dışında gayet iyi ve oyunun kusurlarını - iyi yanlarını çırılçıplak gözler önüne süren bir inceleme. Ben bekliyordum bir editörün fanboy kitlesi büyük ama aslında balon olan bir yapıma bu şekilde davranacağını ve inanılmaz sevindim. Teşekkürler Tunahan




  • Ne yalan söyliyeyim ben en çok GT_55 amcaya üzüldüm, çok bekliyodu bu oyunu çaktırmıyo ama o da hayal kırıklığına uğradı oyunu görünce.O kadar da reklamını yapmıştı driveclup ın olsun be amca, üzülme inş sony daha iyi bir yarış oyunu yapacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Baştan aşağı fail bir inceleme olmuş.Herşey kötü denilmiş, ama o kadar kötülemeye 4 puan beklerken, 7.6 verilmiş.İncelemenin %76'sı zaten kötüleme ile geçiyor.İlk fail burada zaten.<br> 2- oyun ilk duyurulduğunda, bedava olarak duyurulmadı, daha ps4 ilk tanıtıldığı gün, plus edition duyurulmuştu.<br> <br> 3- Işıkladırma ve renk paletinde sıkıntılar olduğunu söylemişsiniz.Bir kere ışıklandırma oyunun en iyi yanı, gerçek gi kullanılmış, renk paletide gerçeğe yakın.O yüzden oyun gibi durmuyor.Gerçeğe yakın renk paleti zaten aydınlatmanın ne kadar kaliteli yapıldığının bir göstergesidir.<br> <br> 4- araç modellemesi en iyisi değil demişsiniz.En iyisi hangisi söylermisiniz.Hani bunu söylerken, hangi oyun olduğunu söylemeniz lazımdı.<br> <br> 5- araçlar arası denge yok demişsiniz.Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.Sanki, Golf ile ferrari miyi geçmeye çalışıyoruz.Oyundaki araç dengesi gayet iyi ayarlanmış.Her yarış sınıfına göre yapılıyor.<br> <br> 6- Fazlasıyla arcade hava söylemeniz, araba yarışlarından zerre anlamadığınızın kanıtıdır.Nedenini de, duvarlara sürterek dönme ve görünmez duvarlar olarak söylemişsiniz.Bu olay gran turismoda da vardı.Ama simulasyon oyundu.Bu onu arcade mi yaptı.Hayır tabiki.Arcade demek için araç fiziklerinin arcade olması lazım.Sürüşün arcade olması lazım.Ama araç fizikleri ve sürüş sime daha yakın.Bunu virajlardaki kaymaları kontra yaparak düzeltmemiz, bayırdan tepeye çıktığımızda yerçekiminden hafif kurtulan aracımızın, tekerleklerinin boşa dönmesinden anlayabiliriz.Bu sadece 2 tane örnek, bunun gibi onlarca örnek verebiliriz.<br> <br> 7- Açık dünya.Yav her araba yarışı açık dünya olmak zorunda mı?Bunun yeni nesil olup olmaması ile ne alakası var.Olmadığı zaman eksi görmen ne kadar yanlış bir düşüncedir.İiy o zaman açık dünya olmayan tüm araba yarışlarına eksi not verin.Yoldan çıkmana izin vermiyormuş oyun.Ne yapacan yol dışına çıkıp, offroad mı yapacaksın.Oyunun amacı ASFALTTA yarışıp, rakiplerini geçmek.Yol dışında uçmak değil.<br> <br> 8- Hasar modellemesi diğer oyunlarda çok büyük sorun olmuyorken, bu oyunda neden bu kadar taktınız.Rakibi denilen oyunda çok mu iyi hasar var.Sürüş dinamiklerinin hasardan etkilenmeyeceğini yapımcı zaten söylemişti.Oyuncuyu bu gibi detaylarla fazla boğmak istemediklerini, yarışa odaklanmalarını istemişti.<br> <br> <br> 9- oyun hakkında zerre yeterli bilgi sahibi olmadığınızı, hava şartlarının sonradan update ile geleceğini bilmemenizden belli olduğunu görüyoruz.Azıcık oynadığın oyun hakkında fikir ve bilgi sahibi ol ve mümkünse bir daha araba yarışı incelemesi yapma.Senin yüzünden insanlar yanlış yönlendirilmiş oluyor.<br> <br> 10-Gece-gündüz döngüsü statik demişsin.2-3 sn'de akşam oluyor demişsin.Bana dinamik ve statiğin tanımını yaparmısın.Oyunda bal gibi de dinamik gece-gündüz döngüsü var.Bunu neye dayanarak söyledin çok merak ediyorum.Ve senin bu fikrini çürüten bir gif koyuyorum.<br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98197821&url=http://i.minus.com/iwtb5ACGG4dty.gif" target="_blank" data-href="http://i.minus.com/iwtb5ACGG4dty.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://i.minus.com/iwtb5ACGG4dty.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br> Görüldüğü nesnelerin gölgeleri, büyüyüp, küçülüyor ve akşam oluyor.Bunun adı dinamiktir, statik değil.<br> <br> Yani kısacası yapılan inceleme baştan aşağı yanlış bilgiler ile donatılmış.O kadar kötüleyip, 7.6 vermen zaten ne yaptığını kendin bile bilmediğinin kanıtıdır.Herşey olmamış ama 7.6 Yazık... <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s15.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Hocam, Eline sağlık. Harikasın. İnceletenin de suçu var !

    Sevgili, Gökhan... Sizde editörleri dikkatli seçin lütfen. Keşke siz inceleseydi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Editör arkadaş..

    Hayat böyle işte.İnsanlar en ufak hatanda seni yerden yere vurmak için sıraya girerler.Sonra da bu görgüsüz ve kibirli tavırlara bir kulp takarlar; bunun adı eleştiri kardeşim ! derler.
    Eleştiri ile hakareti ayırt edebilecek kapasitede olmamalarına üzül sen sadece.
    Ve unutma; bu dakikadan sonra ne yaparsan yap, onlar seni taşlamak için sıraya girecekler.

    Sen hiç moralini bozma ve onlara sadece şöyle de;
    ilk taşı aranızdan hiç hata yapmayanınız atsın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 9 Ekim 2014; 12:48:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • horizon 2 ile bu oyunun ne alakası var? ikisi farklı oyun
    fast and forius da ki 2002 sky line ile e36 kasa bmw ile yanıyıp
    type r ile kesiciye sokabiliyormusun.
  • Inceleme videosunu bosverin GT55 in yorumunu okuyun o daha faydali ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gunlerce oynuyorum hava kosullarina denk gelemedim diyor hava kosullarinin update ile geleceginden dunyadan haberi yok birde editor yapmislar. Video resmen DC yi kotulemek amaciyla cekilmis. Yanli bir inceleme olmus.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC'nin Editör Koruma Squad'ı gelmiş yine ! Ne kadar cahilsiniz ya. Bu sitenin görevi hizmet vermek ve hizmetin temelinde ''İnceleme'' var siz bu %100'ü fail olan incelemeye güzel diyorsanız! Asla daha iyisini bulamazsınız Dahada kötüye gider. ... Bu ülkede eleştiriye ''Hakaret'' gözüyle bakıldığı için ortalık karışık zaten... Bir incelemeye ''Eleştiri'' yapamayacaksanız sefillik için de yaşarsınız !

    Dediğim gibi inceleme %100 fail. Sevgili Tunahan'ın çıkıp ''' Elime yüzüme bulaştırdım, Tekrar inceleyeceğim ''' Veya; Kusura Bakmayın ''' Vs gibi bir şey demesi lazım. Şu incelemeyi savunanları anlamıyorum...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nooxn

    Gunlerce oynuyorum hava kosullarina denk gelemedim diyor hava kosullarinin update ile geleceginden dunyadan haberi yok birde editor yapmislar. Video resmen DC yi kotulemek amaciyla cekilmis. Yanli bir inceleme olmus.


    Aynısını yazmak için gelmiştim kardeşim eline sağlık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.