Şimdi Ara

Dreamweaver'da İki Layer'ı üst üste getirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreamweaver'da iki layer'ı üst üste nasıl getirebilirim. Yardımcı olursanız Sevinirim.

• İngilizce biliyorsanız size dvd de (3 adet dvd) dreamweaver 8 ve dreamweaver cs3 egitim seti verebilirim.
    Yurtdışında toplam 200 usd olan seti 20 usd ye vereyim.
    Dreamweaver uzmanı olursunuz...
    İyi günler dileklerimle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adanali

İngilizce biliyorsanız size dvd de (3 adet dvd) dreamweaver 8 ve dreamweaver cs3 egitim seti verebilirim.

adam soru sormuş sen koca seti satmaya çalışıyorsun.
  • layer oluşturabildiysen mause ile üzerine gelince sol üst köşede bi kare çıkar onu tut diğerinin üstüne sürükle.

ÖRn:<div id="Layer1" style="position:absolute; width:200px; height:115px; z-index:1; left: 57px; top: 59px"></div>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan IRMAK -- 1 Ağustos 2007; 23:11:15 >
  • Evet adam soru sormuş ama bunun öyle bir iki cümle ile anlatımı yok. Sayfalar yazmak gerek.
    Dreamweaver layer lar kullanarak tasarladığım web sitesi:
    www.fotografci.net
    eger biraz vaktim olsa çok daha güzel web ve profesyonel web siteleri yapabilmek mümkün dreamweaver ile. zaten dreamweaver cs3 şu an piyasadaki "en iyi web tasarım programı"dır.

• quote:

Orjinalden alıntı: adanali

İngilizce biliyorsanız size dvd de (3 adet dvd) dreamweaver 8 ve dreamweaver cs3 egitim seti verebilirim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81135&productid=by8362
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adanali susmuş :D gordugum kadari ile

• Sizi full profesyonel bir webmaster yapmayacak orasi kesin size kalmiş bi mesele o artik ne kadar yetenekli iseniz oraya kadar cıkarsiniz.

bu video size sadece temel bilgileri verecektir ve gerekli bilgilerdir temel .. download yapmanizda fayda var bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.