Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fairplay V5
     (¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)

Yarın Crewleri ve En Güçlü Türk Top 25 listesini güncelleyeceğim ve araba resmlerini eklemeye başlayacağım (v1 arabalardan başlıcam)

İyi eğlenceler

• arkadaşlar böyle bir hata veriyor

• aradaşlar sorunu çözdüm ama bu oyun gamepad ile oynanmıyor mu??
  • sorunu çözdüğüne sevindim bu arada oyun gamepad ile oynanılıyor fakat program gerekli brezilya crew sitesinde okumuştum istersen pm atarım program ismini ama daha denemedim ben klavyeye alıştım
  • Crew bilgileri, En güçlü 25 Türk listesi, -MadTurk- Üye listesi ve bilgileri güncellendi
  • Benimde Görüntüler Hoşuma Gitti Ve Bu Oyunada Bir Bakmayalım Dedim Kendi Kendime Şimdi Son Pachi Çekiyor Hadi Hayırlısı İnş. Severim..
  • hoşgeldin 1 günde kasarak 27 olabilirsin, hatta 1 saatte 13 level olursun kasması kolay
    oyundaki nickini de söylersen seni de crewe alırım
  • Bende geliyorum oyuna bekleyin şimdi indiriyorum server kaç tane var hangisindesiniz?
  • şuanlık 1 server var iki gate var ama gate farketmiyor ikisinde de oynayabiliorsun
  • Oyunu yükledim patch yapıyo şimdi adım OnlineGamer olcak oyunda 50level biri 1 levle birini kasabiliyor mu yoksa herkes kendisi mi level atlamak zorunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

Oyunu yükledim patch yapıyo şimdi adım OnlineGamer olcak oyunda 50level biri 1 levle birini kasabiliyor mu yoksa herkes kendisi mi level atlamak zorunda?
    herkez kendi kasacak öyle bir kural yok burası knight değil.Zaten öyle olsaydı oynamazdım ama lvl kolay atlanıyor.
  • Evet oyuna girdim baktım çok güzel eğlenceli ama sizin dediğiniz gibi 1 saatte 13 level olamadım biraz yavaş kasıyorum herhalde kolay atlamak için hep görev mi yapmalıyım yoksa yarışlara mı katılmalıyım yada delivery mi yapmalıyım? bu arada skill fln açmak yok değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

Evet oyuna girdim baktım çok güzel eğlenceli ama sizin dediğiniz gibi 1 saatte 13 level olamadım biraz yavaş kasıyorum herhalde kolay atlamak için hep görev mi yapmalıyım yoksa yarışlara mı katılmalıyım yada delivery mi yapmalıyım? bu arada skill fln açmak yok değil mi?
    skill yok hep görev yap kolay level atlamak için görevler bir süre sonra düşüyo sadece %50 yapıyo sonra ne yaparsan yapabilirsin lvl atlamak için görev hariç ama
  • Çok eğlenceli bir oyunmuş 14level oldum beni crewe alabilecek var mı? ayrıca bende bir coupon var ODSS yazıo onu ne yapcam takılmıyo kullanılmıyo yıldız olan yere gittim araba almak için alamadım yardımm
  • Yukarıdaki sorunumu hallettim hadi şimdi herkes en yüksek combolarını yazsın bakalım en yüksek kim yapacak benim 9 levelken en yüksek skorum 61 resim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 28 Nisan 2008; 20:36:27 >
  • Kimse oynamıyor mu yaaa bu oyunu???? beni türk crewine alabilecek var mı? 18 levelim
  • dün il defa baktım oyuna süpermiş ama 1 türk gördüm türk clanına girebilsem iyi olur
  • Bende oyunda 3-4 türk gördüm ama sadece selamlaştık bitti 24 level oldum ben benimle dolaşcak crewe alcak birisi var mı
  • ben alırım hepinizi en güçlü Türk crewine 95 türküz Efecan_TR arkadaş listene ekle seni görünce alıcam
  • buraya biraz da gerçek güncelleme koymak lazım!

gördüğüm kadarıyla 95 kişi bi araya gelince en güçlü crew olunuveriyomuş birden! ama gerçek güç nasıl olur biraz göstereyim istedim.

İŞTE ANATOLIA CREWİ ÜYE LİSTESİ

78 lvl serbah
    77 lvl Rock3r_ysn
    75 lvl Red_buG
    75 lvl SidiBrite
    71 lvl OyaliBrite
    70 lvl TORQ2F
    65 lvl turkcan
    65 lvl Phoenix026
    64 lvl Berq_TR
    62 lvl _ANAN_
    61 lvl KemalTan2
    61 lvl Sawash
    54 lvl furkans
    52 lvl OrkuN
    44 lvl XNCR
    44 lvl U-myth
    43 lvl sener

Crew puanı: 857.328

gördüğünüz gibi sadece 17 kişiyiz ama güçlü 17 kişiyiz. keşke baş sayfadaki en güçlü 25 Türk'ün hangi crewlerde olduğu da yazılsaydı.

Anatolia crewi 41 lvl ve üstü olan, düzenli oynayan, oynarken kolaya kaçmayan, etik bir şekilde davranan bütün arkadaşlara açıktır. herkesi bekleriz.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_buG -- 2 Mayıs 2008; 19:34:25 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.