Şimdi Ara

Dreamhost promo kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreamhost tan hosting almak istiyorsanız aşağıdaki kod ile indirim yaptırabilirsiniz..
    Promo Code :NART

İngilizcesi yetersiz yada deneyimi olmayan arkadaşlar özel mesaj atarsa msn de destek verebilirim .
    Kurduktan sonrada her türlü teknik ve iletişim konusunda desteğim sürecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nehuse -- 1 Kasım 2008; 11:50:05 >

Bölümüne giriyorum ama

We're sorry, this promo code is not valid on this plan/rebill combo!

diyor.
  • Fiyatları çok iyiymiş gerçekten
  • Merhaba;

Arkadaşlar, 1 yıl dreamhost kullandım. Haziranda sürem bitiyor olmasına rağmen ben 3 ay önce HostGator'a geçtim.

Dreamhost'un verdiği uçuk özelliklere sakın kanmayın. İnanmayan arkadaş olursa lütfen araştırsın. PHP tabanlı uygulamalarda çıltırtıcı derecede yavaş. Yıllık 22$'a almıştım. Bin pişmanım ki 22$ bile olsa çöpe gitti diye... Kesinlikle uzak durun...

DH PSP Topluluğu

SONY PSP SLIM | CANON EOS 400D (a.k.a KISS X)
  • Bende dreamhost kullanıyorum. Bence çok kaliteli bir host. Hatta benim hostumda 4 site barındırıyoruz.

Yukarıda promo kodu için yardım istenmiş.

Önceden 97 dolar indirim kuponları yapılabiliyordu. ama artık maksimum 50 dolarlık kuponlar var.

benim şahsıma ait bir tane var. İsterseniz kullanın.

promo code: KUANTUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuantumhoca -- 20 Temmuz 2008; 15:27:37 >
    Steam Pubg gameon kodu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben 3 yıldır dreamhost kullanıyorum. eğer siteniz çok hit alıyorsa dreamhostun private serverini kullanmanızı öneririm ama biraz pahalı.... onun dışında gayet güzel ve kullanışlı. sonuna kadar güvenebilirsiniz.. bu arada aşağıdaki kodları üye olurken kullanabilirsiniz..

CODDE - 50 dolar indirim yapıyor...
    PROMOOCODE90 - ne kadar indirim yaptığını bilmiyorum

Orjinalden alıntı: FurkaNUsta

Merhaba;

Arkadaşlar, 1 yıl dreamhost kullandım. Haziranda sürem bitiyor olmasına rağmen ben 3 ay önce HostGator'a geçtim.

Dreamhost'un verdiği uçuk özelliklere sakın kanmayın. İnanmayan arkadaş olursa lütfen araştırsın. PHP tabanlı uygulamalarda çıltırtıcı derecede yavaş. Yıllık 22$'a almıştım. Bin pişmanım ki 22$ bile olsa çöpe gitti diye... Kesinlikle uzak durun...

peki hostgator'dan memnun musunuz?

ben mochahost diye bir yerden aldım. hem asp.net hem de php destekliyor diye. ancak bir sürü problem çıkarttılar.

• başta 2000 site demesine rağmen ödeme aşamasında 100 site desteği olduğunu öğrendik. neyse, hesabı açtırdık 2 domain ekledik 3.yü ekleyemedik ve sonradan da öğrendik ki meğer bu arkadaşlar physical hosting sunmuyolarmış reseller almadıysak. support'a yazdım sordum ee nasıl dosya göndericem diye.
      eleman ticket açın falan dedi 1 haftadır uğraşıyorum.
    • 2000Gb gözüküyor disk alanı ancak hesabınız açılınca bunun da sahte olduğunu ve size sadece 160 Gb verdiklerini anlıyorsunuz :D
    • unutmadan... htaccess de çalışmıyor sunucularında.

alacakların haberi olsun şimdiden.

• quote:

Orjinalden alıntı: BORA22

quote:

Orjinalden alıntı: FurkaNUsta

Merhaba;

peki hostgator'dan memnun musunuz?

ben mochahost diye bir yerden aldım. hem asp.net hem de php destekliyor diye. ancak bir sürü problem çıkarttılar.

• başta 2000 site demesine rağmen ödeme aşamasında 100 site desteği olduğunu öğrendik. neyse, hesabı açtırdık 2 domain ekledik 3.yü ekleyemedik ve sonradan da öğrendik ki meğer bu arkadaşlar physical hosting sunmuyolarmış reseller almadıysak. support'a yazdım sordum ee nasıl dosya göndericem diye.
      eleman ticket açın falan dedi 1 haftadır uğraşıyorum.
    • 2000Gb gözüküyor disk alanı ancak hesabınız açılınca bunun da sahte olduğunu ve size sadece 160 Gb verdiklerini anlıyorsunuz :D
    • unutmadan... htaccess de çalışmıyor sunucularında.

alacakların haberi olsun şimdiden.

Hem asp.net hem php desteklemesi bence güzel değil php adam gibi çalışmaz windows serverda sende demişssin zaten htaccess çalışmaz bir sürü sıkıntı
    bu arada dreamhost NART kuponu hala aktif ama artık en fazla 50 dolar indirim yapıyorlar .Bu indirimde yıllık alımda geçerli diğer seçeneklerde kullanamazsınız almak isteyipde sorun yaşayanlar mesaj atarsa msnde yardım ederim almaları için.

• eğer kuponlarınız problemli ise benim hazırladığım kuponları da kullanabilirsiniz
    UCUZHOSTING 97 dolarlık
    UCUZHOSTING2 97 dolarlık
    UCUZHOSTING3 45 dolarlık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.