Şimdi Ara

driv3r oynayabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetteki sistem gereksinimlerine baktım; 800 Mhz işlemci, 256 MB Ram, 3 Gb Boş Alan, 32 Mb 3d Ekran Kartı. yazıyordu bende p3 667 mhz işl. 64mb geforce 2 ekran kartı ve 256 mb ram var çalışmazmı sizce, bu yazılanlara bakılırsa çalışır gibi ama bilgisayarcıya almaya gittiğimde oynayamazsın dedi. hem donar hemde beyaz gösterir dedi. siz ne diyorsunuz oynayabilirmiyim. alayımmı. oyun güzel değil alma diye yorum yapmayın lütfen.
    yorumlarınızı bekliyorum...

• Bu oyunun grafikleri hemen hemen GTA Vice City ile aynıymış ben senin sistemle GTA VC oynadım ama açılışı falan ızdıraptı...
  • ayarlarını kapatınca zaten grafiklerin basit olduğu gözlemleniyor, al keyfine bak
  • evet Gta VC oynuyordum bende bu sistemde, oynanıyordu. grafikler beyaz falan görünür deyince korktum bende, öyle olmaz inşallah. alayım en iyisi... açılışı falan önemli değil, donukluk yapmasında, idare etsin işte değişene kadar...
    teşekkürler ikinizede...
  • gta vc çalıştıran bunuda çalıştırırsa bende aliym bende cillop gibi çalışıyo..
  • oyunun ayarlarını ne kadar açsanda aynı ps1 deki gibi ilerideki ağaçlar evler filan sonradan oluşuyo düşük makinelerde bile rahatça oynanabilir
  • abi sen yanlış bakmış olmayasın ben sana readme den kopyalayayım:

Minimum System Requirements

Operating System: Windows® 2000/XP
    Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz
    Memory: 256 MB RAM
    Hard Disk Space: 5.5 GB Free
    DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster
    Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.
    Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*
    DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher

ayrıca oyunun read me sine bakarsanız geforce 2 ve 4 not supported diye direk yazıyo. (biliyorsunuz geforce 3, 4ten teknolojik olarak daha üstün).
    Grafikleri bence de vice cityden farksız ama bu birazda oyunun kalitesiyle ilgili, grafikleri aynı diye aynı sistemde çalışacak diye bir şey yok,hatırlarsanız vice city, gta 3ün kendisinden daha düşük bir sistemde de çalışabiliyordu çünkü programcılar o konuda baya bi uğraşmıştı.
    2. olay, benim sistem p4 2.4 ghertz 512mb ram radeon 9600pro, tüm ekran sürücülerim güncel ve sonuç: hızlı giderken işter 1024*768 olsun, ister 800*600 de olsun, oyun yavaşlıyo! İlk kez bir oyunu 800*600 düşük detay oynamak zorunda kaldım.
    Ya bendeki 3cdlik, 3.5 gb yer kaplayan driver 3 beta, ya da oyun manyak bi sistem istiyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunumu Dener misiniz?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @kim_bo_kastekniv
    ohaa diyorum sadece o nasıl bi sistem yaa. ben merlininkazani.com dam bakmıştım. çok fark var. almaya karar vermiştim ama sistem gereksinimleri senin yazdığın gibiyse mümkün değil...
    benimki gibi bi sistemle oynayabilen yokmu acaba burda...
  • Puaha şimdi ben de merlininkazanından baktım, harbi dediğin gibi yazıyo, tozutmuşlar diyorum.
    adamın biri de o incelemeye yorum yazmış zaten:

p4 2.00ghz 256mb ddr 128mb fx5200 de tüm detaylar low felaket kasıyo.

Ben de yakından ilgileniyorum sistem ihtiyacı hadisesiyle,
    Sistemim çok iyi sayılmaz kabul ama
    800*600 çözünürlük medium detayla gta vice city grafiklerine benzer bir oyunda takılma yaşamak anormal geliyor, (vice city yi 1280*1024te full detay oynuyorum daha takılmaya teşebbüs bile etmedi)
    Gerçi minimum konfigürasyon yukarıdaki gibi ama,
    Yine de beta versiyonla kazıklanmış olduğum hissine kapılıyorum…en azından inşallah öyledir.
    Bi arkadaşın 9600xtli makinesinde deneyeceğim o zaman çıkıcak ortaya sorun elimdeki sürümdenmiymiş değilmiymiş…

De Expo arkadaşım kesin olan bişey var,
    Madem geforce 2 var sende , çalışmicak diye readme de yazmışlar:

Indicates device should be compatible with DirectX® version 9.0c or higher. Hardware T&L video cards that do not support shaders, such as the GeForce 4MX or Intel Extreme Graphics family, are not supported.

Diyosun sistemimi değiştiricem diye, oyunu bence o zaman al…
    yalnız cidden, diğer driv3r oynayanların sistemleri neler, nasıl çalışıyomuş acaba?!
    Not: eski bilgisayarım seninkisinin aynıydı gta vice city yi 800*600 de oynuyodum… rockstar dakilerin elini öpmek lazım…

• evet rockstar a teşekkürler
    neyse sağlık olsun yaw naapalım şimdilik oynayamicam demekki
    yaza belki değiştirmeyi düşünüyorum ama bayaa bi tutacak; ekran kartı, işlemci, anakart, bide ram lazım 300-400 dolar falan tutar heralde, bakalım belkide değişemem ama o zaman san andreas ı nasıl oynarım yaaaa
    saol kim_bo_kastekniv...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.