Şimdi Ara

dreamweaver Müzeye...(Microsoft expression web)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MICROSOFT EXPRESSION WEB NEDİR?
    Microsoft Expression Web, Web tasarımcıları ve yazılımcılarının Web sayfaları oluşturmaları için kullandıkları bir profesyonel tasarım aracıdır. Expression Web sayesinde kullanıcılar güçlü tasarım araçları kullanarak zarif basamaklı stil sayfası (CSS) anahat düzenleri oluşturabilirler. Genişletilebilir Köprü Metni Biçimlendirme Dili (XHTML), CSS, Genişletilebilir Stil Sayfası Dil Dönüşümü (XSLT) ve Genişletilebilir Biçimlendirme Dili (XML) gibi Web standartları için yüksek seviyede destek sağlaması sayesinde, Expression Web ile oluşturulan sayfalar Microsoft Internet Explorer, Firefox, Safari ve Opera gibi çoklu tarayıcılar arasında uyumlu olacaktır. Geniş bir Web tarayıcı uyumluluğu, Web tasarımcıların sayfalarını bağımsız bir Web tarayıcı için tekrar düzenleme ile ilişkili zaman kaybı ve fazla yükten kurtulmalarına yardımcı olur.

    CSS nedir?

    CSS Web tasarımcıların kendi Web sayfalarının görünümü ve kullanımını kolaylıkla güncelleştirmelerini sağlar. Expression Web dahilinde basamaklı stil sayfaları için kusursuz destek sayesinde Web tasarımcıları CSS ile çalışırken karşılaştıkları hata sayılarını düşürerek zamandan kazanabilirler.

    Kusursuz CSS desteği ve standartlara uygunluk sağlayan Expression Web ile, ASP.NET 2.0 sunucusu ve istemci kontrollerini bir tasarım ortamı içerisinde birleştirerek, ASP.NET için tam destek sağlayan tek Web tasarım aracıdır. Microsoft Visual Studio yazılım sistemi ile birleştirme, bir müşteriye hem Visual Studio 2005 hem de Expression Web içerisinde aynı ASP.NET 2.0 sitesi ile çalışma imkanı sağlayarak tasarım ve yazılım deneyimini büyük ölçüde iyileştirir.

    XML verileri üzerinde daha kolay çalışın. Kullanıcının bir XML dosyasını sürükleyip bırakmasının hemen ardından dosya bir XSL stil sayfası içerisinde açılacaktır. Kullanıcıların kendi Web sayfaları üzerinde görsel sunumu diledikleri gibi belirlemelerine olanak tanır. Artık müşteriler herhangibi bir XML kaynağından çok basitçe veri filtreleme ve sıralama ekleyebilir.

    Eksiksiz raporlama paketi, kullanıcıların sitelerinin hatasız çalıştığından emin olmalarını sağlar. Expression Web kullanıcıların, CSS kullanımı ve hataları, Section 508 ve WCAG standartlarına karşı erişilebilirlik, alternatif şablonlar ve Web tarayıcıları ile uyumluluğunu kolaylıkla kontrol etmelerine olanak tanır.

    ASP.NET 2.0 denetimleri için destek. ASP.NET gezintiden veritabanı entegrasyonuna kadar geniş bir kontrol çeşitliliği sunar. ASP.NET denetimleri, kodlama yapma ihtiyacı duymadan Expression Web tasarım yüzeyi içerisinde yapılandırılır ve oluşturulur.

    Microsoft Office SharePoint Designer 2007 ile Expression Web arasındaki fark nedir?

    Expression Web tasarımcıları için, HTML, CSS, JavaScript, ASP.NET 2.0 ve XML gibi teknolojiler ile Web sayfaları oluşturmalarına yönelik bir araçtır. Office SharePoint Designer 2007 ise kullanıcıların SharePoint sitelerinin görünümü ve kullanımını özelleştirme ile ilgili bir araçtır. Kullanıcılar Expression Web ile SharePoint sitelerini düzenleyemeyeceklerdir.

    Expression Web FrontPage 2003’ün yerini mi aldı?

    FrontPage 2003 ürünü durdurulmuştur. Expression Web en baştan itibaren, FrontPage’in de daha önceden hedeflemiş olduğu bir alan, uzman kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılama konusunda tasarlanmıştır. Expression Web sayesinde uzman tasarımcılar yüksek kaliteli, standart tabanlı Web siteleri oluşturabileceklerdir. Expression Web, FrontPage kullanıcıları için doğal bir geçiş yönüdür ve kullanımda bir zorluk çekmeyeceklerdir.


     dreamweaver Müzeye...(Microsoft expression web)


     dreamweaver Müzeye...(Microsoft expression web)





    rapid Link-1

    rapid Link-2











  • As 3 ün yerine daha tutamıyor hele üreticisi MS olunca 4 sene sonra bundan vazgecer baska sisteme atlarlar ne olucak onca cabam ?!
  • Türkçe dil desteği var mı bunun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.