başlığa gereğinden fazla açık şekilde yazdım =) internette bir css menüsü beğendim indirdim ve dreamweaverda yaptığım sayfaya nasıl ekleyebilirim bu css menüsünü?
1. Dreamweaver la yapmış olman birşey değiştirmez. HTML'i az da olsa bilmen lazım 2. Html içerisine CSS yerleştirme konusunda bilgin yoksa, W3Schools'da haricisi de dahilisi de var. 3. Ayrıca CSS menüsü diye birşey yoktur. CSS dediğin şey stil dosyasıdır. Önce menünün HTML kısmını kendi HTML belgene entegre edeceksin. Olmayan elemente mi stil vereceksin CSS ile? CSS sonraki iş. Sen önce menüyü bir yerleştir belgeye.
Önce menünün HTML kısmını kendi HTML belgene entegre edeceksin. demişsin bunu nasıl yapacağım?
HTML öğrenebilirsin mesela . HTML belgesini dreamweaver da aç. orada yer alan kodları html, head, body gibi etiketler olmadan kopyala. Eğer biraz HTML bilgin varsa, mevcut tasarımı bozmadan, eklemek istediğin menünün nerede durmasını istiyorsan, kopyaladığın kodları oraya yapıştır. Ardında da, menü için yazılmış css içeriğini ister html belgene gömülü şekilde yayınla, istersen css dosyasını harici olarak belgeye bağla. Sana kalmış.