Şimdi Ara

Dreamweaver a da hosting gerekirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dreamweaver da site yaptım ve hala geliştiriyorum. Ama şöyle birsey duymuştum 'dreamweaver da sadece domain almak yeterli hostinge gerek yok diye'. Evet arkadaşlar bu duyduğum doğrumu yoksa dreamweaver da da mı hostinge gerek var vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chesmee

Arkadaşlar dreamweaver da site yaptım ve hala geliştiriyorum. Ama şöyle birsey duymuştum 'dreamweaver da sadece domain almak yeterli hostinge gerek yok diye'. Evet arkadaşlar bu duyduğum doğrumu yoksa dreamweaver da da mı hostinge gerek var vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

Merhaba;

Eğer web sitesi yayınlamak istiyorsanız alana adı ile hosting hizmetine ihtiyacınız olacaktır. Dreamweaver isimli program web kodları oluşturmanıza yarayan bir yazılımdır. Hosting ise ap ayrı bir konudur,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ne demek istediğinizi anladım. Fakat bir sorum daha olacaktı; hostinglerin sayfa performansına ilgisi varmı mesela sayfanın yükleme hızı gibi falan, yoksa sadece reklamlı reklamsız diye mi fiyat veriliyor. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesmee

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ne demek istediğinizi anladım. Fakat bir sorum daha olacaktı; hostinglerin sayfa performansına ilgisi varmı mesela sayfanın yükleme hızı gibi falan, yoksa sadece reklamlı reklamsız diye mi fiyat veriliyor. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba;

Hosting hizmetlerinin sayfa açılma hızı elbette ki önemli bir konudur. Bu nedenle de en hızlı sayfa açılma hızı Türkiye Lokasyonlu sunucularda bulunmaktadır. Tarafınızın Türkiye içerisinde barındırılan bir sunucu seçmesi önem arz edecektir.

Ücretli hosting hizmetlerinde reklam söz konusu olmayacaktır,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim. Ayrıca türk hostingleri kullanmamı tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim
  • Gerek yok. Kişisel denemelerin için bilgisayara XAMPP kurup server ortamı yaratarak (mySQL, apache, ftp, tomcat içinde yüklü) hosting hizmetinin vereceği şeyleri ve hatta bazı durumlarda daha iyisini kendi bilgisayarında deneyebilirsin.

XAMPP kullanımı çok basit. Dreamweaver'ı bağlamak daha da basit. İnternette çeşitli yerlerden ikisini de nasıl yapabileceğin hakkında bilgilendirme bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 28 Mayıs 2014; 20:56:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.